Σλούκας: «Όλοι καταθέτουν την ψυχή τους μέσα στο γήπεδο»

Σλούκας: «Όλοι καταθέτουν την ψυχή τους μέσα στο γήπεδο»

Η Εθνική αφήνει στην… άκρη την Πολωνία και επικεντρώνεται στην Λιθουανία σύμφωνα με τον Σλούκα.

Μετά τη νίκη επί της Πολωνίας που χάρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Ευρωμπάσκετ η Ελλάδα ρίχνει το βάρος στο ματς που ακολουθεί. Ωστόσο θα προηγηθεί η… αυτοκριτική των παικτών, καθώς όπως ανέφερε ο Κώστας Σλούκας, οι διεθνείς έχουν πολλά να συζητήσουν ενόψει του ματς με την Λιθουανία.

Μιλώντας στην κάμερα της «ΕΡΤ» ο 27χρονος είπε: «Μετά τη χθεσινή απογοητευτική ήττα υπήρχε απογοήτευση στην αποστολή. Προβληματίζει η εμφάνισή μας. Δεν θέλει κανείς να παίζει έτσι. Ερχόμαστε εδώ επειδή το θέλουμε, αγαπάμε την Ελλάδα. Όλοι καταθέτουν την ψυχή τους μέσα στο γήπεδο. Δείξαμε χαρακτήρα, παίξαμε για όλους. Θέλω να πιστεύω ότι πάμε στην Κωνσταντινούπολη όλοι μαζί ενωμένοι. Παίζουμε για την περηφάνια όλων και τη δική μας. Είμαστε καλοί παίκτες».

Για την άμυνα της ομάδας τόνισε: «Η άμυνά μας ήταν "εκεί". Στο 5-5 δεν δεχθήκαμε εύκολα καλάθια. Μας βγήκαν τα κοντά σχήμα. Οι ψηλοί έπαιξαν με δύναμη και πάθος. Βάλαμε και κάποια εύκολα σουτ. Νομίζω ότι είμαστε καλοί σουτέρ. Έχουμε χάσει αρκετά σουτ. Ακόμα και ο Νικ είδατε ότι μπορείτε να σκοράρει. Το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό. Συνεχίζουμε ενωμένοι να πάμε να παίξουμε την Λιθουανία».

Έπειτα, ο έμπειρος παίκτης δήλωσε: «Θεωρώ ότι μπορούσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι πιο νωρίς. Ξεκινήσαμε καλά, όχι όπως στα προηγούμενα παιχνίδια. Αλλά και πάλι πήγαμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω και δεχθήκαμε εύκολα καλάθια. Παίξαμε εκεί που πρέπει να χτυπήσουμε. Θα μπορούσαμε να έχουμε νικήσει και πιο εύκολα.

Έχουμε δυο μέρες να ξεκουραστούμε, το τουρνουά είναι επίπονο. Η Λιθουανία είναι πολύ καλή ομάδα, τερμάτισε 1η στον Όμιλο του Ισραήλ. Έχει αδυναμίες. Έχουμε ποιότητα και ταλέντο. Θα τα δώσουμε όλα. Πάμε στον δεύτερο στόχο».



Πάπας Φραγκίσκος: Ο απίθανος ποδοσφαιρικός λόγος που δεν έβλεπε τηλεόραση από το 1990
Πάπας Φραγκίσκος: Ο απίθανος ποδοσφαιρικός λόγος που δεν έβλεπε τηλεόραση από το 1990
Κέντρικ Ναν: «Ελπίζω το βραβείο να είναι αρκετά διαφορετικό από του MVP του μήνα»
Κέντρικ Ναν: «Ελπίζω το βραβείο να είναι αρκετά διαφορετικό από του MVP του μήνα»
Ήταν δίκαιο κι έγινε πράξη: MVP της EuroLeague ο Κέντρικ Ναν!
Ήταν δίκαιο κι έγινε πράξη: MVP της EuroLeague ο Κέντρικ Ναν!
Πένθος για τον Πάπα Φραγκίσκο: Αναβλήθηκαν τα παιχνίδια στη Serie A
Πένθος για τον Πάπα Φραγκίσκο: Αναβλήθηκαν τα παιχνίδια στη Serie A
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved