Παναθηναϊκός: Υποχρεωμένος να αντιδράσει
Ο Παναθηναϊκός μόλις… επανέλθει μετά την ήττα σοκ από την Λαμποράλ Κούτσα στο ΟΑΚΑ είναι υποχρεωμένος να «σηκωθεί» και πάλι στα πόδια του και να παλέψει μέχρι τέλους
Μόνο… κρατικό μυστικό δεν είναι. Η ατμόσφαιρα, αυτήν την στιγμή, στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού δεν είναι καθόλου καλή μιας και άπαντες στην ομάδα του «τριφυλλιού» γνωρίζουν πάρα πολύ καλά πως είναι σε πολύ δύσκολη θέση. Άπαντες στην ομάδα του «τριφυλλιού» γνωρίζουν πολύ καλά πως έχουν αδικήσει τους εαυτούς τους και πως μόνοι τους έχουν βάλει τα… χεράκια τους και έχουν βγάλει τα μάτια τους.
Ο Παναθηναϊκός είχε χθες το βράδυ μια τεράστια ευκαιρία να κάνει ένα από τα σημαντικότερα βήματα για την πρόκρισή τους στους «8» και να παραμείνει… ολοζώντανος στο κυνήγι της Αρμάνι και της δεύτερης προνομιούχου θέσης. Όλα αυτά όμως… χθες το βράδυ στο ΟΑΚΑ… χάθηκαν. Ο Παναθηναϊκός φάνηκε κατώτερος των απαιτήσεων με τους παίκτες του να μην μπαίνουν ποτέ στο πνεύμα και στο κλίμα του αγώνα και στο τέλος ο Πεδουλάκης να παίρνει την ευθύνη μιας πολύ επώδυνης ήττας.
Στον Παναθηναϊκό, πλέον, ξέρουν πως αυτό που μπορούν να κυνηγήσουν τώρα είναι η πρόκριση. Ελπίδες υπάρχουν, αλλά με εμφανίσεις σαν την χθεσινή εξανεμίζονται σε χρόνο ρεκόρ. Στον Παναθηναϊκό γνωρίζουν πολύ καλά πως τώρα είναι υποχρεωμένοι να αντιδράσουν. Είναι υποχρεωμένοι να σταθούν άπαντες και πάλι στα πόδια τους και να ετοιμαστούν για έναν ακόμα τελικό. Πιο δύσκολο αυτήν την φορά. Με την Εφές στην Τουρκία. Ελληνικό πρωτάθλημα δεν υπάρχει, ελέω All Star Game, με τους «πράσινους» να ξέρουν καλά πως την άλλη εβδομάδα πάνε στην Πόλη με την πλάτη στον τοίχο.