Εκτός Μπρούκλιν οι… Μπρούκλιν Νετς
Ούτε ένας παίκτης των Μπρούκλιν Νετς έχει αγοράσει σπίτι στο Μπρούκλιν, κάτι που δεν θεωρείται σημαντικό πρόβλημα.
Άλλωστε οι προπονήσεις των Νετς θα γίνονται στο Νιου Τζέρζεϊ, όπως τα προηγούμενα χρόνια. Πάντως τα μέλη του ρόστερ θα πρέπει να ταξιδεύουν ανά τακτικά χρονικά διαστήματα στο Μπρούκλιν και στο «Barclays Center» για τα εντός έδρας παιχνίδια του συλλόγου.
Συνολικά οι Νεοϋορκέζοι θα δώσουν 44 ματς στο νεόκτιστο κλειστό, μαζί με τα φιλικά προετοιμασίας. Στη μέγιστη περίπτωση, όμως, θα έχουν 75 μέρες προπονήσεων, οπότε η απόφαση των παικτών να εδρεύσουν εκτός Μπρούκλιν φαντάζει λογική.
«Μου αρέσει πολύ το Μπρούκλιν. Οι προπονήσεις μας είναι στο Νιου Τζέρζεϊ. Εγώ μένω στο Μανχάταν, άρα είμαι ανάμεσα στα δύο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ντερόν Ουίλιαμς συμβολίζοντας και τις αντίστοιχες απόψεις των συμπαικτών του. Πάντως δεν πρέπει να αποκλειστεί περίπτωση μετακομίσεων κάποιων εξ αυτών κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν, αν προκύψουν… μεταφορικά προβλήματα.