Κίνηση… ματ για Ζήση
Η ΑΕΚ έκανε πρόταση για τριετές συμβόλαιο στον Νίκο Ζήση και περιμένει την απάντησή του για να τον… ντύσει στα κιτρινόμαυρα.
Μάχη δίνεται στην ΑΕΚ για να καταφέρει να ντύσει τον Νίκο Ζήση στα κιτρινόμαυρα. Ο Έλληνας διεθνής έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων και η Ένωση θα ήθελε να τον έχει για ηγέτη στη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ο «δικέφαλος» σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ» προτείνει στον Νίκο Ζήση κλειστό τριετές συμβόλαιο. Σίγουρα δεν του δίνει το ποσό που λαμβάνει αυτή τη στιγμή στη Φενέρμπαχτσε, ωστόσο του προσφέρει την ασφάλεια για ένα καλό συμβόλαιο για τα επόμενα τρία χρόνια.
Ο ίδιος θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα, ωστόσο δεν είναι κάτι που τον… καίει αποκλειστικά για αυτή τη σεζόν και ο επαναπατρισμός του μπορεί να πάρει αναβολή για τη νέα αγωνιστική περίοδο.