Καρφώματα στο Κίτσμπουελ!

Καρφώματα στο Κίτσμπουελ!

Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης έδειξε τις μπασκετικές του ικανότητες καρφώνοντας (πραγματικά) σε μπασκέτα στο Κίτσμπουελ, ενώ ο Σωτήρης Νίνης «κάρφωσε» με ατάκα του τον Νταμιάν Πλεσί.

Κίτσμπουελ Αποστολή: Χρήστος Γιαννούλης

Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης του Παναθηναϊκού, οι ποδοσφαιριστές των «πρασίνων» κατευθύνθηκαν προς τα αποδυτήρια περνώντας μέσα από ένα μικρό γήπεδο μπάσκετ που υπάρχει δίπλα από αυτό στο οποίο προετοιμάζεται η ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Όπως είχε γίνει και πέρσι, κάποιοι δεν έχασαν την ευκαιρία να ασχοληθούν με το άθλημα, με τον Νταμιέν Πλεσί να κάνει την αρχή, χωρίς βέβαια ιδιαίτερη επιτυχία αφού τις περισσότερες φορές ήταν άστοχος. Έτσι, ενώ ο Γάλλος απέκτησε συντροφιά τον Χριστοδουλόπουλο, ξαφνικά εμφανίστηκε ο «ιπτάμενος Γιούρκας!»

{textlink}

Ο Σεϊταρίδης που είχε τελειώσει τις διατάσεις του, πήρε μια μπάλα ποδοσφαίρου στα χέρια του και πατώντας αρκετά μακριά από την μπασκέτα, που ελέγχεται αν είναι στο πραγματικό ύψος, κάρφωσε εντυπωσιακά με το ένα χέρι ξεσηκώνοντας το θαυμασμό συμπαικτών και τεχνικού τιμ το οποίο με τα επιφωνήματά του ενθάρρυνε τον διεθνή μπακ.

Ο Γιούρκας απογειώνεται στην Αυστρία!

Ο Γιούρκας επανέλαβε το ίδιο κάρφωμα αρκετές φορές, ενώ τον μιμήθηκε και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, χωρίς ωστόσο τα ίδια εντυπωσιακά αποτελέσματα αφού ναι μεν κάρφωνε αλλά όχι «αλα NBA», όπως ο Γιούρκας!

Μάλιστα ο Σεϊταρίδης στο τελευταίο κάρφωμα γύρισε προς τον Αντώνη Πετρόπουλο και του το αφιέρωσε. «Πετρό, για σένα φίλε», είπε ο Σεϊταρίδης όταν ξεκίνησε την προσπάθειά του και αφού κάρφωσε εντυπωσιακά ο Πετρόπουλος απάντησε: «Ευχαριστώ πολύ φίλε»!{textlink}

Το «κάρφωμα» του Νίνη

Την ίδια ώρα, ο Σωτήρης Νίνης, έκανε διατάσεις και παρακολουθήσει τις ικανότητες των συμπαικτών του στο μπάσκετ, δείχνοντας ότι δεν έχει ιδιαίτερη εκτίμηση στα όσα μπορεί να πετύχει με την μπάλα στα χέρια ο Νταμιέν Πλεσί! Ο Γάλλος δεν μπορούσε να ευστοχήσει ούτε σε δίποντα, ούτε σε τρίποντα, και ο Βύντρα – γνωστός για τις ατάκες του κυρίως στη διάρκεια κάθε προετοιμασίας – είπε να… «καρφώσει».

«Δεν κάνεις ούτε για το μπάσκετ ρε Πλεσί», είπε χαρακτηριστικά ο μέσος του Παναθηναϊκού προς τον συμπαίκτη του, σκορπώντας το γέλιο σε όλους τους παρευρισκόμενους και στον ίδιο τον Γάλλο μέσο!

Καρφώματα στο Κίτσμπουελ!



Conference League: Σαρωτική Μπέτις, αποκλεισμός για Πάφο
Conference League: Σαρωτική Μπέτις, αποκλεισμός για Πάφο
Europa League: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέκλεισε τη Σοσιεδάδ με τρία πέναλτι – Όλα τα αποτελέσματα
Europa League: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέκλεισε τη Σοσιεδάδ με τρία πέναλτι – Όλα τα αποτελέσματα
Φιορεντίνα - Παναθηναϊκός 3-1: Τα highlights της ρεβάνς για τους «16» του Conference League
Φιορεντίνα - Παναθηναϊκός 3-1: Τα highlights της ρεβάνς για τους «16» του Conference League
Φιορεντίνα - Παναθηναϊκός 3-1: Πάλεψε για ένα ημίχρονο, έχασε την ευκαιρία και αποκλείστηκε
Φιορεντίνα - Παναθηναϊκός 3-1: Πάλεψε για ένα ημίχρονο, έχασε την ευκαιρία και αποκλείστηκε
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved