Παναθηναϊκός: Ο Φώτσης στην διάθεση του Πεδουλάκη
Με τον καλύτερο τρόπο συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού με τον Έλληνα διεθνή να τίθεται και αυτός στην διάθεση του προπονητή του.
Στον Παναθηναϊκό έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την εκκίνηση των… φιλικών αγώνων της προετοιμασίας και όπως είναι λογικό ο Αργύρης Πεδουλάκης φροντίζει να ανεβάζει κάθε μέρα τον πήχη της… δυσκολίας και να πατάει όλο και πιο πολύ το πόδι του στο γκάζι. Στο τέλος της επόμενης εβδομάδας ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει στην Μόσχα για να συμμετάσχει στο τουρνουά της ΤΣΣΚΑ «Αλεξάντερ Γκομέλσκι» και να δώσει τα πρώτα πολύ… δυνατά τεστ, ενόψει της νέας σεζόν. Και όπως είναι φυσιολογικό ο Έλληνας τεχνικός θέλει να δει τους παίκτες του… πανέτοιμους.
Τα νέα από την προετοιμασία είναι κάτι παραπάνω από ευχάριστα για τους «πράσινους». Ο «Άρτζι» στην σημερινή προπόνηση είδε να προστίθεται στην… φαρέτρα του και ο Αντώνης Φώτσης ο οποίος ανέβασε ακόμα περισσότερο την ποιότητα στο «τριφύλλι». Ο Έλληνας παίκτης, μάλιστα, από την πρώτη του κιόλας προπόνηση με την φανέλα του Παναθηναϊκού (έπειτα από απουσία δύο ετών) έδειξε να είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, από όλες τις απόψεις.
Εν τω μεταξύ, ο Στεφάν Λάσμε συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ το παρών στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων έδωσαν και οι Μάικ Μπράμος και Λουκάς Μαυροκεφαλίδης που παρακολούθησαν την προπόνηση της ομάδας τους. Ο Μπράμος μπαίνει κανονικά στην προπόνηση αύριο, ενώ ο Έλληνας σέντερ συνεχίζει τις θεραπείες του. Απών από την σημερινή προπόνηση ήταν και ο Γιώργος Διαμαντάκος που βρίσκεται στην Σλοβενία και αύριο (13:00) θα πάρει μέρος στο All Star Game των U20.