Μάικ Μίλερ: «Είμαι χαρούμενος που έφτασα εδώ»

Μάικ Μίλερ: «Είμαι χαρούμενος που έφτασα εδώ»

Ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, αλλά ο Μάικ Μίλερ κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα της καριέρας του πραγματοποιώντας εκπληκτική εμφάνιση στον πέμπτο τελικό.

Ο 32χρονος γκαρντ είχε… 7/8 τρίποντα εντυπωσιάζοντας τους πάντες. Όταν «φορτώθηκε» με τρία φάουλ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου απαίτησε να μείνει στο παρκέ, αφού… ήξερε πως μπορεί να ενισχύσει το τότε 4/4 από τη γραμμή των τριών πόντων.

«Δεν ξέρω πως παίζει αυτός ο άνθρωπος» δήλωσε ο Έρικ Σποέλστρα αναφερόμενος στους συνεχόμενους τραυματισμούς του Μίλερ. Ο ίδιος πρόσθεσε: «Όλοι πέρασαν δύσκολη χρονιά. Όλοι έχουν θέματα. Εγώ είμαι χαρούμενος που έφτασα εδώ, παρά τους τραυματισμούς».

Ο πρώην παίκτης των Ορλάντο Μάτζικ, Μέμφις Γκρίζλις, Μινεσότα Τίμπεργουλφς και Ουάσινγκτον Ουίζαρντς έχει ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο, στα οποία προβλέπονται συνολικές αποδοχές 18.6 εκατομμυρίων δολαρίων. Ωστόσο ο Μίλερ έχει ήδη δηλώσει πως θα εξετάσει προσεκτικά το μέλλον του, καθώς δεν είναι σίγουρος πως θα συνεχίσει την καριέρα στα παρκέ του ΝΒΑ. Φοβάται, άλλωστε, νέους και χειρότερους τραυματισμούς, έπειτα από μία πολύ δύσκολη σεζόν γεμάτη σχετικά προβλήματα.

Πάντως ο Μίλερ δεν είναι ο μοναδικός παίκτης των Χιτ, που αμφιταλαντεύεται για τη νέα σεζόν. Στην ίδια… φάση είναι και ο Τζέιμς Τζόουνς:

«Δεν ξέρω τι μου επιφυλάσσει το μέλλον. Μεγάλωσα στο Μαϊάμι και παίζω μπάσκετ στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Δεν πίστευα ότι θα κατακτήσω το πρωτάθλημα. Τώρα που συνέβη αυτό, δεν ξέρω τι θα κάνω. Ποιος δεν θα ήθελε να αποχωρήσει παγκόσμιος πρωταθλητής; Είναι θετικό που έχω επιλογές. Είτε διεκδικήσω δεύτερο τίτλο, είτε όχι, είμαι ικανοποιημένος από την πορεία μου και από την εκπλήρωση ενός ονείρου».



Το μήνυμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου: «Ερχόμαστε να νικήσουμε και τα δύο»!
Το μήνυμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου: «Ερχόμαστε να νικήσουμε και τα δύο»!
Νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση ο γιος του Γκίλμπερτ Αρίνας
Νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση ο γιος του Γκίλμπερτ Αρίνας
ΜακΚίσικ: «Έχουμε κίνητρο για να πάμε στο Final Four»
ΜακΚίσικ: «Έχουμε κίνητρο για να πάμε στο Final Four»
Παναθηναϊκός AKTOR - Εφές 76-79: Η κλοπή και η ντροπή του αιώνα στο ΟΑΚΑ
Παναθηναϊκός AKTOR - Εφές 76-79: Η κλοπή και η ντροπή του αιώνα στο ΟΑΚΑ
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved