Παναθηναϊκός: Παράνοια για ένα… εισιτήριο (photos)

Παναθηναϊκός: Παράνοια για ένα… εισιτήριο (photos)

Τρέλα επικρατεί στις τάξεις των οπαδών του Παναθηναϊκού οι οποίοι από το πρωί έχουν σχηματίσει ουρές στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας για να.. κλείσουν θέση για την Μπαρτσελόνα –Κυκλοφόρησαν και τα εισιτήρια της Πέμπτης.

Ο Παναθηναϊκός έκανε και πάλι το… θαύμα του και όλοι οι φίλοι του μπάσκετ ανα τον κόσμο έκαναν τον… σταυρό τους. Τι κι αν οι «Φωστήρες» τον είχαν τελειωμένο…

Ο Πεδουλάκης, ο Διαμαντίδης και οι υπόλοιποι «πράσινοι» έκαναν το… καθήκον που τους «αναγκάζει» η πράσινη φανέλα και μετά το «διπλό» στην Βαρκελώνη πήραν στα χέρια τους το πλεονέκτημα της έδρας στην σειρά με την Μπαρτσελόνα.

Το πλεονέκτημα της έδρας που όταν μιλάμε για… ΟΑΚΑ, μπορεί από μόνο του να δώσει την πρόκριση. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού και αυτήν την φορά μπορεί να αποδειχθεί καταλυτικός και να βάλει κάτι περισσότερο από ένα απλό.. λιθαράκι σε μία ακόμα πρόκριση σε Final-4.

Ήδη ο κόσμος του «τριφυλλιού» ζει στον… κόσμο του. Στον... κόσμο του αγώνα της Τρίτης με την Μπαρτσελόνα και έχει σχηματίσει και πάλι απίστευτες ουρές έξω από την Θύρα 10 της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.  Η «τρέλα», η «δίψα» και των πάθος των φιλάθλων του Παναθηναϊκού που θα βρεθούν στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων είναι τα στοιχεία που θα δώσουν στον «Άρτζι» και τους «πράσινους» την ώθηση που χρειάζονται.

Αν και στο μυαλό των ανθρώπων του Παναθηναϊκού βρίσκεται μόνο ο αγώνας της Τρίτης, η ΚΑΕ ενημέρωσε τον κόσμο της ομάδας πως πλέον διατίθενται και τα εισιτήρια του τέταρτου προημιτελικού, την Πέμπτη 18 Απριλίου. Τόσο από την Θύρα 10 της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, όσο και από το www.paobc.gr.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ

«Οι θέσεις στο ΟΑΚΑ για τον αγώνα της Τρίτης με την Μπαρτσελόνα… τελειώνουν, ενώ από σήμερα διατίθενται εισιτήρια και για την αναμέτρηση της Πέμπτης
Ο Παναθηναϊκός πέτυχε τον στόχο του στην Βαρκελώνη και σήμερα το απόγευμα επιστρέφει στην Αθήνα έχοντας στις βαλίτσες του ένα ροζ φύλλο αγώνα, αλλά και το.. πλεονέκτημα της έδρας. Το πλεονέκτημα της έδρας που μπορεί να αποδειχθεί κομβικό στην προσπάθεια πρόκρισης στο Final-4 του Λονδίνου. Ο Αργύρης Πεδουλάκης και οι παίκτες του στα δύο ματς που ακολουθούν θα έχουν ανάγκη περισσότερο από ποτέ την συμπαράσταση του κόσμου ο οποίος και αυτήν την φορά μπορεί να αποδειχθεί καταλυτικό.

Η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Τρίτης (16/4), συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς, ενώ από σήμερα ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων και για τον 4ο αγώνα της σειράς, την Πέμπτη (18/4).  Τα εισιτήρια της αναμέτρησης διατίθενται από τη θύρα 10 στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης» και μέσω διαδικτύου.

Τα εκδοτήρια στη θύρα 10 θα λειτουργήσουν τις καθημερινές από τις 10.00 ως τις 18.00, ενώ το Σάββατο (13/4) και την Κυριακή (14/4) από τις 10.00 ως τις 15.00.

Την ημέρα των αγώνων τα εκδοτήρια στο ΟΑΚΑ θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Δεν ισχύουν τα διαρκείας του Top-16

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να σημειωθεί πως στους αγώνες με την Μπαρτσελόνα δεν έχουν ισχύ τα mini διαρκείας που είχαν εκδοθεί για την σειρά των εντός έδρας αγώνων των Top-16.



Nations League: Νέα εποχή για την Εθνική Ελλάδος – Πρώτο ματς με Γιοβάνοβιτς
Nations League: Νέα εποχή για την Εθνική Ελλάδος – Πρώτο ματς με Γιοβάνοβιτς
Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 13 Σεπτεμβρίου
Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 13 Σεπτεμβρίου
Στη Μύκονο συνεχίζεται ο μήνας του μέλιτος του ζεύγους Αντετοκούνμπο
Στη Μύκονο συνεχίζεται ο μήνας του μέλιτος του ζεύγους Αντετοκούνμπο
Ολυμπιακός-Μακάμπι Τ.Α. 84-83: Το φιλικό προς τιμήν του το έκρινε ο Πρίντεζης!
Ολυμπιακός-Μακάμπι Τ.Α. 84-83: Το φιλικό προς τιμήν του το έκρινε ο Πρίντεζης!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved