Άρης: Εξώδικο ο Γκάλης, αμετανόητος ο Γράντας
Ο Νίκος Γκάλης «απάντησε» με εξώδικο στο Λάμπρο Γράντα κι εκείνος δήλωσε πως δεν ανακαλεί τις προσβλητικές δηλώσεις του.
Θέμα έχει δημιουργεί στον Άρη, με τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ να καταφέρεται με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς εναντίον του κορυφαίου Έλληνα μπασκετμπολίστα. Η ΚΑΕ Άρης ήδη πήρε θέση με ανακοίνωσή της, το ίδιο και ο Νίκος Γκάλης που απέστειλε εξώδικο κι έδωσε διορία τριών ημερών στον πρώην ισχυρό άνδρα του ποδοσφαιρικού τμήματος να πάρει πίσω τα υποτιμητικά σχόλια προς το πρόσωπό του. Ο τελευταίος, όμως, δεν δείχνει διατεθειμένος να αλλάξει στάση.
Εξάλλου, όπως τόνισε με νέες δηλώσεις του στο Αθλητικό Metropolis 95.5: «Δεν έχω να ανακαλέσω τίποτα. Τι να ανακαλέσω, δηλαδή; Ένα γεγονός που συνέβη και δεν αλλάζει; Εγώ με τον Γκάλη μέναμε στην ίδια πολυκατοικία επί είκοσι πέντε χρόνια, τον ξέρω και με ξέρει. Του είπα, τότε, πως ήταν βλακεία του να παραλάβει το βραβείο από το Super 3. Να μην παραλάβει ένα έπαθλο από αυτούς που τον έβριζαν πατόκορφα. Του είπα, δηλαδή, κάτι που δεν του είπαν οι σημερινοί όψιμοι υπερασπιστές του για να τον προστατεύσουν. Πού ήταν, τότε, όλοι αυτοί; Δεν χρειάζονται εξώδικα και ενδιάμεσοι. Μπορώ να βρεθώ με τον Γκάλη και να λύσουμε το θέμα στη στιγμή. Όμως, δεν δέχομαι υποδείξεις για το τι πρέπει να κάνω από κανέναν».