Παναιτωλικός – Skoda Ξάνθη 5-2 (photos)

Παναιτωλικός – Skoda Ξάνθη 5-2 (photos)

Με την εμφάνισή τους να αγγίζει το τέλειο στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Μάκη Χάβου συνέτριψαν τους Ακρίτες πετυχαίνοντας 3 γκολ σε διάστημα 16 λεπτών

Όντας καταιγιστικός στο δεύτερο 45λεπτο ο Παναιτωλικός επιβλήθηκε άνετα της Ξάνθης με 5-2 «καθαρίζοντας» το ματς σε διάστημα 16 λεπτών, ενώ οι Ακρίτες είχαν καταφέρει να πάνε στα αποδυτήρια ισοφαρίζοντας σε 2-2.

xanthi

Πρόσφεραν γκολ και θέαμα

Σε ένα «χορταστικό» πρώτο ημίχρονο, Παναιτωλικός και Ξάνθη πέτυχαν από 2 γκολ δικαιώνοντας όσους επέλεξαν να δουν το ματς από κοντά. Τον… χορό των γκολ άνοιξε μόλις στο 4’ ο Λισγάρας που με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Λουσέρο έκανε το 1-0. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεσαν για την ισοφάριση με τις προσπάθειές τους να… καρποφορούν στο 22’ όταν ο Βιγιαφάνιες από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να φέρει το ματς στα ίσια.

Η πίεση από πλευράς Παναιτωλικού δεν ελαττώθηκε κι όλα έδειχναν πως το δεύτερο γκολ ήταν απλά θέμα χρόνου. Τελικά στο 45’ ύστερα από ωραίο συνδυασμό των Μπεχεράνο και Βιγιαφάνιες ο τελευταίος «νίκησε» τον Ζαρόπουλο δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του. Ωστόσο οι Ακρίτες δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη καθώς στις καθυστερήσεις ύστερα από φάση διαρκείας και τις προσπάθειες των Ομπόντο και Καπετάνου, ο Λουσέρο με δυνατό σουτ έστειλε τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια ισόπαλες 2-2.

mesa2

Παράσταση για ένα ρόλο

Σε αντίθεση με το μοιρασμένο πρώτο 45λεπτο, στο δεύτερο μόνο ο Παναιτωλικός κατάφερε να χαμογελάσει. Οι παίκτες του Μάκη Χάβου κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και πήραν εκ νέου το προβάδισμα όταν στο 53’ ο Βιγιαφάνιες έκανε την σέντρα και ο Ετζενγκέλε με κεφαλιά από την μικρή περιοχή δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ζαρόπουλο για το 3-2. Έχοντας ανεβάσει ταχύτητα οι Αγρινιώτες θέλησαν να «καθαρίσουν» το ματς και στο 60’ ο Μαρτίνες εκτελώντας φάουλ από δεξιά είδε την μπάλα να καταλήγει στο βάθος της… ακριτικής εστίας.

Συνεχίζοντας στο ίδιο μοτίβο οι παίκτες του Τίτορμου ευτύχησαν να πετύχουν και πέμπτο γκολ όταν στο 69’ ο Κάπελ με διαγώνιο πλασέ από την αριστερή γωνία της περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 5-2. Κάπου εκεί οι γηπεδούχοι μείωσαν κάπως την πίεσή τους, ενώ στην αντίπερα όχθη η Ξάνθη δεν έδειχνε ικανή να απειλήσει τον Ράφαελ. Έτσι, χωρίς περαιτέρω «συγκινήσεις» το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Κορυφαίος του αγώνα

Πετυχαίνοντας δυο γκολ και βγάζοντας την ασίστ για ένα ακόμα, ο Βιγιαφάνιες δικαίως μπορεί να αναδειχθεί κορυφαίος όχι μόνο του Παναιτωλικού αλλά και του αγώνα, έχοντας βάλει ουσιαστικά την «σφραγίδα» του στην αναμέτρηση.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Μπρακάλι, Κ. Μαρτίνες, Μπεχαράνο, Κάπελ, Μαλεζάς, Γοδόι, Μορένο (37' λ.τρ. Άλβες), Βιγιαφάνες (87'Μήλιος), Ν. Μαρτίνες (81' Κόρμπος), Ετζενγκέλε, Φωτάκης

Ξάνθη (Ράζβαν Λουτσέσκου): Ζαρόπουλος, Κλέιτον (68' Ρενάν), Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Σολτάνι, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Παπαστεριανός (33' λ.τρ. Ομπόντο), Καπετάνος (59' Ράνος), Λισγάρας, Καρυπίδης



Τέλος εποχής για το ποδόσφαιρο γυναικών: Αποχωρεί από την ενεργό δράση η Άλεξ Μόργκαν
Τέλος εποχής για το ποδόσφαιρο γυναικών: Αποχωρεί από την ενεργό δράση η Άλεξ Μόργκαν
Εκκίνηση στο Ράλι Ακρόπολις – Τριήμερο «φωτιά» στο μεγάλο ραντεβού του WRC
Εκκίνηση στο Ράλι Ακρόπολις – Τριήμερο «φωτιά» στο μεγάλο ραντεβού του WRC
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τα έχει… 900
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τα έχει… 900
Nations League: Ιστορική νίκη για Σαν Μαρίνο - «Στοπ» Σερβίας σε Ισπανία - Νίκη για Πορτογαλία
Nations League: Ιστορική νίκη για Σαν Μαρίνο - «Στοπ» Σερβίας σε Ισπανία - Νίκη για Πορτογαλία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved