
Γιώργος Σκευοφύλαξ
Ονομάζομαι Γιώργος Σκευοφύλαξ και ναι αυτό είναι το επίθετό μου και όχι παρατσούκλι ή η ιδιότητά μου (όπως με ρωτούσαν στο στρατό). Είναι η πρώτη φορά που γράφω συστατική επιστολή (για εμένα) και νοιώθω λίγο… άβολα. Ξεκαθαρίζω πως λατρεύω τα αυτοκίνητα, τις μοτοσικλέτες , τη μουσική και τις γυναίκες (Κατερίνα δεν είναι αυτό που νομίζεις).
Μετά από αρκετά χρόνια στην έντυπη δημοσιογραφία (εφημερίδες, περιοδικά) αλλά και την τηλεόραση (Nova) είπα πως πρέπει να κάνω κάτι και να τα συνδυάσω όλα αυτά και το μέσο, που δίνει σε αυτό το κράμα μορφή είναι το internet. Η οικογένεια του Onsports.gr μου άνοιξε τον υπολογιστή και εγώ με ένα enter ταξιδεύω στις κουλτούρες της αυτοκίνησης και μοιράζομαι μαζί σας το καλύτερο σε αγώνες, οχήματα (παλιά και νέα) από την Ελλάδα και τον κόσμο.
Αν έχετε και εσείς να μοιραστείτε κάτι μαζί μου (απόψεις, video, διαφωνίες) τα περιμένω στο: g.skevofilakas@onsports.dpg.gr

Νέα διαφήμιση για το VW Beatle

Ο θρύλος του Σένα πουλάει ακόμη

Ιστορικό Ράλι Μόντε Κάρλο

F1: Παρουσιάστηκε η McLaren – Mercedes του 2012

F1: Καταδικάστηκε ο Σιούτιλ

F1: Κοινά αποκαλυπτήρια

Απαγορεύεται η στάθμευση (photos+video)

Πινακίδες χωρίς… σήμανση

Πρωτιές για την Opel

MotoGP Sepang: Πρώτος ο Λορένθο, 5ος ο Ρόσι

Ο Μπαρικέλο στα IndyCars

MotoGP: Ο Γουέστ φεύγει ο Παζίνι έρχεται

Νέα BMW X6

F1: Που είναι ο Σουμάχερ;
