Σκάει... βόμβα «made in NBA»

Σκάει... βόμβα «made in NBA»

Ετοιμος να ολοκληρώσει τη μεταγραφική του ενίσχυση, ρίχνοντας... βόμβα made in NBA, είναι ο Παναθηναϊκός, με τους «πράσινους» να φιλοδοξούν να ταράξουν για τα καλά τα «μεταγραφικά νερά», στο χώρο του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Η Πράσινη», διοίκηση και τεχνική ηγεσία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ψάχνουν και ετοιμάζονται για το μεγάλο μπαμ. Το... κερασάκι στην «τούρτα» της ενίσχυσης του «εξάστερου», το οποίο αναμένεται να μπει σύντομα, αλλάζει τις ισορροπίες. Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού, βρίσκεται γνωστός ΝΒΑερ, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση «πέντε» και είναι έτοιμος, εφόσον τελικά αποκτηθεί, να κάνει τη διαφορά, προσδίδοντας στον Παναθηναϊκό πλεονέκτημα ισχύος έναντι των αντιπάλων του κάτω από τα καλάθια. Ηδη, οι συζητήσεις της διοίκησης της ΚΑΕ με τον παίκτη βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και τα επόμενα 24ωρα χαρακτηρίζονται ιδιαίτερα κρίσιμα για την τελική έκβαση των διαπραγματεύσεων. Στόχος των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι το θέμα να τελειώσει όσο γίνεται πιο σύντομα. 

Πολύ κοντά ο Γκουό

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να ολοκληρώσει την καλοκαιρινή μεταγραφική του ενίσχυση με την προσθήκη του σέντερ που έχει στο στόχαστρό του από το ΝΒΑ και πιθανότατα του Κινέζου διεθνούς γκαρντ, Αϊλούν Γκουό. Ο Γκουό αποτελεί σήμερα μια από τις μεγαλύτερες ελπίδες των Κινέζων, καθώς σε ηλικία 19 ετών είναι ήδη στέλεχος της εθνικής ανδρών και μάλιστα συμμετείχε στο ολυμπιακό τουρνουά του Λονδίνου, αν και γεννηθείς το 1993, έχοντας μέσο όρο 3,3 πόντους. Ο ύψους 1.93 γκαρντ, ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας νέων (U-18) της Κίνας στο Πανασιατικό του 2010 με 18,6 πόντους ανά αγώνα, ενώ ένα χρόνο αργότερα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U-19 είχε 15 πόντους, 2,8 ασίστ και 3,6 ριμπάουντ σε 27 λεπτά! Πέρσι αγωνίστηκε με τη φανέλα των Λάιονινγκ και σε 30 παιχνίδια είχε 21 λεπτά συμμετοχής με 8,6 πόντους, 2 ριμπάουντ, 3,2 ασίστ και ένα κλέψιμο.

Είναι λοιπόν σαφές ότι για το τέλος η διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός άφησε δύο εντυπωσιακές κινήσεις, μια ευγνωσμένης και εγγυημένης αξίας και απόδοσης με την περίπτωση του σέντερ από το ΝΒΑ και μια από την αγορά της Κίνας που σαφώς και αποτελεί επένδυση για το μέλλον του «εξάστερου».

Ενα καλοκαίρι που κλείνει για τον Παναθηναϊκό με 13 μεταγραφές, καθώς έχουν ήδη φορέσει την πράσινη φανέλα οι Μπράμος, Σχορτσιανίτης, Πάνκο, Ούκιτς, Μασιούλις, Κίτσεν, Ξανθόπουλος, Γιαννόπουλος, Κασελάκης και οι νεαροί Χαραλαμπόπουλος, Διαμαντάκος, ενώ παρέμειναν ο αρχηγός του «τριφυλλιού» Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Κώστας Τσαρτσαρής.



Έμειναν εκτός Προολυμπιακού Κουζέλογλου, Τανούλης, Μαντζούκας
Έμειναν εκτός Προολυμπιακού Κουζέλογλου, Τανούλης, Μαντζούκας
Από τον Ζιντάν μέχρι τον Αλέγκρι: Εντυπωσιακή λίστα ελεύθερων προπονητών
Από τον Ζιντάν μέχρι τον Αλέγκρι: Εντυπωσιακή λίστα ελεύθερων προπονητών
Στους Ράπτορς με trade ο Σάσα Βεζένκοφ - Όλα ανοιχτά για το μέλλον του
Στους Ράπτορς με trade ο Σάσα Βεζένκοφ - Όλα ανοιχτά για το μέλλον του
Πάλη: Στους Ολυμπιακούς Αγώνες η Μαρία Πρεβολαράκη
Πάλη: Στους Ολυμπιακούς Αγώνες η Μαρία Πρεβολαράκη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved