Μαϊάμι Χιτ: «Θα λύσουμε το πρόβλημα»

Μαϊάμι Χιτ: «Θα λύσουμε το πρόβλημα»

Ανήκει μεν στο παρελθόν η «βαριά» εντός έδρας ήττα από τους Νιου Γιορκ Νικς, αλλά είναι φανερό πως οι άνθρωποι των Μαϊάμι Χιτ έχουν επηρεαστεί από το συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

Οι Νικς πέρασαν με άνεση από το «AmericanAirlines Arena». Μάλιστα συνέτριψαν τους πρωταθλητές NBA για δεύτερη φορά εντός της τρέχουσας σεζόν! Ο πρώτος προβληματισμός που προέκυψε στους εκπρόσωπους της Φλόριντα ήταν η περιφερειακή άμυνα, στην οποία στέκεται συχνά ο Έρικ Σποέλστρα από το ξεκίνημα, σχεδόν, της προετοιμασίας.

«Υπάρχει σύννεφο πάνω από την ομάδα μας. Δεν αμυνόμαστε, όπως πρέπει, αν και γνωρίζουμε πως έχουμε τη δυνατότητα. Το θετικό είναι πως γνωρίζουμε ότι μπορούμε να βελτιωθούμε, αλλά αυτή τη στιγμή δεν είμαστε θετικοί» δήλωσε σχετικά ο Λεμπρόν Τζέιμς. «Δεν θα μεγεθύνουμε την ήττα μας, αλλά θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε το πρόβλημα το ταχύτερο δυνατό» συμπλήρωσε ο Σποέλστρα.

Οι δύο παραπάνω άνδρες κατέκτησαν πέρσι το πρώτο πρωτάθλημά τους σε επίπεδο NBA. Οι Χιτ πίεσαν σχεδόν όλους τους αντιπάλους τους, όταν έπρεπε, οπότε πέτυχαν τον στόχο τους. Φέτος υπάρχει και ο Ρέι Άλεν, που προσθέτει «θανατηφόρο» όπλο στην περιφέρεια στα τελευταία λεπτά, αρκεί, βέβαια, ο σύλλογος του Μαϊάμι να διεκδικεί τη νίκη μέχρι το τέλος, κάτι που δεν συνέβη στα δύο παιχνίδια με τους πρωτοπόρους της Ανατολής. «Λίγο πολύ μας διέλυσαν στους δύο αγώνες» δήλωσε σχετικά ο αυτοαποκαλούμενος βασιλιάς.

Το δεδομένο είναι πως οι Χιτ έχουν πλέον σερί δύο ηττών, οπότε ο αποψινός (09/12, 02:30) αγώνας εναντίον των Νιου Ορλίνς Χόρνετς έχει ιδιαίτερη σημασία. Ουσιαστικά προβλήματα απουσιών δεν υπάρχουν, αφού οι Σέιν Μπατίερ, Ουντόνις Χάσλεμ, Μάριο Τσάλμερς και Νόρις Κόουλ αναμένεται να αγωνιστούν, αν και δεν είναι στο 100%.

Αντίθετα, οι «σφήκες» μάλλον θα συνεχίσουν χωρίς τον Άντονι Ντέιβις, που θα επιστρέψει από μέρα σε μέρα. Στο τέλος του Δεκεμβρίου αναμένεται να ντεμπουτάρει στο φετινό πρωτάθλημα ο Έρικ Γκόρντον, οπότε ο Μόντι Ουίλιαμς θα κληθεί να αντιμετωπίσει τους εκπρόσωπους του Μαϊάμι στο «AmericanAirlines Center» χωρίς τους δύο καλύτερους παίκτες του. Το θετικό είναι πως ο Όστιν Ρίβερς δείχνει… επιτέλους σε καλύτερη κατάσταση, οπότε προκύπτει σημαντική λύση για τους Χόρνετς στις θέσεις «1» και «2».



Μεταγραφές: Το τελευταίο συμβόλαιο του Βάρντι στη Λέστερ
Μεταγραφές: Το τελευταίο συμβόλαιο του Βάρντι στη Λέστερ
Διόδια: Σε ποιούς δρόμους μειώνονται - Δείτε τις νέες τιμές
Διόδια: Σε ποιούς δρόμους μειώνονται - Δείτε τις νέες τιμές
Μεταγραφές, Ανόρθωση: Συμφωνία με Κριχόβιακ
Μεταγραφές, Ανόρθωση: Συμφωνία με Κριχόβιακ
Πινγκ Πονγκ: Αποκλείστηκε στον 1ο προκριματικό γύρο του China Smash ο Γκιώνης
Πινγκ Πονγκ: Αποκλείστηκε στον 1ο προκριματικό γύρο του China Smash ο Γκιώνης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved