Ντέιβιντ Ουέστ: «Στόχος μας η πρόκριση»

Ντέιβιντ Ουέστ: «Στόχος μας η πρόκριση»

Οι Ιντιάνα Πέισερς ισοφάρισαν σε 1-1 τη σειρά με τους Μαϊάμι Χιτ και πλέον στοχεύουν στη διατήρηση του πλεονεκτήματος έδρας.

«Δεν θέλουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί, αλλά να πάρουμε τη σειρά. Θέλουμε να προκριθούμε στον επόμενο γύρο» δήλωσε ο Ντέιβιντ Ουέστ, λίγες ώρες πριν από το τρίτο παιχνίδι (18/05, 02:00) των Πέισερς με τους Χιτ, το οποίο θα διεξαχθεί στην Ιντιανάπολις. Μάλιστα ο 31χρονος φόργουορντ στιγματίζει το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα του, καθώς οι συμπαίκτες του διατηρούν την ίδια στάση, αν και θεωρήθηκαν αρχικά αουτσάιντερ.

Φυσικά η ομάδα του Ουέστ ευνοήθηκε από τον τραυματισμό του Κρις Μπος, ο οποίος δεν μπορεί να προσφέρει πλέον τις πολύτιμές του υπηρεσίες στους Χιτ. Από την πλευρά του, ο Φρανγκ Βόγκελ, τεχνικός του συλλόγου, υποστήριξε:

«Πρέπει να διατηρήσουμε το πλεονέκτημα. Γνωρίζουμε ότι έχουμε καλή ομάδα και πως μπορούμε να κερδίσουμε τη σειρά, αλλά πρέπει να το αποδείξουμε στο παρκέ».

Σε παρασκηνιακό επίπεδο συνεχίζεται το «χτίσιμο» του ρόστερ της νέας σεζόν. Όπως αναμενόταν, οι Πέισερς θα στηριχθούν σε Πολ Τζορτζ και Ντάνι Γκρέιντζερ, ενώ όλοι οι υπόλοιποι είναι τουλάχιστον ανταλλάξιμοι. Πάντως δεν υπολογίζονται μεγάλες αλλαγές στο δυναμικό. Σημειώνουμε πως ο Λου Αμούντσον, Κιρίλο Φεσένκο και Τζέιμς Πόζι θα γίνουν unrestricted free agents, ενώ οι Έι Τζέι Πράις και Λανς Στέφενσον restricted.



Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Η ώρα και το κανάλι του ντέρμπι της αγωνιστικής
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Η ώρα και το κανάλι του ντέρμπι της αγωνιστικής
Αστέρας Aktor - ΑΕΚ: Η ώρα και το κανάλι μετάδοσης του αγώνα
Αστέρας Aktor - ΑΕΚ: Η ώρα και το κανάλι μετάδοσης του αγώνα
LIVE Λαμία – Παναθηναϊκός: Οι «πράσινοι» στην έδρα των ουραγών
LIVE Λαμία – Παναθηναϊκός: Οι «πράσινοι» στην έδρα των ουραγών
Λαμία – Παναθηναϊκός: Αράο και Μαντσίνι στην ενδεκάδα
Λαμία – Παναθηναϊκός: Αράο και Μαντσίνι στην ενδεκάδα
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved