Welcome to... Football League

Welcome to... Football League

«Καθαρό» πλέον, «εξαγνισμένο» από σικέ ματς και πλήρως ανανεωμένο το πρωτάθλημα της Football League βρίσκεται ξανά στη σέντρα!

Επιτρέψτε μας τη χιουμοριστική διάθεση, αλλά αυτή δεν θα μπορούσε να λείπει από το ξεκίνημα του αφιερώματος του Onsports για τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία. Εξάλλου, όλο το καλοκαίρι οι «υπεύθυνοι» του ελληνικού ποδοσφαίρου έπαιζαν με τα νεύρα όλων και… κατάφεραν να ξεκινήσει το πολύπαθο πρωτάθλημα μαζί με την παρέλαση. Εμείς - όχι - δεν θα σας πείσουμε ότι η Football League έγινε ξαφνικά η… οσία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτό είναι ακατόρθωτο. Απλά το Onsports με την ευκαιρία της έναρξης του πρωταθλήματος κάνει ένα μεγάλο αφιέρωμα στην πλέον κακόφημη γειτονιά του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου… Μία κακόφημη γειτονιά, η οποία υπέστη (;) κάθαρση και θα προσπαθήσει να πείσει και τους πλέον επιφυλακτικούς ότι αξίζει να ρίξουν μια ματιά πάνω της.

Οι τίτλοι τέλους της περσινής σεζόν έπεσαν 1η Αυγούστου με τα play off – παρωδία. Όλοι τότε έλεγαν: «Να φύγει αυτή η χρονιά και να μην ξανάρθει». Τα χειρότερα, όμως δεν τα είχαμε δει ακόμα. Διώξεις επί διώξεων, τηλεφωνικές συνομιλίες, εμπλεκόμενοι παράγοντες, προπονητές, παίκτες… Μπάχαλο. Και τι έγινε; Χάθηκε από την κατηγορία η Ηλιούπολη και όλοι οι υπόλοιποι αθώοι. Οκτώ ομάδες της Football League 2 προβιβάστηκαν, ο χάρτης έγινε αγνώριστος και η Super League αποφάσισε: Λεβαδειακός και Δόξα Δράμας στη Super League. Η ΑΕΛ και ο Πανσερραϊκός, όμως κυνηγούν την υπόθεση και κάπως έτσι η «μικρή» Football League ακολούθησε τα χνάρια της «μεγάλης» και ξεκίνησε με τη συμμετοχή των πιο πολυσυζητημένων ομάδων, Α και Β!

Λίγες ώρες μετά την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου η Καλλιθέα και ο Διαγόρας βρέθηκαν στη σέντρα. Ναι, με τηλεοπτική κάλυψη από το OTE Sport 1! Κάτι είναι και αυτό για μία διοργανώτρια, η οποία αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα και δεν έχει υπογράψει σύμβαση, ούτε με τον ΟΠΑΠ, ούτε με το κρατικό κανάλι. Μέχρι και το πρωτάθλημα Νέων πήρε παράταση, αλλά για αυτό δεν φαίνεται να νοιάζονται και πολύ οι «άρχοντες» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο γρίφος που καλούνται να λύσουν είναι άλλος. Πώς θα προλάβουν τις ημερομηνίες, ώστε να ολοκληρωθεί η σεζόν 15 Ιουνίου.

Τα play off, πάντως, θα διεξαχθούν κανονικά, τα play out γράφτηκαν στο… χιόνι για δεύτερη σερί σεζόν και όλοι οι πρωταγωνιστές οφείλουν να οπλιστούν με υπομονή και δύναμη για να αντέξουν το… non stop του Κυριακή – Τετάρτη – Κυριακή έπειτα από τρεις και πλέον μήνες προετοιμασίας.

Υπάρχουν, όμως μόνο αρνητικά στο πρωτάθλημα της Football League; Σίγουρα όχι. Οι ομάδες της περιφέρειας θα έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν το ταλέντο των νεαρών Ελλήνων (ελέω της οικονομικής κρίσης) και να κυνηγήσουν μία καλύτερη ημέρα. Έστω και αν πολλοί χαρακτηρίζουν την κατηγορία… Γ’ λόγω των πολλών προβιβασμών, όλοι οι συμμετέχοντες θα προσπαθήσουν να τραβήξουν πάνω τους τα βλέμματα, όχι στις δικαστικές αίθουσες, αλλά στο γήπεδο, εκεί όπου πρέπει να παίζεται η μπάλα.

Το ανανεωμένο ΔΣ της Football League

Μέχρι και τα επεισοδιακά ΔΣ της διοργανώτριας φαίνεται ότι θα αποτελέσουν παρελθόν. Αν θυμηθούμε τα μέλη της στο πρωτάθλημα της περιόδου 2009-10 θα καταλάβουμε ότι η αδρεναλίνη έχει πέσει λόγω της απουσίας δυναμικών παραγόντων. Αχιλλέας Μπέος, Γιώργος Τσακογιάννης, Κώστας Ριαβόγλου, Χρήστος Κανελλάκης, Θωμάς Μητρόπουλος, Νίκος Πηρούνιας και πιο πριν Μάκης Ψωμιάδης δεν βρίσκονται πια στη Football League. Αντίθετα, φέτος ξεχωρίζει ο Αλέξης Κούγιας της Παναχαϊκής και εάν τελικά μείνουν στην κατηγορία, ο Πέτρος Θεοδωρίδης του Πανσερραϊκού και ο Κώστας Πηλαδάκης της ΑΕΛ.

Σημειώνεται ότι ΑΕΛ και Πανσερραϊκός έχουν καταθέσει εφέσεις κατά της απόφασης του ΔΣ της Super League για προβιβασμό των Λεβαδειακού, Δόξας Δράμας, ενώ εκκρεμεί η εκδίκαση της έφεσης που έχει καταθέσει ο Αγροτικός Αστέρας κατά της πρωτόδικης απόφασης υποβιβασμού. Εάν οι «πράσινοι» υποβιβαστούν, τότε θα διεξαχθεί αγώνας μπαράζ μεταξύ της ΑΕ Ποντίων Κατερίνης και του Απόλλωνα Σμύρνης.

Ας δούμε, όμως τις ΠΑΕ που συμμετέχουν ή αυτές που αναμένεται να μπουν στη μάχη της Football League τους στόχους που έχουν, τα συν και τα πλην τους.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Στον… αέρα

Ο πρόεδρος Κώστας Ριαβόγλου έφυγε, ο Γιώργος Κούτσης κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και ξεκίνησε την προπονητική και ο Αγροτικός Αστέρας ανανεώθηκε. Λόγω και των οικονομικών προβλημάτων ο μέσος όρος ηλικίας έπεσε, όμως ακόμα κανείς δεν ξέρει σε ποια κατηγορία θα μετέχουν οι «πράσινοι» λόγω της εμπλοκής τους στην υπόθεση με τους «στημένους» αγώνες. Μόνοι ξένοι του ρόστερ ο Πετρίσεβιτς από το Μαυροβούνιο και ο Άγγλος Παμποέ.

ΣΤΟΧΟΣ: Η παραμονή στην κατηγορία.

ΣΥΝ: Ο ενθουσιασμός των νεαρών να διακριθούν.

ΠΛΗΝ: Το… άγνωστο αύριο και τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα.

Δείτε ΕΔΩ το ρόστερ του Αγροτικού Αστέρα.

ΑΕΛ

Το μεγάλο φαβορί

Αν και δεν γνώριζε - και ουσιαστικά δεν γνωρίζει ακόμα – σε ποια κατηγορία θα μετέχει τη σεζόν 2011-12, η ΑΕΛ με κινήσεις αλά Super League δημιούργησε πολύ δυνατό ρόστερ. Η βοήθεια των οπαδών είναι δεδομένη, το γήπεδο ένα «στολίδι» και σε περίπτωση συμμετοχής στη Football League οι «βυσσινί» θα είναι το μεγάλο φαβορί για την άνοδο. Εξάλλου, ο διεθνής Πορτογάλος Λουίς Μπόα Μόρτε είναι πολυτέλεια, ενώ ο Κώστας Νεμπεγλέρας… ακούραστος στη μεσαία γραμμή.

ΣΤΟΧΟΣ: Η απευθείας άνοδος.

ΣΥΝ: Η δυναμική που κουβαλάει, το ρόστερ και το εξαιρετικό κλίμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

ΠΛΗΝ: Η… σχεδόν 4μηνη προετοιμασία και η ψυχολογική κούραση των παικτών.

Δείτε ΕΔΩ το ρόστερ της ΑΕΛ.

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Η υποψήφια ομάδα – έκπληξη

Προβιβάστηκε ως 2η στον Βόρειο Όμιλο και ενισχύθηκε σημαντικά με έμπειρους ποδοσφαιριστές. Ο τεχνικός Λουτσιάνο ντε Σόουζα θα κάνει ντεμπούτο ως πρώτος προπονητής και η ομάδα της Λέσβου αισιοδοξεί ότι θα μπορέσει να εξελιχθεί στην ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Οι Βραζιλιάνοι Μαρσέλο, Ντος Σάντος, ο Πολωνός φορ Ταραχούλσκι και Έλληνες όπως ο Μανουσάκης θα βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων των «ερυθρόλευκων».

ΣΤΟΧΟΣ: Η άνετη παραμονή.

ΣΥΝ: Ως πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας ο Λουτσιάνο ντε Σόουζα γνωρίζει καλά τα… κατατόπια.

ΠΛΗΝ: Οι διαδοχικές μετακινήσεις θα την ταλαιπωρήσουν, από τη στιγμή που υπάρχουν πολλές εμβόλιμες αγωνιστικές.

Δείτε ΕΔΩ το ρόστερ της ΑΕΛ Καλλονής.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Επιστροφή 17 χρόνια μετά

Τερμάτισε 5η στον Βόρειο Όμιλο της Football League 2 και έμαθε για την άνοδό της μετά το καλοκαίρι. Χρόνος για ενίσχυση δεν υπήρχε αρκετός, προσελήφθη νέος προπονητής ο Σπύρος Μπαξεβάνος και η Αναγέννηση Γιαννιτσών απέκτησε ποδοσφαιριστές κυρίως από τον Μακεδονικό.

ΣΤΟΧΟΣ: Η αποφυγή του υποβιβασμού.

ΣΥΝ: Δίνεται στους νεαρούς παίκτες η ευκαιρία να αναδειχτούν.

ΠΛΗΝ: Δεν είχε χρόνο για να ενισχυθεί για τις ανάγκες της Football League.

Δείτε ΕΔΩ το ρόστερ της Αναγέννησης Γιαννιτσών.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ

Το… τρένο του καλοκαιριού

Πρωταθλητές στον Βόρειο Όμιλο της Football League 2 οι «πράσινοι» ήταν μέχρι πρόσφατα η μόνη αήττητη ομάδα στα φιλικά προετοιμασίας. Ενισχύθηκε σε μεγάλο βαθμό με παίκτες όπως ο Βαγγέλης Γεωργίου από τον ΠΑΟΚ, ο Λετονός Αντρέι Μπούτρικς. Αν «βγουν» και οι νεοαποκτηθέντες Βραζιλιάνοι, τότε η Αναγέννηση Επανομής του Αλέκου Βοσνιάδη μπορεί να διανύσει μία αξιόλογη πορεία στη Football League.

ΣΤΟΧΟΣ: Η άνετη παραμονή.

ΣΥΝ: Οι εμφανίσεις στα φιλικά τόνωσαν την αυτοπεποίθηση των ποοδσφαιριστών.

ΠΛΗΝ: Οι ξένοι που αποκτήθηκαν δεν έχουν την εμπειρία του πρωταθλήματος.

Δείτε ΕΔΩ το ρόστερ της Αναγέννησης Επανομής.

ΒΕΡΟΙΑ

Η ήρεμη δύναμη

Τερμάτισε 9η πέρυσι και φέτος αισιοδοξεί να μπει τουλάχιστον στα play off. Πολλοί τη χαρακτηρίζουν δίκαια ως ήρεμη δύναμη, αφού η Βέροια έκανε ουσιαστικές κινήσεις και περιμένει βοήθεια από παίκτες όπως οι Φαρινόλα, Τάντιτς, Ολαϊτάν, Κάντι. Παράμεινε στο τιμόνι ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης και από τα φιλικά προετοιμασίας φάνηκε ότι οι «κυανέρυθροι» θα είναι άκρως ανταγωνιστικοί.

ΣΤΟΧΟΣ: Η άνοδος έστω μέσω των play off.

ΣΥΝ: Η ομοιογένεια που έδειξε στα φιλικά προετοιμασίας.

ΠΛΗΝ: Καλείται να «ζεστάνει» με το «καλημέρα» τους οπαδούς της, ώστε να έχει τη στήριξή τους.

Δείτε ΕΔΩ το ρόστερ της Βέροιας.

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ

Ξεκίνησε το «χτίσιμο» από τον Σεπτέμβριο

Προβιβάστηκε ως 2ος από τον Νότιο Όμιλο της Football League. Οι διοικητικές εξελίξεις δεν επέτρεψαν στον Βύζαντα να ξεκινήσει νωρίτερα από τον Σεπτέμβριο τον προγραμματισμό του και ο Ηλίας Φυντάνης έχει πολύ δύσκολο έργο. Οι οπαδοί είναι δεδομένο ότι θα βρίσκονται στο πλευρό των «κιτρινόμαυρων», παρότι η ενίσχυση είναι επιτακτική τον χειμώνα. Ξεχωρίζει, πάντως, το όνομα του Εμάνουελ Ολιζαντέμπε στο ρόστερ.

ΣΤΟΧΟΣ: Η άνετη παραμονή.

ΣΥΝ: Η στήριξη των οπαδών, που μπορούν να δώσουν ώθηση.

ΠΛΗΝ: Η έλλειψη βάθους στον πάγκο και οι λίγες εναλλακτικές λύσεις.

Δείτε ΕΔΩ το ρόστερ του Βύζαντα Μεγάρων.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Με μειωμένο μπάτζετ και νεαρούς

Η ομάδα της Ρόδου αθωώθηκε έπειτα από την εμπλοκή της στην υπόθεση των «στημένων» αγώνων. Ωστόσο, η απόφαση για μειωμένο μπάτζετ και ρόστερ με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας είχε ήδη παρθεί. Ο Ράτκο Ντόστανιτς έχει δύσκολο έργο, ενώ τους νεαρούς θα πρέπει να πάρουν από το χέρι έμπειροι όπως ο Γιώργος Πουλόπουλος. Σημαντική προσθήκη αυτή του Βραζιλιάνου Φαμπίνιο.

ΣΤΟΧΟΣ: Η σωτηρία.

ΣΥΝ: Θα δώσει την ευκαιρία σε νεαρούς να δείξουν το ταλέντο τους.

ΠΛΗΝ: Τα οικονομικά προβλήματα και η αδυναμία εύρεσης δυνατού αντιπάλου κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Δείτε ΕΔΩ το ρόστερ του Διαγόρα.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Ενίσχυση για το κάτι παραπάνω

Την περσινή σεζόν έμεινε στην κατηγορία με την… ψυχή στο στόμα. Το καλοκαίρι, όμως ενισχύθηκε σε μεγάλο βαθμό, συμφώνησε με τον τεχνικό Πέτρο Δημητρίου και έβαλε το κερασάκι με την απόκτηση του έμπειρου φορ Βαγγέλη Καούνου, ο οποίος επέστρεψε στην Καισαριανή έπειτα από επτά χρόνια. Αν θα μπορέσουν οι «ερυθρόλευκοι» το κάτι παραπάνω, ο χρόνος θα δείξει…

ΣΤΟΧΟΣ: Η άνετη παραμονή και η είσοδος στα play off.

ΣΥΝ: Πολλοί από τους νεοαποκτηθέντες γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στην ομάδα.

ΠΛΗΝ: Αντιμετωπίζει πρόβλημα με το γήπεδο, ενώ ερώτημα αποτελεί η στάση των φιλάθλων.

Δείτε ΕΔΩ το ρόστερ του Εθνικού Αστέρα.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ

Ενθουσιασμός και έδρα

Η ομάδα της Εύβοιας τερμάτισε 3η στον Νότιο Όμιλο της Football League 2 και ενημερώθηκε για την άνοδό της λίγο πριν την κλήρωση του πρωταθλήματος. Χρόνος για ενίσχυση δεν υπήρχε αρκετός, όμως οι «πράσινοι» προετοιμάζονται για την παρθενική τους εμφάνιση στην κατηγορία με όπλο την έδρα και το γεγονός ότι έμεινε ο Αντώνης Πριόνας στην τεχνική ηγεσία.

ΣΤΟΧΟΣ: Η σωτηρία

ΣΥΝ: Ο ενθουσιασμός, η δύναμη της έδρας και η παραμονή του Αντώνη Πριόνα.

ΠΛΗΝ: Ο προγραμματισμός άλλαξε τον Σεπτέμβριο μετά την άνοδο στη Football League.

Δείτε ΕΔΩ το ρόστερ του Ηρακλή Ψαχνών.

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ

Νέα ομάδα, νέα προσπάθεια

Με τον Λύσσανδρο Γεωργαμλή να επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια η ομάδα της Φυλής θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει γρήγορα την παραμονή και να μην τραβήξει τα περσινά. Ξεχώρισε η προσθήκη του Λάμπρου Βαγγελή από τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπως και η επιστροφή του Γιώργου Σύρου. Από τις ομάδες «γρίφο» του πρωταθλήματος.

ΣΤΟΧΟΣ: Η αποφυγή του υποβιβασμού

ΣΥΝ: Ο τεχνικός Λύσσανδρος Γεωργαμλής έχει τον τρόπο να οδηγήσει σε επιτυχημένα μονοπάτια τον Θρασύβουλο.

ΠΛΗΝ: Η απουσία οπαδών που θα του δώσουν ώθηση, όπως και τα οικονομικά προβλήματα.

Δείτε ΕΔΩ το ρόστερ του Θρασύβουλου.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Σημαντικό το ποδαρικό

Η Καλλιθέα μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα χάρη στη νίκη επί του Διαγόρα και τόνωσε το ηθικό της για τη δύσκολη συνέχεια. Τα οικονομικά προβλήματα είναι γνωστά και οι «κυανόλευκοι» που εμπιστεύτηκαν τον Βαγγέλη Γούτη είναι αποφασισμένοι να δώσουν μάχη για την άνετη σωτηρία. Ξεχώρισε από τις μεταγραφές, αυτή του Γιάννη Κατσίκη από τον Θρασύβουλο.

ΣΤΟΧΟΣ: Να αποφύγει το συντομότερο δυνατό τις επικίνδυνες θέσεις.

ΣΥΝ: Το ρόστερ δεν άλλαξε σε μεγάλο βαθμό και υπάρχει ομοιογένεια.

ΠΛΗΝ: Η δημοτική αρχή δεν προσφέρει τη στήριξη που θα ήθελε η ΠΑΕ.

Δείτε ΕΔΩ το ρόστερ της Καλλιθέας.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Μεγάλες προσδοκίες

Πανηγύρισε το πρωτάθλημα στον Νότιο Όμιλο και παρότι ξεκινά με -5 βαθμούς λόγω της εμπλοκής της στην υπόθεση με τα «στημένα» ματς έχει βάλει πλώρη για άνοδο. Νέος προπονητής προσελήφθη ο Μουράτ Σεροπιάν, η βοήθεια των οπαδών είναι δεδομένη, ενώ έγιναν εντυπωσιακές μεταγραφές με ονόματα όπως οι Μενδρινός, Μάλαρτζ, Μιλοσέσκι, Χλωρός.

ΣΤΟΧΟΣ: Παρά την ποινή αφαίρεσης βαθμών, οι Αχαιοί στοχεύουν στην πρώτη δυάδα.

ΣΥΝ: Η δυναμική είναι μεγάλη και το ρόστερ από τα πιο δυνατά της κατηγορίας.

ΠΛΗΝ: Πολλοί νεοαποκτηθέντες που θέλουν χρόνο. Μειονέκτημα η αφαίρεση 5 βαθμών.

Δείτε ΕΔΩ το ρόστερ της Παναχαϊκής.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Διεκδικητής ενός εισιτηρίου

Την περσινή σεζόν κυνήγησε μία θέση στην εξάδα, όμως φέτος δείχνει ικανός να έχει μία πολύ καλύτερη παρουσία. Ο Σάββας Παντελίδης έχτισε από την αρχή τους Ακρίτες, η παρουσία στα φιλικά ήταν εξαιρετική και οι «πράσινοι» έχουν το δικαίωμα να κοιτάξουν πιο ψηλά. Η μεταγραφή του Ντενίζ Μπαϊκαρά ενίσχυσε σημαντικά τη μεσαία γραμμή.

ΣΤΟΧΟΣ: Τουλάχιστον η είσοδος στα play off.

ΣΥΝ: Η διοίκηση υλοποίησε στο ακέραιο τις εισηγήσεις του Παντελίδη.

ΠΛΗΝ: Πρέπει να ξεπεράσει την αδυναμία του μακριά από την Κομοτηνή.

Δείτε ΕΔΩ το ρόστερ του Πανθρακικού.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Καλείται να ανακάμψει

Ο Πανσερραϊκός αναμένει την εκδίκαση της έφεσης τη Δευτέρα (31/10) για να μάθει οριστικά αν θα μετέχει στη Football League. Εάν μείνει στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία είναι υποχρεωμένος να πρωταγωνιστήσει, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο Μιχάλης Γρηγορίου θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία. Σημαντική προσθήκη αυτή του Δημήτρη Ορφανού.

ΣΤΟΧΟΣ: Η επάνοδος στη Super League.

ΣΥΝ: Διαθέτει ταλαντούχους Έλληνες και έχει τη δυναμική να πρωταγωνιστήσει.

ΠΛΗΝ: Στα φιλικά προβλημάτισε, ενώ εκκρεμεί το θέμα πρόσληψης προπονητή.

Δείτε ΕΔΩ το ρόστερ του Πανσερραϊκού.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Η ευκαιρία του

Μετά τη συμμετοχή στα play off την περίοδο 2009-10 η ομάδα της Κατερίνης έχει τη μεγάλη ευκαιρία να πλασαριστεί στην πρώτη εξάδα. Το ρόστερ δεν άλλαξε δραματικά, η συνταγή με τον Σούλη Παπαδόπουλο στον πάγκο είναι πετυχημένη και οι «ασπρόμαυροι» δείχνουν ικανοί για μία πορεία καλύτερη από την περσινή. Ο Χρήστος Κουτσοσπύρος ενίσχυσε σημαντικά τη γραμμή κρούσης.

ΣΤΟΧΟΣ: Η διεκδίκηση μίας θέσης που οδηγεί στην άνοδο.

ΣΥΝ: Η ομοιογένεια, αφού δεν άλλαξε το ρόστερ σε μεγάλο βαθμό.

ΠΛΗΝ: Όταν δεν ξεκινά καλά στο πρωτάθλημα, επηρεάζεται αρνητικά.

Δείτε ΕΔΩ το ρόστερ του Πιερικού.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ

Τώρα «χτίζεται»

Ειδοποιήθηκε για τον προβιβασμό του καθυστερημένα και λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος προσελήφθη ο Τιμόθεος Καβακάς. Η ομάδα του Πλατανιά Χανίων δεν «χτίστηκε» με εισηγήσεις του και χρειάζεται υπομονή για να «δέσουν» οι νέοι με τους περσινούς παίκτες. Έχει όπλο την έδρα, ενθουσιασμό και έκανε ουσιαστικές κινήσεις στο φινάλε με την απόκτηση των Θεοδωρέλη, Ναζλίδη.

ΣΤΟΧΟΣ: Η αποφυγή των θέσεων του απευθείας υποβιβασμού.

ΣΥΝ: Υπάρχει ενθουσιασμός στους παίκτες, ενώ το Μάλεμε αποτελεί δυνατή έδρα.

ΠΛΗΝ: Ο σχεδιασμός δεν έγινε από τον Καβακά, αλλά από τον Παντζιαρά.

Δείτε ΕΔΩ το ρόστερ του Πλατανιά.

ΦΩΚΙΚΟΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ

Θέλει να το χαρεί

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Φωκικός Άμφισσας θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Football League. Κινήσεις ενίσχυσης δεν έγιναν πολλές μετά την άνοδο, όμως οι «κυανέρυθροι» του Μιχάλη Κασάπη υποστηρίζουν ότι θα παραταχθούν στο πρωτάθλημα με στόχο να χαρούν την «παρθενική» τους συμμετοχή. Στο φινάλε της περιόδου ενισχύθηκαν με τους Φροξυλιά, Νικόλτση από την ΑΕΚ και με τον Σιάκκα που έχει την εμπειρία της κατηγορίας.

ΣΤΟΧΟΣ: Η ανταγωνιστική παρουσία και η παραμονή.

ΣΥΝ: Η απουσία άγχους και η διάθεση να χαρούν οι παίκτες τη συμμετοχή στην κατηγορία.

ΠΛΗΝ: Ενισχύθηκε, αλλά του λείπει η εμπειρία της Football League.

Δείτε ΕΔΩ το ρόστερ του Φωκικού.

Διαβάστε ακόμα:

Η Football League με τη ματιά του πάγκου…

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



UEFA Europa & Conference League: Οι ευρωπαϊκοί αγώνες ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στην COSMOTE
UEFA Europa & Conference League: Οι ευρωπαϊκοί αγώνες ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στην COSMOTE
Δημήτρης Γιαννακόπουλος από καρδιάς…
Δημήτρης Γιαννακόπουλος από καρδιάς…
Παναθηναϊκός AKTOR: Ανακοίνωση με διευκρινίσεις για τους κατόχους διαρκείας
Παναθηναϊκός AKTOR: Ανακοίνωση με διευκρινίσεις για τους κατόχους διαρκείας
Champions League: Βραδιά στ’ «αστέρια» με Ρεάλ, Μπάγερν και Γιουβέντους! – Το τηλεοπτικό πρόγραμμα
Champions League: Βραδιά στ’ «αστέρια» με Ρεάλ, Μπάγερν και Γιουβέντους! – Το τηλεοπτικό πρόγραμμα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved