Το επιβεβαίωσε η σύντροφος του Κέντρικ Ναν – «Πρέπει να μάθουμε Ελληνικά τώρα»!
Η είδηση της διαφαινόμενης ανανέωσης του Κέντρικ Ναν με τον Παναθηναϊκό AKTOR, «σφραγίστηκε» από την σύντροφο του Αμερικανού.
Ο κορυφαίος παίκτης των ευρωπαϊκών γηπέδων, γίνεται… δώρο από τον Παναθηναϊκό AKTOR στους φιλάθλους. Πρώτα απ’ όλα των πρωταθλητών Ευρώπης, αλλά και όσους αγαπούν το μπάσκετ. Ο Κέντρικ Ναν θα φορά όπως όλα δείχνουν τη φανέλα του «τριφυλλιού» ως το 2028, με τη συμφωνία για νέο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο χωρίς NBA-out.
Την είδηση ήρθε να επιβεβαιώσει μάλιστα, η αρραβωνιαστικιά του Αμερικανού σούπερ σταρ. Η σύντροφός του ανέβασε stories από δείπνο που είχαν. Σε αυτό δείχνει να τσουγκρίζουν ποτήρια με μια φίλη τους και χαρακτηριστικά έγραψε:
«Συγχαρητήρια στο μωρό μου για την επέκταση συμβολαίου!!! Το άξιζε. 3 χρόνια ακόμα θα πρέπει να μάθουμε Ελληνικά τώρα».
Αυτό το συνόδευσε με Τριφύλλι και πράσινες καρδούλες! Νωρίτερα, είχε ποστάρει αρκετές στιγμές από την επίσκεψή τους στην Ακρόπολη, ενώ είχε αναφέρει σε άλλο story πως όπου κι αν πάει κανείς στην Ευρώπη, δε θα είναι όπως στην Ελλάδα.