Ίβκοβιτς: «Αξίζαμε τη νίκη με Ολυμπιακό»

Ίβκοβιτς: «Αξίζαμε τη νίκη με Ολυμπιακό»

Ειδική προετοιμασία για τον περιορισμό του Βασίλη Σπανούλη έκαναν οι παίκτες της Εφές Αναντόλου, όπως παραδέχθηκε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έμεινε στους δύο πόντους στο «Αμπντί Ιπεκτσί», με την ομάδα του να γνωρίζει την ήττα από τους Τούρκους, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκας. «Ο Σπανούλης είναι πολύ καλός παίκτης. Είχαμε κάνει ειδική προετοιμασία για εκείνον και το σημαντικό είναι πως τα πήγαμε πολύ καλά στην ομαδική άμυνα πάνω του. Λόγω των πολλών καλών παιχνιδιών που είχε κάνει ξέραμε πως κάποια στιγμή δεν θα ήταν τόσο καλός», αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου ο Σέρβος τεχνικός.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα τεχνικά σημεία του ματς, συμπληρώνοντας πως η νίκη τους ήταν δίκαιη: «Αξίζαμε τη νίκη και είναι πολύ σημαντική για εμάς. Δείξαμε το αληθινό πρόσωπό μας την κατάλληλη στιγμή, ύστερα από μια κακή ήττα. Ήμασταν σταθεροί από το ξεκίνημα και η άμυνά μας ήταν στο σωστό επίπεδο. Παίξαμε άμυνα υψηλού επίπεδου, ασχέτως εάν δεχθήκαμε κάποια έξτρα σουτ στο πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα μου έδειξε πνευματική σκληράδα. Παίξαμε σωστά και στην επίθεση, κόντρα σε μια ομάδα που παίζει σε υψηλό τέμπο. Το Φεβρουάριο θα γίνουν ακόμα πιο κρίσιμα παιχνίδια και τότε πιστεύω πως θα είμαστε πιο ισορροπημένοι».



Super League: Καλύτερο γκολ του Τσικίνιο με Παναθηναϊκό
Super League: Καλύτερο γκολ του Τσικίνιο με Παναθηναϊκό
Παναθηναϊκός: Επιστροφή Ιωαννίδη, εκτός ο Μαντσίνι
Παναθηναϊκός: Επιστροφή Ιωαννίδη, εκτός ο Μαντσίνι
Παναιτωλικός – Λαμία 1-0: Την στέλνει πιο κοντά στον υποβιβασμό
Παναιτωλικός – Λαμία 1-0: Την στέλνει πιο κοντά στον υποβιβασμό
Πάλη: Σπουδαία κίνηση της Πρωταθλήτριας Ευρώπης, Μαρίας Πρεβολαράκη
Πάλη: Σπουδαία κίνηση της Πρωταθλήτριας Ευρώπης, Μαρίας Πρεβολαράκη
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved