Παναθηναϊκός: Γλιτώνει το χειρουργείο σε πρώτη φάση ο Παππάς
Ο διεθνής γκαρντ εξετάστηκε σε νοσοκομειακό κέντρο του Μιλάνου και διαπιστώθηκε ότι στην παρούσα φάση δεν χρήζει χειρουργικής αντιμετώπισης ενώ θα συνεχίσει τις θεραπείες στην Αθήνα.
Στο Μιλάνο βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Νίκος Παππάς συνοδευόμενος από τον γιατρό του Παναθηναϊκού Γιάννη Τσώλο. Ο διεθνής γκαρντ εξετάστηκε από τον καθηγητή κ.Αλεσάντρο Καστάνια και τον συνεργάτη του Δρ.Ρόλα. για τον τραυματισμό του στον αγκώνα και διαπιστώθηκε ότι στην παρούσα φάση δεν χρίζει χειρουργικής αντιμετώπισης.
Αναλυτικά το δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει τα εξής: «Σε νοσοκομειακό κέντρο του Μιλάνου βρέθηκε ο Νίκος Παππάς, συνοδευόμενος από τον γιατρό του Παναθηναϊκού, Γιάννη Τσώλο κι εξετάστηκε από τον καθηγητή κ.Αλεσάντρο Καστάνια και τον συνεργάτη του Δρ.Ρόλα. Ο διεθνής γκαρντ του Παναθηναϊκού υπεβλήθη στις απαραίτητες εξετάσεις μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του στον αγκώνα και διαπιστώθηκε ότι στην παρούσα φάση δεν χρίζει χειρουργικής αντιμετώπισης. Η κατάσταση του Παππά θα επανεκτιμηθεί στις επόμενες ημέρες. Ο αθλητής θα συνεχίσει τη θεραπευτική του αγωγή στην Αθήνα ενώ πιθανότατα την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο».