Απίστευτα και όμως… ποδοσφαιρικά! (videos)

Απίστευτα και όμως… ποδοσφαιρικά! (videos)

Το απίστευτο έχει γίνει πλέον μια υποκειμενική έννοια και το «impossible is nothing» ένα ρεαλιστικό σλόγκαν. Πόσω μάλλον όταν μιλάμε για το ποδόσφαιρο σε έναν κόσμο που ο καλύτερος ράπερ είναι λευκός (Eminem) και ο καλύτερος γκόλφερ μαύρος (Τάιγκερ Γουντς)!

Το ποδόσφαιρο άλλωστε «αθωώνεται» πεισματικά από όλες τις κατηγορίες εναντίον του και παραμένει αν όχι θεός, ο βασιλιάς των αθλημάτων γιατί είναι αυθεντικό με έναν τρόπο που δεν μπορούν να είναι τα καταναλωτικά κατασκευάσματα. Είναι απρόβλεπτο καθώς αληθινοί άνθρωποι υλοποιούν αληθινές πράξεις, προσπαθούν, υποφέρουν, επιτυγχάνουν αληθινές νίκες και υφίστανται πραγματικές ήττες, παραδίδοντας στο κοινό μια ιστορία πολύ ανώτερη, με υλικά που φτιάχτηκαν και οι ίδιοι όπως αυτοθυσία και γενναιότητα, με λίγο από απάτη κλεψιά και ανυποληψία… 

Το Onsports έψαξε, βρήκε και σας παρουσιάζει μερικές από τις ιστορίες εκείνες που αποδεικνύουν γιατί η στρογγυλή «θεά» μπορεί να μισήθηκε από πολλούς ως ένα «βάρβαρο» άθλημα όπου 11 αμόρφωτοι κλοτσούν ένα πετσί και αποπροσανατολίζουν τις λαϊκές μάζες, λατρεύτηκε ωστόσο από περισσότερους, με πάθος περίσσιο, ικανό να αναγκάσει θεούς να απαρνηθούν για λίγο την υπόστασή τους, πλημυρισμένοι από τα θνητά συναισθήματα της ζήλειας και του φθόνου! Ιστορίες, λιγότερες γνωστές στο ευρύ κοινό, που έλαβαν χώρα μέσα στις τέσσερις γραμμές ενός γηπέδου και ενώ νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα, σε κάνουν να κουνάς έκπληκτος το κεφάλι σου!

The Sheikh – en referee!

Όχι, η παρακάτω ιστορία δεν διαδραματίστηκε σε μια αλάνα των Λιοσίων (στις καλές εποχές), ούτε σε κάποιο κακόφημο προάστιο του Λονδίνου, αλλά σε Παγκόσμιο Κύπελλο και συγκεκριμένα της Ισπανίας το 1982!

Στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του τετάρτου ομίλου, η Γαλλία του Μισέλ Πλατινί, αντιμετώπιζε το Κουβέιτ στο «Estadio José Zorrilla» του Βαγιαδολίδ, όταν ο Ζιρές, λίγο πριν «μπει» το τελευταίο πεντάλεπτο της αναμέτρησης «έγραφε» το 4-1 για τους «πετεινούς», την ίδια ώρα ωστόσο που οι Άραβες έπαιζαν… αγαλματάκια ακούνητα, πεπεισμένοι πως άκουσαν τη σφυρίχτρα του διαιτητή.

Ο «άρχοντας του αγώνα», Μίροσλαβ Στούπαρ, όπως ήταν φυσιολογικό έδειξε σέντρα, κάτι ωστόσο που προκάλεσε την αντίδραση του σημερινού προέδρου της Ομοσπονδίας του Κουβέιτ Sheikh Fahid Al-Ahmad Al-Sabah, ο οποίος πήρε την κατάσταση πάνω του!

Ο Αχμάντ Αλ Σαμπάχ κατέβηκε από την εξέδρα των επισήμων, εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και όχι μόνο άρχισε να διαμαρτύρεται στον διαιτητή, αλλά τον... ταρακούνησε, απειλώντας τον πως θα πάρει την ομάδα και θα φύγει αν δεν ακυρώσει το γκολ!

Ο Στούπαρ τελικά λύγισε και δεν μέτρησε ποτέ το γκολ, ωστόσο το μόνο που κατάφερε ήταν να καθυστερήσει για μερικά λεπτά το τέταρτο τέρμα της Γαλλίας (89΄ Μποσίς), αλλά και να χάσει το διεθνές σήμα του!

«Θυσιάστηκε» για να μην θυσιαστούν!

Το Ζαΐρ ήταν η μεγάλη έκπληξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1974 στη Δυτική Γερμανία, καθώς έγινε η πρώτη εθνική ομάδα μαύρων από την Αφρική που προκρίθηκε στην τελική φάση! Τι και αν ωστόσο οι προσδοκίες δεν ήταν υψηλές, οι ποδοσφαιριστές του Ζαΐρ έπαιζαν με μια έξτρα πίεση… Την ίδια τους τη ζωή! Ο ηγέτης της χώρας Mobutu Sese Seko είχε ενημερώσει τους παίκτες, μέσω της ένοπλης φρουράς του, ότι σε περίπτωση που ηττηθούν με τέσσερα ή περισσότερα γκολ από τη «σελεσάο» στο τελευταίο αδιάφορο ματς του ομίλου, θα είχαν ολέθριες συνέπειες!

Το μήνυμα έγινε απολύτως σαφές από τους ποδοσφαιριστές και μάλλον περισσότερο από τον αμυντικό Mwepu Ilunga, ο οποίος με το σκορ στο 3-0 (Ζαϊρζίνιο 12΄, Ριβελίνο 66΄, Βαλντομίρο 79΄) και τους Βραζιλιάνους να έχουν κερδίσει φάουλ σε ένα επικίνδυνο σημείο, λίγο πριν ο Ζαϊρζίνιο «οπλίσει»… αυτομόλησε από το τείχος, κλωτσώντας τη στημένη μπάλα μακριά!

Ο σχολιαστής ίσα που πρόλαβε να συγκρατήσει τα γέλια του, ωστόσο ο Ιλούνγκα ο οποίος την «έβγαλε με μόλις μία κίτρινη, γέλασε τελευταίος, διασφαλίζοντας με το ένστικτο επιβίωσης του πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα επέστρεφαν στο Ζαΐρ, αν όχι ακριβώς με ψηλά, αλλά με… κεφάλι!

Σουτ το ball boy και…. ΓΚΟΟΟΟΟΛ!

Είναι μια ονειρώδης δουλειά για έναν πιτσιρικά που φαντάζεται τον εαυτό σε μερικά χρόνια να «σκίζει» τα αντίπαλα δίχτυα! Εκτός αυτού έχει εξασφαλίσει την καλύτερη θέση στο γήπεδο, μια ανάσα από τη δράση και μάλιστα στο τζάμπα (όχι του Onsports)! Μπορεί ακόμα και να γίνει ένα με τα ινδάλματά του στους πανηγυρισμούς! Πανηγυρίζοντας μέχρι και δικό του γκολ! Τι; Πως το είπες το τελευταίο;

Όπως το διάβασες! Αυτό ακριβώς συνέβη στη Βραζιλία τον Σεπτέμβριο του 2006, στην αναμέτρηση μεταξύ της Atletico Sorocaba και της Santacruzense. Με τη Σοροκάμπα να προηγείται στις καθυστερήσεις, ο επιθετικός της Σαντακρουζένσε, Σάμουελ έχασε μοναδική ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια, ωστόσο ένα ball boy με περίσσιο θράσος και θάρρος του έδειξε πώς γίνεται!  

Επαναφέροντας την μπάλα από το άουτ, απλά την έσπρωξε στα δίχτυα, με τη διαιτητή Σύλβια Ρεγγίνα ντε Ολιβέιρα, την πρώτη μάλιστα γυναίκα που διηύθυνε αγώνα του βραζιλιάνικου εθνικού πρωταθλήματος να δείχνει σέντρα!

Η Ρεγγίνα όταν ήρθε και πάλι... φάτσα με το τέρμα της Σοροκάμπα, είδε την μπάλα στα δίχτυα, υποθέτοντας πως το πλασέ του Σάμουελ που είδαν όλοι, συμπεριλαμβανομένων και των δικών της ματιών, να καταλήγει άουτ, τελικά τίναξε τα δίχτυα ή τουλάχιστον έτσι ήθελε μια ανώτερη δύναμη!

Η αναμέτρηση τελικά έληξε 1-1, μια ισοπαλία που η βραζιλιάνικη Ομοσπονδία αναγκάστηκε να κάνει αποδεκτή, ωστόσο τόσο η διαιτητής, όσο και ο βοηθός, δεν την έβγαλαν… καθαρή καθώς τιμωρήθηκαν με αρκετές αγωνιστικές!

Η αστραπή δεν χτυπάει ποτέ δύο φορές… Ναι καλά!

Ουκ ολίγες αναμετρήσεις έχουν πέσει «θύματα» κακών καιρικών συνθηκών εξαιτίας παγωμένου ή πλημμυρισμένου αγωνιστικού χώρου, ωστόσο αυτά τα στοιχεία της φύσης δεν είναι τίποτα μπροστά στους κεραυνούς όταν ο Δίας έχει κέφια!

Το 1998 σε ένα ματς του πρωταθλήματος της Νοτίου Αφρικής ανάμεσα στη Μορόκο Σουόλοους και τη Γιόμο Κόσμος, ένας κεραυνός αποφάσισε να προσγειωθεί στον αγωνιστικό χώρο, τρομοκρατώντας παίκτες και φιλάθλους. Αποτέλεσμα αυτού ήταν η αναμέτρηση να διακοπεί και δύο παίκτες των «χελιδονιών» να μεταφερθούν τραυματίες στο νοσοκομείο.

Οι τελευταίοι στάθηκαν τυχεροί, όχι όμως και εκείνοι του αγώνα για το πρωτάθλημα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό, δύο χρόνια αργότερα, μεταξύ της Μπένα Τσάντι και της Μπασάνγκα, καθώς ένας κεραυνός σκότωσε έντεκα ποδοσφαιριστές, αφήνοντας σοβαρά τραυματίες άλλους τριάντα ανθρώπους…

«Χικ, χικ, νομίζω ξέχασα τη βότκα μου… εεε τη σφυρίχτρα μου»!

Τι πιο κοινότοπη εικόνα από τον οργισμένο (light) οπαδό στην εξέδρα που τα έχει βάλει με τον διαιτητή μετά από επαναλαμβανόμενες αποφάσεις εις βάρος της ομάδας του, «χαϊδολογώντας» τον: «Πιωμένος είσαι ρε @%$#*^;»

Ε, ο Σεργκέι Σμόλικ, αφού ήξερε πως θα τα ακούσει που θα τα ακούσει, είπε τουλάχιστον να είναι δικαιολογημένα! Έχοντας προφανώς νωρίτερα… παλέψει με καμιά νταμιτζάνα βότκα, ο διαιτητής της αναμέτρησης της Αγγλίας με το Λουξεμβούργο στο Γουέμπλεϊ το 1999 (6-0), αλλά και η κορυφαία σφυρίχτρα της Λευκορωσίας για το 2007, πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα Βίτεμπσκ – Νάφταν περιφερόμενος στο ημικύκλιο του κέντρου, αδιαφορώντας για την εξέλιξη του αγώνα που διηύθυνε!

Όταν τελικά του… σφύριξαν ότι το ματς τελείωσε, ο Σμόλικ αποχώρησε για τα αποδυτήρια υποβασταζόμενος, φροντίζοντας ωστόσο να χαιρετήσει πρώτα το κοινό του! Παρά μάλιστα τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε και έδειξαν τεράστια επίπεδα αλκοόλ στο αίμα του, ο Λευκορώσος, κατά την απολογία του στην Ομοσπονδία της χώρας η οποία των έστειλε σπίτι του, ισχυρίστηκε πως η περίεργη συμπεριφορά του οφειλόταν σε πόνους στην πλάτη!

Στην υγειά μας!

«Μουτς, μουτς καλό σκυλάκι»!

Οι… εισβολές τετράποδων στο χορτάρι κατά τη διάρκεια ενός ποδοσφαιρικού αγώνα κάθε άλλο παρά έκπληξη προξενούν πλέον, καθώς την εμφάνισή τους στον αγωνιστικό χώρο έχουν κάνει ακόμα και κουκουβάγιες που τρώνε τα μεζεκλίκια τους!

Ο συγκεκριμένος ωστόσο πρωταγωνιστής της παρακάτω ιστορίας κέρδισε πανάξια με το… όργανό του μια θέση στην ιστορία των συμπαθέστερων απρόσκλητων επισκεπτών που έχουν κάνει την εμφάνισή τους εντός των τεσσάρων γραμμών ενός γηπέδου!

Ήταν ο προημιτελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Χιλής το 1962 ανάμεσα στην Αγγλία και τη Βραζιλία, όταν ένας μαύρος μαλλιαρός σκύλος άρχισε να κυνηγάει την μπάλα, βγάζοντας μάλιστα περισσότερη ενέργεια και από πολλούς Άγγλους ποδοσφαιριστές. Οι τελευταίοι αδυνατούσαν να ακολουθήσουν τους… ρυθμούς του, ώσπου ο Τζίμι Γκριβς αποδείχθηκε πιο έξυπνος από όλους! Ή πιο χαζός! Όπως το δει κανείς!

Ο επιθετικός των «τριών λιονταριών» έπεσε στα τέσσερα, γνέφοντας στο συμπαθές τετράποδο να τον πλησιάσει. Τελικά ο Γκριβς «αιχμαλώτισε» τον σκύλο, ο οποίος ωστόσο του έδειξε τη συμπάθειά του κατουρώντας την ολόλευκη φανέλα του! Ή τον εκδικήθηκε! Όπως το πάρει κανείς!

Ο «θρύλος» της Βραζιλίας μάλιστα, Γκαρίντσα, το διασκέδασε τόσο που μετά το τέλος της αναμέτρησης (3-1 υπέρ των «καριόκας») τον πήρε σπίτι του για κατοικίδιο! Τον σκύλο, όχι τον Γκριβς!

Ματώνοντας τη φανέλα με... ξυραφάκι!

Όταν χρειάζεσαι νίκη μέσα στο «Μαρακανά» κόντρα στην υπερδύναμη Βραζιλία για να έχεις πιθανότητες πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1990, τότε ξέρεις ότι έχεις πρόβλημα. Όταν μάλιστα είσαι και πίσω στο σκορ με 1-0 και μόνο είκοσι λεπτά να απομένουν, η απόγνωση αρχίζει και κλωτσάει μέσα σου! Αλλά τόσο απεγνωσμένος;

Την απάντηση έδωσε ο τερματοφύλακας της Χιλής, Ρομπέρτο Ρόχας τον Σεπτέμβριο του 1989, κρύβοντας ένα αιχμηρό... σχέδιο στο μανίκι του! Κυριολεκτικά όμως!

Την ώρα λοιπόν που μια φωτοβολίδα προσγειώθηκε δίπλα του από την εξέδρα, εκείνος με ένα ξυραφάκι που είχε κρύψει στα γάντια του έκοψε το μέτωπό του και πέφτοντας αιμόφυρτος στο χορτάρι, προσποιήθηκε τον τραυματία!  Σαν να μην έφθανε αυτό, ο Ρόχας προχώρησε ένα βήμα παραπέρα την παράστασή του αρνούμενος να επιστρέψει στον αγώνα λόγω «μη ασφαλών συνθηκών»!

Μικρή λεπτομέρεια; Την αναμέτρηση κατέγραφαν μόλις ένα εκατομμύριο κάμερες, με τη Βραζιλία να παίρνει έτσι τελικά τη νίκη με 2-0, την ίδια ώρα που η Χιλή, όχι μόνο δεν κατάφερε να ταξιδέψει στην Ιταλία, αλλά αποκλείστηκε και από το ερχόμενο Μουντιάλ της Αμερικής!

Όσο για τον Ρόχας τιμωρήθηκε με ισόβιο αποκλεισμό από τη FIFA, o οποίος ωστόσο ανακλήθηκε το 2001 όταν είχε πατήσει ήδη 44, ακολουθώντας εκ διαμέτρου αντίθετη πορεία από την οπαδό που πέταξε τη φωτοβολίδα, τη Ροζμαρί Ντε Μέλο η οποία φωτογραφήθηκε αργότερα για το Playboy, ενώ εμφανίστηκε και σε αρκετά σόου της βραζιλιάνικης τηλεόρασης!

Η φρεσκοβαμμένη άσπρη βούλα!

Τη δεκαετία του 70΄, αν εξαιρέσεις τα «ιδιαίτερα» κουρέματα, τα πιο κοντά σορτσάκια και τα γήπεδα που προσφέρονταν περισσότερο για καλλιέργεια πατάτας, δεν υπήρχε τίποτα ιδιαίτερο στο αγγλικό ποδόσφαιρο.

Η αναμέτρηση ωστόσο της Ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι στο παλιό «Baseball Ground» τον Απρίλιο του 1977 takes the biscuit που θα έλεγαν και οι κατά τα άλλα ξενέρωτοι Άγγλοι, όταν πρόκειται για ποδοσφαιρικό παραλογισμό.

Τα «κριάρια» είχαν κερδίσει πέναλτι σε ανατροπή του Άρτσι Γκέμιλ, ωστόσο με το περισσότερο χορτάρι να έχει εξαφανιστεί από την περιοχή, διαιτητής και παίκτες αδυνατούσαν να εντοπίσουν πού ακριβώς έπρεπε να στηθεί η μπάλα. Από τη στιγμή μάλιστα που η φιλότιμη προσπάθεια του τερματοφύλακα Τζόε Κόριγκαν να βοηθήσει την κατάσταση, περπατώντας την απόσταση, εκτιμήθηκε με... κίτρινη κάρτα, τη λύση έδωσε ο συντηρητής του γηπέδου Μπόμπι Σμιθ, ο οποίος με μια μεζούρα και ένα δοχείο χρώμα ανά χείρας, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ζωγραφίζοντας μια λευκή κηλίδα στα 11 μέτρα από την εστία. Για την ιστορία, ο Gerry Daly δεν λάθεψε από την άσπρη βούλα απέναντι στον άπραγο για μισή ώρα Κόριγκαν…

Ώρα για την αναμνηστική φωτογραφία! Ντουάιτ, Ράιαν, Φαμπιάν, Καντονά… Τι; Ποιος είσαι εσύ διάολε;

Είναι το όνειρο κάθε οπαδού της στρογγυλής θεάς… Να περπατήσει σε ένα κατάμεστο στάδιο μια σπουδαία ευρωπαϊκή βραδιά, πλάι – πλάι με μερικούς από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο!

Αυτό ακριβώς έκανε ο Καρλ Πάουερ τη νύχτα της 18ης Απριλίου του 2001. Ο άνεργος εργάτης από την περιοχή Greater του Μάντσεστερ, κατάφερε να αποφύγει την ασφάλεια του Ολυμπιακού Σταδίου του Μονάχου και όχι μόνο τρύπωσε στα αποδυτήρια, όχι μόνο βγήκε από αυτά μαζί με την ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία σε λίγα λεπτά θα αντιμετώπιζε την Μπάγερν για τα προημιτελικά του Champions League, αλλά πόζαρε δίπλα από τους Ντουάιτ Γιορκ, Ράιαν Γκιγκς και Φαμπιάν Μπαρτέζ που είχαν στηθεί για την καθιερωμένη επίσημη φωτογραφία με τη φανέλα του Ερίκ Καντονά!

Τι και αν μάλιστα το άγρυπνο μάτι του Γκάρι Νέβιλ ήταν αυτό που εντόπισε την… εισβολή, καρφώνοντάς τον στους συμπαίκτες του, ο Πάουερ δεν φάνηκε να ταράχτηκε ιδιαίτερα, βάζοντας τον στη θέση του: «Σκάσε, το κάνω για τον Ερίκ!», ήταν η αντίδρασή του!

Ο Καρλ Πάουερ πριν του απαγορευτεί δια βίου η είσοδος στο «Old Trafford» μετά την αναπαράσταση του νικητήριου (και είδους προς εξαφάνιση με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ) τέρματος του Ντιέγκο Φορλάν κόντρα στη Λίβερπουλ μπροστά στο κοινό του Μάντσεστερ, ανέβηκε στο πόντιουμ του βρετανικού Γκραν Πρι, αλλά έκανε και την... περατζάδα του του στο κεντρικό γήπεδο τένις του Γουίμπλετον την ώρα του τελικού…

«Κλέφτης, κλέφτης! Φέρε πίσω την αλυσίδα μου!»

grgreg

Γυρνάμε πίσω το χρόνο στο μακρινό 1991. Τότε που το στοίχημα δεν είχε κάνει ακόμα την εμφάνισή του στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα αν ανέφερες σε κάποιον τις λέξεις Πενιαρόλ και Νασιονάλ, το πιθανότερο είναι να θεωρούσε πως τον έβριζες σε κάποια αρχαία διάλεκτο ιθαγενών της Νοτίου Αμερικής! Έλα μου ντε όμως που το Πενιαρόλ – Νασιονάλ είναι και ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι της Ουρουγουάης!

Εκτός αυτού εκείνα τα χρόνια ήταν ακόμα από τα… χρυσά του παγκοσμίου ποδοσφαίρου καθώς δεν υπήρχε καμία απαγόρευση από τη FIFA σχετικά με τα κοσμήματα των ποδοσφαιριστών και ως εκ τούτου δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έκαναν την εμφάνισή τους στον αγωνιστικό χώρο ως μέλοι συμμορίας μιας κακόφημης περιοχής του Bronx ή στην καλύτερη ως ράπερ της West Coast.

Ο Ντέλι Βαλντέζ (γνωστός από τη θητεία του σε Παρί, Μάλαγα και Οβιέδο) ήταν ένας από αυτούς και το… βαρύ χαρτί στην επίθεση της Νασιονάλ! Κυριολεκτικά όμως, αν προσθέσει κανείς στο βάρος του αυτό από τις χρυσές αλυσίδες, καδένες, σκουλαρίκια και δαχτυλίδια τα οποία συνέθεταν την εμφάνισή του εντός αγωνιστικού χώρου!

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, όπως συνήθιζε ο επιθετικός από τον Παναμά έκανε την καταμέτρηση της προίκας του στα αποδυτήρια, ανακαλύπτοντας ωστόσο έκπληκτος πως του έλειπε μία αλυσίδα! Στην προσπάθειά του να βρει τα ίχνη της, ο Βαλντέζ επιστράτευσε μέχρι και το βίντεο του αγώνα, το οποίο αποδείχθηκε αδιάσειστο στοιχείο!

Στα κόρνερ του αγώνα, όπως ήταν φυσιολογικό έπεφταν κορμιά, με φανέλες και σορτσάκια να τραβιούνται, ενώ τα σπρωξίματα έδιναν και έπαιρναν. Σε ένα από αυτά που κέρδισε η Νασιονάλ, ο αμυντικός της Πενιαρόλ, Γκονσάλβες, εκτός από τη φανέλα τράβηξε και τη χρυσή αλυσίδα από το λαιμό του Βαλντέζ, η οποία αφού έμεινε στα χέρια του, χωρίς κανείς να το αντιληφθεί, λίγο αργότερα βρήκε φιλόξενο καταφύγιο στην κάλτσα του!

Η αστυνομία περίμενε υπομονετικά έξω από τα αποδυτήρια τον Γκονσάλβες, ο οποίος την… ψυλλιάστηκε και παρέδωσε την αλυσίδα στον κάτοχό της, δίνοντας παράλληλα την καλύτερη δικαιολογία σε όσους «γλυκοκοιτάζουν» ξένη περιουσία: «Δεν ξέρω τι σκεφτόμουν»…

Οι κατηγορίες αποσύρθηκαν, ωστόσο έκτοτε τα ντέρμπι της Πενιαρόλ με τη Νασιονάλ αποκαλούνται και «ντέρμπι της χρυσής αλυσίδας»!



Δ.Σ. στη Super League για τηλεοπτικά, Goal Line Technology και Semi Automated Offside
Δ.Σ. στη Super League για τηλεοπτικά, Goal Line Technology και Semi Automated Offside
Πόλο: Εξαιρετική εμφάνιση και νίκη της Εθνικής γυναικών επί της Αυστραλίας
Πόλο: Εξαιρετική εμφάνιση και νίκη της Εθνικής γυναικών επί της Αυστραλίας
Serie A: Πήρε το ντέρμπι η Γιουβέντους κόντρα στην Μίλαν
Serie A: Πήρε το ντέρμπι η Γιουβέντους κόντρα στην Μίλαν
Greek Basketball League: Νίκες για Άρη, Περιστέρι και Μαρούσι
Greek Basketball League: Νίκες για Άρη, Περιστέρι και Μαρούσι
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved