Παναθηναϊκός: Οι... συγγένειες με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν (photos)
Αρκετοί παίκτες των Παναθηναϊκού και Λοκομοτίβ Κουμπάν γνωρίζονται μεταξύ τους και θα έχουν την ευκαιρία να τα πουν στον μεταξύ τους αγώνα στο Κράσνονταρ για την 9η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας.
Οι Συγγένειες μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός (http://www.paobc.gr/):
«Ο Άλεκς Μάριτς της Λοκομοτίβ Κούμπαν έχει φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού με την οποία κατέκτησε την Ευρωλίγκα το 2011. Ήταν συμπαίκτης με τον Αντώνη Φώτση, τον Δημήτρη Διαμαντίδη και τον Μάικ Μπατίστ.
Ο Μάρκους Γουίλιαμς και ο Τζέιμς Γκιστ ήταν συμπαίκτες για περίπου μισή αγωνιστική περίοδο πέρυσι στην Ουνικάχα Μάλαγα, πριν ο Γκιστ έρθει στον Παναθηναϊκό.
Ο Ρίτσαρντ Χέντριξ και ο Αντώνης Φώτσης ήταν συμπαίκτες πέρυσι στην Αρμάνι Μιλάνο.
Ο Γιόνας Ματσιούλις και ο Μάντας Καλνιέτις γνωρίζονται πολύ καλά. Ήταν συμπαίκτες στη Ζαλγκίρις Κάουνας (2005-09), ενώ παραμένουν συμπαίκτες στην Εθνική Λιθουανίας».
Δείτε φωτογραφίες από το πρώτο ματς: