Κολοσσός: Τα δυο ρεκόρ του Κατσίβελη

Κολοσσός: Τα δυο ρεκόρ του Κατσίβελη

Ο Δημήτρης Κατσίβελης στη νίκη του Κολοσσού επί του Λαυρίου πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση στην καριέρα του και μαζί δυο ρεκόρ

Ο Κολοσσός H Hotels διατήρησε το εντός έδρας αήττητο του με την επικράτηση επί του Λαυρίου Megabolt και μέσα από μία σπουδαία εμφάνιση του Δημήτρη Κατσίβελη που, βάσει των αριθμών, ήταν η καλύτερη από τις 254 που «έγραψε» στην Basket League. Ο διεθνής γκαρντ σημείωσε τις κορυφαίες επιδόσεις του σε πόντους και ranking.

Πιο συγκεκριμένα ο Δημήτρης Κατσίβελης…

*Είχε 21 πόντους βελτιώνοντας κατά έναν το ρεκόρ καριέρας του αφού είχε 20 πόντους στο ματς της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος 2019-20 με τον Προμηθέα απέναντι στον Ιωνικό.

*Είχε 30 ranking ξεπερνώντας κατά τρεις μονάδες το ρεκόρ καριέρας του αφού είχε 27 με τον Προμηθέα στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο για τη σεζόν 2018-19.

*Παράλληλα μοιράζοντας έξι ασίστ ισοφάρισε την κορυφαία φετινή επίδοση του –τόσες είχε στο ματς της 2ης αγωνιστικής με την Καρδίτσα Βιολογικό Χωριό- και βρέθηκε μία μακριά από το ρεκόρ καριέρας του αφού είχε επτά στην πρεμιέρα της σεζόν 2019-20 με τον Προμηθέα κόντρα στη Λάρισα.

*Ο Κατσίβελης σημείωσε την κορυφαία φετινή επίδοση του στην «οικονομία» με συντελεστή +8 αφού είχε έξι ασίστ, τρία κλεψίματα και ένα λάθος. Πρόκειται παράλληλα και για την κορυφαία φετινή επίδοση του Κολοσσού H Hotels αφού ο Μαρκίς Τιγκ είχε +7 στο ματς με τον Ιωνικό για την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος.

Κατά τα άλλα για τους νικητές…

*Ο Μάικλ Ντίξον, πέραν του ότι «μίλησε» στα κρίσιμα τελευταία λεπτά, έφτασε σε ένα ατομικό επίτευγμα. Έχοντας 5/7 δίποντα έφτασε τα 100+ εύστοχα στην 37η εμφάνιση του στην Basket League. Ο Αμερικανός έχει πλέον 101/188 (53,72%).

*Ο Κρις Κόφεϊ είχε σημαντική συμβολή στη νίκη των Ρόδιων με 14 πόντους και 11 ριμπάουντ. Ο Αμερικανός σημείωσε το τρίτο double-double του Κολοσσού H Hotels για φέτος μετά από εκείνα του Γιανίκ Μορέιρα κόντρα στον Προμηθέα και του Χάρη Γιαννόπουλου κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Αμερικανός σημείωσε μόλις το δεύτερο double-double πόντων και ριμπάουντ, έχοντας παράλληλα τουλάχιστον μία ασίστ, ένα κλέψιμο μία τάπα και κανένα λάθος. Το έκανε μόνο ο Νόα Χορκλέρ με 15 πόντους, 10 ριμπάουντ, μία ασίστ, δύο κλεψίματα, μία τάπα και κανένα λάθος στο παιχνίδι του Άρη με το Λαύριο Megabolt.

Παράλληλα, ο Κόφεϊ σημείωσε την πέμπτη επίδοση 11+ ριμπάουντ μεταξύ των παικτών που έμειναν χωρίς στατιστικό λάθος.

 



Greek Basketball League: Η ώρα των play-in με Πανιώνιος – Άρης, Περιστέρι – Λαύριο | Οι μεταδόσεις
Greek Basketball League: Η ώρα των play-in με Πανιώνιος – Άρης, Περιστέρι – Λαύριο | Οι μεταδόσεις
Ντάνι Άλβες: Ανατροπή για την υπόθεση βιασμού - Αθωώθηκε από το Εφετείο
Ντάνι Άλβες: Ανατροπή για την υπόθεση βιασμού - Αθωώθηκε από το Εφετείο
Εντυπωσιακό κέρινο ομοίωμα του Κιλιάν Εμπαπέ στο Λονδίνο
Εντυπωσιακό κέρινο ομοίωμα του Κιλιάν Εμπαπέ στο Λονδίνο
Διεθνής τερματοφύλακας πιάστηκε να συζητά για στήσιμο αγώνα
Διεθνής τερματοφύλακας πιάστηκε να συζητά για στήσιμο αγώνα
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved