Καζάνι που βράζει η ΑΕΚ μετά το κάζο στο Λαύριο
Δε θα περάσει στο ντούκου η ήττα της ΑΕΚ από το Λαύριο
Την ευθύνη για την ήττα της ΑΕΚ ανέλαβε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μετά το κάζο στο Λαύριο.
«Δεν ήμασταν καθόλου καλοί, ήμασταν μακριά από τα στάνταρ μας. Η διακοπή δεν μας έκανε καλό. Χάσαμε πολλά ριμπάουντ.
Η στατιστική λέει την αλήθεια σε αυτή την περίπτωση. Η ευθύνη είναι δική μου και όχι στους παίκτες. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε για το επόμενο παιχνίδι την Τετάρτη, κόντρα στην Μπαϊρόιτ, που είναι πολύ δύσκολο», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Κατά πληροφορίες, η ήττα αυτή έχει προκαλέσει απογοήτευση στη διοίκηση και δεν αποκλείεται να ξημερώσει εβδομάδα... αλλαγών.
Την ίδια στιγμή ο κόσμος βράζει και το κλίμα δεν είναι καλό για κανέναν. Μετά το τέλος του αγώνα όσοι οπαδοί της ΑΕΚ έμειναν στις εξέδρες αποδοκίμασαν τους παίκτες και τον Μανωλόπουλο.
Υπό αυτές τις συνθήκες το παιχνίδι με την Μπαϊρόιτ είναι κάτι παραπάνω από κομβικό. Εκτός εάν οι εξελίξεις για τις αποφάσεις της διοίκησης έρθουν νωρίτερα.