Πανθρακικός- ΟΦΗ 0-0

Πανθρακικός- ΟΦΗ 0-0

Ισόπαλη 0-0, έληξε η αναμέτρηση, ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον ΟΦΗ.  Οι Kρητικοί ήταν καλύτεροι, από τους Θράκες και άξιζαν τη νίκη. 

Παρά το 0-0, ήταν ένα καλό παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να παίζουν καλό ποδόσφαιρο. Ο ρυθμός του αγώνα, ήταν γρήγορος. Πανθρακικός και ΟΦΗ, κυνήγησαν το γκολ, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρουν. Στην Κομοτηνή βρέθηκαν και περίπου τριάντα οπαδοί του ΟΦΗ, που δεν σταμάτησαν λεπτό να φωνάζουν για την ομάδας τους.

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι. Πρώτη καλή στιγμή στο 10ο λεπτό ο Λόρια έβγαλε με γροθιές ένα φάουλ από τον Μεχία ενώ τρία λεπτά μετά ένα πολύ καλό φάουλ του Μερεμπασβίλι αποκρούστηκε δύσκολα από τον Αθαναιάδη/

Στο  21’ ευκαιρία που δεν χάνεται για τον Πανθρακικό. Ο Μπαϊκαρά, από δεξιά πάσαρε στον Εμπόου. Ο τελευταίος, βρέθηκε μόνος του, στο ύψος της μικρής περιοχής και ενώ όλοι περίμεναν να δουν την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα, κατάφερε να την στείλει άουτ!

1165059

Στο 28’ ο Αντελεγιέ, ζήλεψε την «δόξα» του  Εμπόου. Ο ποδοσφαιριστής, του ΟΦΗ,  βρέθηκε σε θέση τετ τα τετ, αλλά έστειλε την μπάλα, άουτ.  

Πανθρακικός και ΟΦΗ ζήτησαν, από ένα πέναλτι. Οι μεν γηπεδούχοι, ο Ιγκόρ, φωνάζει για μαρκάρισμα, από πίσω στην μεγάλη περιοχή. Στις καθυστερήσεις  ο ΟΦΗ ζητά πέναλτι  για τράβηγμα του Τζάνη στον Μερεμπαβίλι αριστερά μέσα στην περιοχή του Πανθρακικού.

Το δεύτερο ημίχρονο, ξεκίνησε εξίσου δυναμικά, με τους Ομιλητές να είναι καλύτεροι, πιο επικίνδυνοι και να χάνουν σημαντικότερες ευκαιρίες .

 Στο 56'  ο Πετρόπουλο έχασε σπουδαία ευκαιρία για το 1-0. Ο Μερεμπασβίλι  πάσαρε  στον έμπειρο επιθετικό, ο οποίος πλάγια θέση με σωστή, όμως, τοποθέτηση σώματος σούταρε άουτ σπαταλώντας σημαντική στιγμή για τους Κρητικούς.

Στο 60’ νέα καλή στιγμή για τον ΟΦΗ. Βαθιά μπαλιά – σέντρα του  Ραζάκ από δεξιά, γυριστή κεφαλιά του Πετρόπουλου, έδιωξε δύσκολα στη δεξιά του γωνία σε κόρνερ ο Αθανασιάδης

Στο 67’  καλή στιγμή  για τον Πανθρακικό. Γύρισμα Μπαϊκαρά από δεξιά, σουτ με το δεξί του αμαρκάριστου Πέρεθ μέσα στην περιοχή και δεξιά, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Λόρια.

Στο 88’ ο Ιωαννίδης αφήνει τον ΟΦΗ με 10 παίκτες αποβάλλοντας τον Μπανούση επειδή διαμαρτυρήθηκε για ένα πλάγιο άουτ!

Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

1165245

Ο  Μερεμπασβίλι, ήταν ο κορυφαίος του αγώνα. Μπορεί να μην πέτυχε γκολ, αλλά ήταν ο κινητήριος μοχλός των Κρητικών. Έπιασε υψηλά επίπεδα αποδοσής και ήταν διαρκής πηγή κινδύνου, για την εστία του Αθανασιάδη. Ο 28χρονος σε κάθε αγώνα αποδεικνύει την αξία του.  

Πανθρακικός (Άκης Μάντζιος): Αθανασιάδης, Μεχία, Τζάνης (67' Ντιγκινί), Κάσες (61' Γκιγιέρμο), Χασομέρης, Σερφά, Έμποου, Μπαϊκαρά, Χρήστου (83' Ποτουρίδης), Λαδάκης, Ίγκορ.

ΟΦΗ (Τζενάρο Γκατούζο): Λόρια, Τριποτσέρης, Αντελέγιε, Κουτσιανικούλης (63' Τζορτζ), Πετρόπουλος (79' Σίσιτς), Ράζακ, Φερνάντεθ (35' Μπανούσης), Μερεμπασβίλι, Στάθης, Μακρής, Μιλιάζες.



Euro 2024: Το Βερολίνο κάλεσε τον πρέσβη της Τουρκίας στη Γερμανία για Ντεμιράλ
Euro 2024: Το Βερολίνο κάλεσε τον πρέσβη της Τουρκίας στη Γερμανία για Ντεμιράλ
Μεταγραφές, ΑΕΚ: «Τέλος» ο Σισέ - Οι δεύτερες σκέψεις και το «κόψιμο» στα ιατρικά
Μεταγραφές, ΑΕΚ: «Τέλος» ο Σισέ - Οι δεύτερες σκέψεις και το «κόψιμο» στα ιατρικά
Με μέταλλο νικητή για τη νίκη και την πρόκριση στο 50!
Με μέταλλο νικητή για τη νίκη και την πρόκριση στο 50!
Euroleague, Ρεάλ Μαδρίτης: Παραμένει στο «τιμόνι» ο Τσους Ματέο
Euroleague, Ρεάλ Μαδρίτης: Παραμένει στο «τιμόνι» ο Τσους Ματέο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved