Ίκαρος Καλλιθέας: Οι προτάσεις για το μπάσκετ
Ο Ικαρος Καλλιθέας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποια αναφέρει εκ νέου τις προτάσεις του για το ελληνικό μπάσκετ, όπως τις κατέθεσε στην τελευταία συνάντηση των ΚΑΕ για το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.
Αναλυτικά:
«Στο ΔΣ της 07ης Ιουνίου , μετά την συζήτηση για τα τηλεοπτικά, συζητήθηκε η πρόταση η πρόταση του ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, να συμπεριληφθεί στο Κανονισμό Πρωταθλήματος η υποχρεωτική συμμετοχή δύο νεαρών Ελλήνων αθλητών γεννηθέντων το 1992 και νεοτέρων.
Η πρόταση έτυχε γενικής αποδοχής και αποφασίστηκε να συζητηθεί και παρουσία της ΕΟΚ στο επόμενο ΔΣ.
Ο ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ πιστεύει στις βαθιές τομές για την ανάπτυξη του Ελληνικού Μπάσκετ όπως
1ον) Η παραπάνω πρόταση
2ον) Η υποχρεωτική συμμετοχή στην πεντάδα όλων των Εθνικών Πρωταθλημάτων ενός νέου αθλητή.
3ον) Η δημιουργία Πανελλήνιου Πρωταθλήματος ΝΕΩΝ με ηλικίες 1993, 1994, 1995 και νεοτέρων
Πρέπει πραγματικά ο κάθε ένας σύλλογος να παραμερίσει το ατομικό, χάριν της ανάπτυξης του Ελληνικού Μπάσκετ και εντός των ημερών ο ΙΚΑΡΟΣ θα καταθέσει προτάσεις που θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα εξεταστούν με την δέουσα προσοχή από τους αρμόδιους φορείς (ΕΟΚ, ΕΣΑΚΕ και τις Τοπικές Ενώσεις).
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΚΑΕ ΑΕ ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
Δ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ».