Πρίφτης: Nα διδαχθούμε από τα λάθη μας

Πρίφτης: Nα διδαχθούμε από τα λάθη μας

Ο τεχνικός του Άρη ζήτησε από τους παίκτες του ενέργεια στην άμυνα προκειμένου να κοντράρουν τον Ολυμπιακό. 

Ανασύνταξη δυνάμεων και προσπάθεια να μην απουσιάσουν από το αγωνιστικό πλάνο της τεχνικής ηγεσίας οι τραυματίες, Τζάστιν Τζάκσον, Βασίλης Καββαδάς (σ.σ. ενοχλήσεις σε πέλμα και μέση αντίστοιχα), καταβάλλεται στον Αρη εν όψει της αυριανής, δεύτερης αναμέτρησης, για τα ημιτελικά των πλέι οφ της Α1, στο Αλεξάνδρειο, με τον Ολυμπιακό (17.00).

Παιχνίδι με οποίο ο Άρης φιλοδοξεί να κάνει το 1-1 σε νίκες, ώστε να διεκδικήσει με περισσότερες αξιώσεις την πρόκριση στην τελική φάση της διαδικασίας απέναντι στους Πειραιώτες.

«Έχουμε μπροστά μας ακόμα έναν δύσκολο αγώνα, με μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Η απόσταση μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου παιχνιδιού είναι μικρή και δεν έχουμε καιρό να στεκόμαστε πολύ στη βαριά ήττα του ΣΕΦ (σ.σ. 84-54). Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να διδαχτούμε από τα λάθη που κάναμε, ώστε να παρουσιάσουμε μία καλύτερη εικόνα στο γήπεδό μας», σχολίασε, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, ο Δημήτρης Πρίφτης, για να συνεχίσει:

«Για να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι στον Ολυμπιακό, πρέπει να βγάλουμε περισσότερη ενέργεια στην άμυνα και να μειώσουμε τα λάθη που δίνουν εύκολους πόντους στον αντίπαλο και δη τον συγκεκριμένο, ο οποίος τιμωρεί κάθε σφάλμα. Πρέπει, ακόμη, να είμαστε πιο εύστοχοι και ψύχραιμοι, αφού στο πρώτο ματς χάσαμε αρκετά λέι απ. Το μακρινό σουτ και ο έλεγχος των ριμπάουντ θα παίξουν επίσης καθοριστικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης».



Μήλον της Έριδος για Αρμάνι και Ντουμπάϊ ο Μπλέικνι
Μήλον της Έριδος για Αρμάνι και Ντουμπάϊ ο Μπλέικνι
Σέλτικς: «Καθαρή» η ακτινογραφία του Τέιτουμ
Σέλτικς: «Καθαρή» η ακτινογραφία του Τέιτουμ
Έγραψε ιστορία η Γκόου Αχέντ Ίνγκλς – Πρώτη φορά κυπελλούχος Ολλανδίας
Έγραψε ιστορία η Γκόου Αχέντ Ίνγκλς – Πρώτη φορά κυπελλούχος Ολλανδίας
Premier League: Επιστρέφουν στα… σαλόνια Λιντς και Μπέρνλι
Premier League: Επιστρέφουν στα… σαλόνια Λιντς και Μπέρνλι
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved