Last, but not least… (videos+photos)

Last, but not least… (videos+photos)

Ο Μλάντεν Πέτριτς είναι ο τελευταίος, χρονικά, Κροάτης που φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού και το Onsports εξηγεί γιατί ο έμπειρος φορ παραμένει στο ρόστερ αλλά και τι έκαναν οι συμπατριώτες του στο «τριφύλλι» κατά το παρελθόν.

Στο παρελθόν 13 συμπατριώτες του Μλάντεν Πέτριτς αγωνίστηκαν στον Παναθηναϊκό. Άλλος προσφέροντας πάρα πολλά, άλλος λιγότερα. Ο πολύπειρος επιθετικός στον 1,5 χρόνο που είναι στην ομάδα έχει καταφέρει να αποδείξει την ποιότητά του αλλά και να «δεθεί» με τον κόσμο. Επιθυμία και του ίδιου ήταν να παραμείνει κι ενδεικτικό για αυτό ήταν η δήλωσή του πριν ένα δίμηνο, όταν και τόνισε πως αν δεν ανανεώσει με τον Παναθηναϊκό τότε θα προτιμήσει να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Ο 34χρονος φορ, άλλωστε, έχει αρκετά πράγματα να τον κρατήσουν εδώ. Τόσο γιατί η σύζυγός του είναι Ελληνίδα, όσο και γιατί στον Παναθηναϊκό φαίνεται να έχει βρει τον εαυτό του και να νιώθει πως ακόμα μπορεί να προσφέρει.

1212595

Εκτός, όμως, από τη δική του επιθυμία, σημαντικό ρόλο στην παραμονή του έπαιξε και η θέληση που υπήρχε από πλευράς Παναθηναϊκού. Στο «Τριφύλλι» υπολογίζουν πολύ την ποιότητα που έχει ο Πέτριτς και τα διαφορετικά στοιχεία που μπορεί να δώσει στην ομάδα. Ο Αναστασίου έχει βρει τον τρόπο να «παίρνει» πράγματα από τον 34χρονο άσο, τον οποίο έχει μετατρέψει σε ένα… ιδιόμορφο δεκάρι φέτος. Αυτό έχει δώσει αρκετές λύσεις αλλά και… βαθμούς στον Παναθηναϊκό. Είναι ενδεικτικό ότι ο Πέτριτς στην πρώτη – μισή – σεζόν πέρσι με την ομάδα είχε όλο κι όλο ένα γκολ στα πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ, ενώ παράλληλα δεν είχε δώσει καμία ασίστ. Αντίθετα, φέτος ο Κροάτης έχει 8 γκολ και 6 ασίστ, δίνοντας πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του.

Γκολ… βαθμοί

Ο Πέτριτς φέτος, μάλιστα, κατάφερε και κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο για τον Παναθηναϊκό. Τα περισσότερα, αν όχι όλα, τα γκολ που πέτυχε στο πρωτάθλημα ήταν γκολ βαθμοί. Το πρώτο από αυτά ήρθε τη 2η αγωνιστική στην επική ανατροπή επί του Πανιωνίου στην άδεια Λεωφόρο (2-1), όπου σκόραρε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο έβαλε το γκολ της νίκης (1-0) για τους «πράσινους», ενώ τη 14η αγωνιστική έβαλε το δεύτερο γκολ που «κλείδωσε» τη νίκη επί του Πανθρακικού στη Λεωφόρο. Επίσης, στο ματς με τον Εργοτέλη όπου ο Παναθηναϊκός πέτυχε πέντε τέρματα, μπορεί να μην σκόραρε αλλά έδωσε τρεις ασίστ!

Τη 18η αγωνιστική «καθάρισε» το ματς με τον Λεβαδειακό (1-0), ενώ σκόραρε και στο 3-0 με τον Πλατανιά. Ακολούθησε το νικητήριο γκολ του στο ματς με τον Παναιτωλικό (1-0), ενώ η συνέχεια ήταν ακόμα καλύτερη. Στο οριακό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, ο Πέτριτς ήταν ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού και βοήθησε τα μέγιστα έτσι ώστε να έρθει η νίκη (2-1) για την ομάδα του Αναστασίου. Αυτός ήταν που πέτυχε το δεύτερο γκολ, κλειδώνοντας επί της ουσίας το ματς! Έκτοτε, δεν έχει βρει δίχτυα, έχει όμως σταθερή παρουσία και στο ματς με την Ξάνθη στη Λεωφόρο… σέρβιρε στον Νίκο Καρέλη το πρώτο γκολ της ομάδας του (2-0). Έτσι, ο Πέτριτς έρχεται να συνεχίσει την παράδοση που έχουν «χτίσει» οι Κροάτες ποδοσφαιριστές στον Παναθηναϊκό στο παρελθόν…

Οι προηγούμενοι Κροάτες…

Ο Παναθηναϊκός, μετά την πρώτη… δοκιμή στα μέσα της δεκαετίας του ’80 με τον τεράστιο Βέλιμιρ Ζάετς, βρήκε στην Κροατία μια… αστείρευτη «πηγή» παικτών που φόρεσαν τη φανέλα με το «τριφύλλι» στο στήθος. Ούτε ένας, ούτε δυο, αλλά δεκατρείς ποδοσφαιριστές έχουν αγωνιστεί σε επίσημα παιχνίδια με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ενώ ακόμα ένας έπαιξε στα τμήματα υποδομής της ομάδας.

Την αρχή, λοιπόν, έκανε ο Βέλιμιρ Ζάετς, ακολούθησαν δυο μέλη της ομάδας που προαναφέραμε κι η οποία είχαν καταφέρει να «κουφάνει» κόσμο το ’98, ενώ αγωνίστηκαν άλλοι δέκα κι ο νεαρός τερματοφύλακας Ματέο Ραντοβάνοβιτς που έπαιξε μόνο στην ομάδα Κ20. Πέρσι, πριν έρθει στον Παναθηναϊκό ο Μλάντεν Πέτριτς, είχαν ήδη αρχίσει να «γράφουν»… πράσινα χιλιόμετρα δυο ακόμα συμπατριώτες του. Ο λόγος για τους Γκόρντον Σίλντενφελντ και Ντάνιελ Πράνιτς. Αμφότεροι ήταν καταλυτικοί στην κατάκτηση του Κυπέλλου, ωστόσο ο πρώτος ήδη έχει συμφωνήσει να συνεχίσει αλλού την καριέρα του και ο δεύτερος μόνο βέβαιο δεν είναι πως θα μείνει στο «τριφύλλι»…

Ας δούμε έναν – έναν τους ποδοσφαιριστές από την Κροατία που έπαιξαν στον Παναθηναϊκό…

Βέλιμιρ Ζάετς, 1984-1988

zaev

Στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 1984 αναμενόταν με ανυπομονησία η έλευση ενός τεράστιου αστέρα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Η μεγάλη μεταγραφή έγινε πραγματικότητα, με τον αρχηγό της, τότε ενωμένης ακόμα, Γιουγκοσλαβίας να βάζει τα πράσινα! Ο Βέλιμιρ Ζάετς για την επόμενη τετραετία ήταν το «Α και το Ω» της μεσαίας γραμμής του «τριφυλλιού», κατακτούσε ένα πρωτάθλημα και δυο Κύπελλα, ενώ ήταν εκ των βασικών στελεχών της ομάδας που έφτασε στους «4» του Πρωταθλητριών το 1985! Ίσως να είχε προλάβει να πετύχει πολύ περισσότερο, δεδομένου ότι σταμάτησε το ποδόσφαιρο μετά από το σπάσιμο του ποδιού του από τον Γιώργο Παπαδόπουλο του Ηρακλή… Αγωνίστηκε 82 φορές με τον Παναθηναϊκό και σκόραρε 11 φορές, ενώ ήταν 40 φορές διεθνής έχοντας παίξει στο Μουντιάλ του 1982! Μετά το τέλος της καριέρας του στα γήπεδα, πέρασε για λίγο ως προπονητής από το «τριφύλλι», ενώ ήταν ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας που κατέκτησε το νταμπλ το 2004.

***

Αλιόσα Ασάνοβιτς, 1998-2000

asanovic

Αποτέλεσε κι αυτός ένα από τα «μπαμ» για τον Παναθηναϊκό, σε ό,τι έχει να κάνει με καλοκαιρινές μεταγραφές. Βέβαια, το καλοκαίρι του 1998 όταν οι «πράσινοι» τον αποκτούσαν από τη Νάπολι δεν είχε γίνει και… τόσος ντόρος, παρά την τεράστια καριέρα του σε Χάιντουκ, Μετς, Κάννες, Μονπελιέ, Βαγιαδολίδ και Ντέρμπι Κάουντι. Όταν ξεκίνησε, όμως, το Μουντιάλ της Γαλλίας κι άρχισε να παίζει βασικός στη φοβερή και τρομερή Κροατία που «σάρωνε» τα πάντα μέχρι τον ημιτελικό με τη Γαλλία όπου κι αποκλείστηκε, άπαντες… έτριβαν τα μάτια τους και στον Παναθηναϊκό τα χέρια τους! Ο «Άσα» έκανε 61 εμφανίσεις και σκόραρε 13 φορές με το «τριφύλλι» στο στήθος, ενώ στη… μέρα του ήταν χάρμα οφθαλμών στη μεσαία γραμμή της ομάδας. Αρκετές φορές, το βαριεστημένο του στιλ και το γεγονός ότι δεν αντιμετώπιζε με το ίδιο «κέφι» όλα τα ματς, έφερναν και τη γκρίνια από την εξέδρα, αλλά κανείς δεν μπορούσε να τον κατηγορήσει για έλλειψη πάθους, κάτι που έδειξε αρκετές φορές και σε ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ την οποία είχε «σκοτώσει» τον Σεπτέμβρη του 1999 με γκολ στις καθυστερήσεις!

***

Γκόραν Βλάοβιτς, 2000-2004

vlaovic

Ο «Γκόρο» ήταν κι αυτός με τη σειρά του μέλος της «μαγικής» Κροατίας που είχε δημιουργήσει ο Μπλάζεβιτς και παρουσιάστηκε στα γήπεδα της Γαλλίας το 1998. Ο κόσμος τον είχε μάθει πολύ πριν κάνει το 2-0 στον προημιτελικό με τη Γερμανία, αφού είχε αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ και στην ιταλική Πάντοβα! Οι εμφανίσεις του εκεί άλλωστε, έκαναν και τη Βαλένθια να τον αποκτήσει το καλοκαίρι του 1996 και να του δώσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην επίθεσή της. Έκτοτε ήταν πάντα στις κλήσεις για την Εθνική με την οποία αγωνίστηκε 52 φορές και σκόραρε 15, ενώ έπαιξε και στο Μουντιάλ του 2002 ως παίκτης του Παναθηναϊκού πια. Με το «τριφύλλι» ο Γκόραν Βλάοβιτς κατάφερε σε 116 αγώνες να σημειώσει 40 γκολ, πέντε εκ των οποίων σε έναν και μοναδικό αγώνα. Αυτόν απέναντι στην Παναχαϊκή τον Οκτώβρη του 2001. Ο ίδιος, αλλά και οι «πράσινοι» φίλαθλοι θα προτιμούσαν να μην έχει βάλει ένα από αυτά και να είχε σκοράρει κόντρα στη Μπαρτσελόνα στον προημιτελικό του Champions League του 2002, όταν το σουτ του «Γκόρο»… έξυσε το δοκάρι του Μπονάνο και πέρασε λίγο άουτ, στερώντας από τον Παναθηναϊκό μια ιστορική πρόκριση… Πανηγύρισε με το «τριφύλλι», ωστόσο, το νταμπλ του 2004 στην τελευταία του σεζόν στην ομάδα!

***

Ντάνιελ Σάριτς, 2000-2003

saric

Φιλότιμος παίκτης, προσπαθούσε και έδινε ότι είχε σε κάθε παιχνίδι. Ο σκληροτράχηλος δεξιός μπακ, ήρθε με «γεμάτη» καριέρα σε Ριέκα, Χιχόν και Ντιναμό Ζάγκρεμπ το καλοκαίρι του 2000. Στον Παναθηναϊκό… ατύχησε να βρει μπροστά του τον «ανατέλλοντα» Γιούρκα Σεϊταρίδη, ωστόσο με την μαχητικότητά του και τον επαγγελματισμό που έδειχνε, αγωνίστηκε σε 78 παιχνίδια με το «τριφύλλι» και σκόραρε μια φορά. Κατάφερε να παίξει μάλιστα και στο Μουντιάλ του 2002 στα γήπεδα της Ιαπωνίας και της Κορέας, λόγω της παρουσίας του στα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Παναθηναϊκού. Άφησε μόνο φίλους φεύγοντας από την Ελλάδα και έπαιξε για άλλα τέσσερα χρόνια ποδόσφαιρο στην ομάδα της γενέτειράς του, τη Ριέακ, πριν κρεμάσει τα παπούτσια του.

***

Ρόμπερτ Γιάρνι, 2002

jarni

Ο Κροάτης αριστερός μπακ ήρθε στον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο του 2002 για να συμπληρωθούν «τρύπες» στο ρόστερ ενόψει και της ευρωπαϊκής συνέχειας της ομάδας. Το παρελθόν του, τεράστιο αλλά η προσφορά του στο «τριφύλλι» ελάχιστη. Δεν θύμιζε άλλωστε σε τίποτα τον αριστερό μπακ που «σάρωνε» στο Μουντιάλ της Γαλλίας το 1998, ούτε τον παίκτη που έκανε μεγάλη καριέρα σε Τορίνο, Γιουβέντους, Μπέτις και Ρεάλ Μαδρίτης! Έπαιξε στον Παναθηναϊκό οκτώ παιχνίδια κι αποχώρησε στο τέλος της σεζόν. Θα μείνει… αλησμόνητη η «στούκα» με τον Μιχάλη Κωνσταντίνου στο εκτός έδρας ματς με την Πόρτο τον Μάρτιο του 2002, για τη δεύτερη φάση ομίλων του Champions League…

***

Σίλβιο Μάριτς, 2003-2005

maric

Παρουσιάστηκε το καλοκαίρι του 2003 ως το «δεκάρι» του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν. Παρά τις καλές περγαμηνές από την παρουσία του σε Νιούκαστλ και Πόρτο, αλλά και στο ρόστερ της Κροατίας του ’98 στη Γαλλία, δεν κατάφερε να «κερδίσει» τον κόσμο της ομάδας. Μπορεί να ήξερε… καντάρια μπάλα, αλλά ήταν πια αρκετά αργός για να βοηθήσει. Έκανε κάποια καλά παιχνίδια, όπως αυτό στη Γλασκώβη στο εντυπωσιακό «διπλό» του Παναθηναϊκού επί των Ρέιντζερς, είχε και κάποιους τραυματισμούς. Κατάφερε να πάρει το νταμπλ του 2004, έπαιξε κι άλλη μια σεζόν κι έφυγε από τον Παναθηναϊκό με 51 συμμετοχές και 3 γκολ, για να παίξει άλλη μια σεζόν στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ και να «κρεμάσει» τα παπούτσια του.

***

Σρνταν Άντριτς, 2004-2007

andric

Ήρθε με καλές συστάσεις από την πατρίδα του και τη Χάιντουκ Σπλιτ, της οποίας ήταν αρχηγός. Ωστόσο, δεν κατάφερε να προσφέρει στον Παναθηναϊκό. Δεν έτυχε ποτέ της εμπιστοσύνης ούτε του κόσμου, αλλά ούτε και των προπονητών του αφού σε μια τριετία στην ομάδα έκανε μόλις 41 συμμετοχές και σκόραρε μια φορά, επιδόσεις μάλλον… μέτριες για παίκτη που ήρθε να γίνει το βασικό αμυντικό χαφ της ομάδας. Ο Άντριτς συνεχίζει ακόμα το ποδόσφαιρο κι αφού έπαιξε στη Χάιντουκ Σπλιτ για πέντε χρόνια, πέρσι βρέθηκε στην Αλ Ουάντα και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

***

Μάριο Γκαλίνοβιτς, 2004-2010

g

Μετά την αποχώρηση του Αντώνη Νικοπολίδη, ο Παναθηναϊκός αναζητούσε τερματοφύλακα για να τον αντικαταστήσει. Ο «γίγαντας» Μάριο Γκαλίνοβιτς από την Κροατία ήρθε με τις «ευλογίες» του Ζάετς για να γίνει ο βασικός πορτιέρο της ομάδας. Και έγινε, για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο ίδιος είχε τεράστιες δυνατότητες αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκε ποτέ στο έπακρο. Έκανε 164 ματς με τον Παναθηναϊκό κι ήταν μέλος της ομάδας που πήρε το νταμπλ του 2010. Παρά το οικογενειακό δράμα που ζούσε, το οποίο κατέληξε σε τραγωδία, ο «Γκάλι» συνέχισε το ποδόσφαιρο κι έπαιξε μάλιστα στην Καβάλα και την Κέρκυρα στην Ελλάδα, αφήνοντας μόνο φίλους όπου κι αν αγωνίστηκε.

***

Ιγκόρ Μπίσκαν, 2005-2007

biskan

Η είδηση πως ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει τον Ιγκόρ Μπίσκαν το καλοκαίρι του 2005 έκανε πάταγο όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλη την Ευρώπη! Ο Κροάτης ήταν ένα από τα βασικά στελέχη της Λίβερπουλ που είχε κατακτήσει με επικό τρόπο το Champions League, στον τελικό της Κωνσταντινούπολης απέναντι στη Μίλαν, εκεί που είχε συμπαίκτη και τον Τζιμπρίλ Σισέ, και κανείς δεν περίμενε πως θα δεχόταν να έρθει να παίξει ποδόσφαιρο στον Παναθηναϊκό και την Ελλάδα! Μαζί με τον Φλάβιο Κονσεϊσάο αποτελούσαν ένα δίδυμο που ο καθένας θα ήθελε στη μεσαία γραμμή της ομάδας του. Όνειρα, προσδοκίες και φιλοδοξίες… κάηκαν γρήγορα όταν άρχισε να παίζει ο Μπίσκαν με τα «πράσινα». Ο ίδιος δεν απέδωσε ποτέ τα αναμενόμενα, ο κόσμος έφτασε στο σημείο να… αγανακτήσει μαζί του, και αποχώρησε από το «τριφύλλι» το 2007 μετά από 52 ματς και 3 τέρματα, ένα από τα οποία έδωσε τη νίκη σε ντέρμπι με την ΑΕΚ… Ο Ιγκόρ Μπίσκαν πάντως συνέχισε να παίζει ποδόσφαιρο ως το 2012 στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, πριν αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

***

Άντονι Σέριτς, 2005-2008

a

Ο Αυστραλοκροάτης αριστερός μπακ ήρθε με μεγάλες περγαμηνές έχοντας μεγάλη καριέρα στην Ιταλία σε Πάρμα, Μπρέσια και Λάτσιο. Αφού… ταλαιπώρησε τον κόσμο με την άφιξή του, η οποία ματαιώθηκε κανα-δυο φορές πριν καταφτάσει τελικά ο έμπειρος αριστερός μπακ, περίμενε κανείς πως θα πάρει τη φανέλα του βασικού στο σπίτι του. Πράγματι, ο Σέριτς έπαιξε σε 68 ματς με τον Παναθηναϊκό και σκόραρε μια φορά, αλλά δεν απέδωσε ποτέ τα αναμενόμενα. Όσο μάλιστα ο κόσμος τον σύγκρινε και με τον Μάρκους Μινχ, δεν μπορούσε να γίνει εύκολα αποδεκτός. Βρήκε πάντως ποδοσφαιρική στέγη στην Τουρκία και τη Μπεσικτάς, ενώ αγωνίζεται ακόμα στην Καραμπουκσπορ!

***

Άντε Ρουκάβινα, 2008-2010

rukavina

Στον Παναθηναϊκό της πολυμετοχικότητας, τα 3 εκατ. ευρώ που δόθηκαν στη Χάιντουκ Σπλιτ για να αποκτηθεί το πλέον ανερχόμενο αστέρι της Κροατίας ήταν… ψίχουλα. Ο Άντε Ρουκάβινα ήρθε με τις μεγαλύτερες των προσδοκιών, αλλά δεν τις δικαίωσε ποτέ. Ο χαρακτήρας του και το γεγονός ότι δύσκολα μπαίνει σε ποδοσφαιρικά «καλούπια», δεν τον καθιέρωσαν ποτέ στο «τριφύλλι». Μετά από 56 ματς, 13 γκολ κι ένα νταμπλ, αποχώρησε το 2010. Συνεχίζει το ποδόσφαιρο στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και συχνά μαθαίνουμε νέα του, κυρίως αυτά που αφορούν για τις… εξάρσεις του και τις αποβολές του με απευθείας κόκκινες κάρτες!

***

Γκόρντον Σίλντενφελντ, 2013-2015

sifo

Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός έκανε μεγάλη καριέρα στη Σίμπενικ και τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ της πατρίδας του, ως το 2007. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Μπεσίκτας, τη Ντούισμπουργκ και τη Στουρμ Γκρατς, πριν μετακομίσει στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης το 2011. Εκεί έμεινε μια σεζόν και στη συνέχεια βρέθηκε στη Ντιναμό Μόσχας η οποία τον δάνεισε τον Ιανουάριο του 2012 στον ΠΑΟΚ. Το καλοκαίρι του 2013 έμεινε ελεύθερος και μετακινήθηκε στον Παναθηναϊκό. Από τις πρώτες του συμμετοχές, έγινε ηγέτης της άμυνας της ομάδας. Ο «Σίφο» ήταν από τους πρωταγωνιστές στην κατάκτηση του περσινού Κυπέλλου, ενώ και φέτος ήταν βασικότατο στέλεχος της ομάδας. Ωστόσο, αποφάσισε να επιστρέψει στην πατρίδα του και τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ το καλοκαίρι...

***

Ντάνιελ Πράνιτς, 2013-…

pranjic

Ο έμπειρος άσος ξεκίνησε την καριέρα του ουσιαστικά στην Όσιγιεκ και στη συνέχεια μεταπήδησε στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Οι καλές εμφανίσεις του εκεί τον οδήγησαν στην Ολλανδία και τη Χέρενφεϊν, με την οποία έκανε αίσθηση σε ευρωπαϊκό επίπεδο, με αποτέλεσμα να αποκτηθεί από τη Μπάγερν Μονάχου το 2009. Στους Βαυαρούς έμεινε ως το 2012 έχοντας 55 συμμετοχές ενώ ακολούθησαν οι Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Θέλτα, πριν αποκτηθεί το 2013 από τον Παναθηναϊκό. Στους «πράσινους» επί της ουσίας έκανε επανεκκίνηση στην καριέρα του. Ήταν από τους πρωταγωνιστές της περσινής εξαιρετικής χρονιάς, έφτασε ως το Μουντιάλ της Βραζιλίας με την Εθνική Κροατίας στην οποία επέστρεψε λόγω... τριφυλλιού, αλλά φέτος δεν ήταν ο ίδιος. Η απόδοσή του είχε σκαμπανεβάσματα και δεν είναι βέβαιο πως θα παραμείνει στην ομάδα...

Οι Κροάτες του Παναθηναϊκού σε δράση...

Last, but not least… (videos+photos)



Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο έρωτας από τενίστα τον έκανε συνθέτη
Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο έρωτας από τενίστα τον έκανε συνθέτη
Παναθηναϊκός: Εκτός ντέρμπι ο Ουναϊ, πρόλαβαν Γεντβάι-Αράο
Παναθηναϊκός: Εκτός ντέρμπι ο Ουναϊ, πρόλαβαν Γεντβάι-Αράο
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Τη Δευτέρα (20/01) κυκλοφορούν τα εισιτήρια του ντέρμπι «αιωνίων»
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Τη Δευτέρα (20/01) κυκλοφορούν τα εισιτήρια του ντέρμπι «αιωνίων»
Athens Kallithea – Βόλος 2-0: Έμεινε «ζωντανή» στο κυνήγι της σωτηρίας
Athens Kallithea – Βόλος 2-0: Έμεινε «ζωντανή» στο κυνήγι της σωτηρίας
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved