Μπρούκλιν Νετς: Γύρισε ο Λόπεζ ενόψει Νικς

Μπρούκλιν Νετς: Γύρισε ο Λόπεζ ενόψει Νικς

Αύριο θα γίνει το δεύτερο ντέρμπι της Νέας Υόρκης σε ολόκληρη την ιστορία του NBA και οι Μπρούκλιν Νετς υπολογίζουν τον Μπρουκ Λόπεζ.

Ο 24χρονος σέντερ απουσίασε από τα πέντε τελευταία παιχνίδια λόγω ενοχλήσεων στο δεξί πόδι. Ουδέποτε θεωρήθηκε σοβαρός ο τραυματισμός, αλλά προγενέστερα αντίστοιχα προβλήματα του Λόπεζ στο πόδι υποχρέωσαν τη μέγιστη προσοχή των Νετς απέναντι στο τωρινό ζήτημα. Το αρνητικό, για την ομάδα του πρώην παίκτη του Στάνφορντ, είναι πως συμπληρώθηκε σερί τεσσάρων ηττών, οπότε οι Νικς απέκτησαν πλεονέκτημα 3.5 επιτυχιών στην «κούρσα» της Atlantic.

Τη Δευτέρα (10/12), όμως, ο Λόπεζ «έβγαλε» την προπόνηση του Έιβερι Τζόνσον, χωρίς ωστόσο να καταγράψει έντονες επαφές με τους συμπαίκτες του. Ενδέχεται, μάλιστα, να τεθεί στη διάθεση του 47χρονου κόουτς στον αυριανό (12/12, 02:00) αγώνα εναντίον των Νικς.

«Ο Μπρουκ δεν είναι ο σωτήρας μας. Δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες συμμετοχής του στο αυριανό παιχνίδι. Άρα οι διαθέσιμοι πρέπει να ανεβάσουν την απόδοσή τους. Ο ίδιος προπονήθηκε σήμερα, αλλά δεν είναι ακόμα στο 100%. Θα δούμε πως αισθάνεται το πρωί και στη συνέχεια θα κρίνουμε αν είναι έτοιμος για ματς» δήλωσε σχετικά ο Τζόνσον.

Θυμίζουμε πως το καλοκαίρι ο Λόπεζ υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο εξήντα εκατομμυρίων δολαρίων, αν και ενεπλάκη σε πολλά σενάρια ανταλλαγών και είχε απουσιάσει από το μεγαλύτερο κομμάτι της περσινής σεζόν λόγω τραυματισμών στο πόδι. Το 2012-13 ξεκίνησε με μέσους όρους 18.5 πόντων, 6.7 ριμπάουντ και 2.5 μπλοκ.



ΝΒΑ: Τρίτος σε συμμετοχές στην ιστορία ο Λεμπρόν Τζέιμς
ΝΒΑ: Τρίτος σε συμμετοχές στην ιστορία ο Λεμπρόν Τζέιμς
ΠΑΟΚ: Ο Ενγκεζάνα κατήγγειλε ρατσιστική επίθεση μετά την πρόκριση της Στεάουα
ΠΑΟΚ: Ο Ενγκεζάνα κατήγγειλε ρατσιστική επίθεση μετά την πρόκριση της Στεάουα
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο λόγος που δεν έχανε αγώνα του ΠΑΟΚ
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο λόγος που δεν έχανε αγώνα του ΠΑΟΚ
Σώθηκε ο Λεβαδειακός, φουλ για 8άδα ο ΟΦΗ και ο Ατρόμητος πριν το ντέρμπι του Φαλήρου!
Σώθηκε ο Λεβαδειακός, φουλ για 8άδα ο ΟΦΗ και ο Ατρόμητος πριν το ντέρμπι του Φαλήρου!
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved