NBA: «Ζωγραφιές» από Αντετοκούνμπο, μηνύματα από Κάρτερ-Ουίλιαμς (videos)

NBA: «Ζωγραφιές» από Αντετοκούνμπο, μηνύματα από Κάρτερ-Ουίλιαμς (videos)

Δώδεκα πόντους με 3/9 δίποντα σημείωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο 107-97 των Μιλγουόκι Μπακς στο «Wells Fargo Center».

Φορτώθηκε από νωρίς με φάουλ, αλλά πρόλαβε επίσης να βάλει 6/10 βολές, ενώ είχε κι επτά ριμπάουντ και τρεις ασίστ σε 34.03’, όντας μέλος της βασικής πεντάδας του Τζέισον Κιντ, ο οποίος δεν ξεκούρασε παίκτες εν όψει των φετινών πλέι οφ του NBA. Από την πλευρά του, ο Μάικλ Κάρτερ-Ουίλιαμς πέτυχε 30 πόντους στο πρώτο παιχνίδι εναντίον της παρθενικής επαγγελματικής ομάδας του, ενώ περιθωριοποιήθηκαν οι τραυματίες Τζαμπάρι Πάρκερ (γόνατο), Νταμιέν Ίνγκλις (πόδι) και Τζάρεντ Ντάντλεϊ (ρεπό). Για τους Σίξερς ο Ρόμπερτ Κόβινγκτον σημείωσε 25 πόντους, αλλά υπέπεσε σε δέκα λάθη.

Στους 19π. έφθασε ο Χόλις Τόμπσον, ο οποίος πήρε θέση στη βασική πεντάδα του Μπρετ Μπράουν, που είπε ότι ο Τζοέλ Έμπιντ (πόδι) θα μπορέσει να παίξει στο Summer League. Στην προκειμένη, ο ανερχόμενος σέντερ έμεινε έξω μαζί με τους Αϊσάια Κανάν (αστράγαλος) και Τόνι Ρότεν (γόνατο), ενώ στο περιθώριο έμεινε και ο Νέρλενς Νοέλ (αστράγαλος), ο οποίος μάλλον θα παίξει στο τελευταίο φετινό ματς, μεθαύριο (16/04, 03.00) με τους Μαϊάμι Χιτ στη Φιλαδέλφεια. Ωστόσο, ο Μπράουν παραδέχθηκε πως δύσκολα θα παίξει στο φετινό Summer League. Αποκλείστηκαν, επίσης, οι Τζέισον Ρίτσαρντσον (γόνατο) και Λουκ Ρίτσαρντ Μπα Α Μούτε (ώμος). Αντίθετα, ο Ις Σμιθ (βουβωνική χώρα, τέσσερις πόντοι με 34.03’) επέστρεψε στη δράση ως βασικός, ενώ ξεπέρασε τραυματισμό στον αχίλλειο τένοντα ο Πιερ Τζάκσον, ο οποίος μάλλον θα επιστρέψει στη Φιλαδέλφεια μέσα στο καλοκαίρι.

Είδε... πάγκο ο Παπανικολάου

Εκτός του rotation του Κέβιν Μακ Χέιλ έμεινε εκ νέου ο Κώστας Παπανικολάου, αλλά οι Χιούστον Ρόκετς ξεπέρασαν νωθρό ξεκίνημα με 100-90 σε βάρος των Σάρλοτ Χόρνετς στο «Time Warner Cable Arena». Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης γνωστοποιήθηκε πως απέφυγε κατηγορίες για βιαιοπραγία σε ανήλικο ο Ντουάιτ Χάουαρντ, ο οποίος πήρε ρεπό, ενώ ο πρώην φόργουορντ/σέντερ του Ολυμπιακού, Τζόι Ντόρσεϊ (άποντος σε 16.47’), κάλυψε το κενό στη βασική πεντάδα. Στα… πιτς έμεινε ο Ντονάτας Μοτιεγιούνας (μέση) μαζί με τον άλλοτε φόργουορντ του Ολυμπιακού, Πατ Μπέβερλι (καρπός), ο οποίος εξέφρασε ελπίδα για επιστροφή μέσα στα πλέι οφ, αν και εκτιμήθηκε αρχικά ότι θα χάσει την υπόλοιπη σεζόν. Αντίθετα, ο Τζέιμς Χάρντεν έδωσε το παρών και ξεχώρισε με 29 πόντους ανάμεσα σε επτά «διψήφιους», που βοήθησαν στην κρίσιμη νίκη των Τεξανών, ενώ πράγματι αποκλείστηκαν οι Αλ Τζέφερσον (γόνατο), Μάικλ Κιντ-Γκίλκριστ, Λανς Στίβενσον (δάκτυλο ποδιού), Κόντι Ζέλερ (ώμος) και Πι Τζέι Χέρστον (γόνατο) των «σφηκών».

Triple double #50 για Λεμπρόν

Στη νίκη με 109-97 επί των Ντιτρόιτ Πίστονς έφθασαν οι Κλίβελαντ Καβαλίερς, για τους οποίους ξεχώρισε ο Λεμπρόν Τζέιμς με triple double (21π., 11 ασίστ και 10 ριμπάουντ), ενώ ο Τζέι Αρ Σμιθ έφθασε στους 28 πόντους με οκτώ εύστοχα τρίποντα. Αξίζει να σημειωθεί πως στον αγώνα, που έγινε στο «Quicken Loans Arena», ο Ντέβιντ Μπλατ δεν παραχώρησε σε κανέναν παίκτη του ρεπό, αλλά ο τραυματίας στον αχίλλειο τένοντα Άντερσον Βαρεχάο έμεινε έξω, ενώ ο Κάιρι Έρβινγκ (12π. σε 17.17’) αποχώρησε πρόωρα λόγω μικροτραυματισμό στο ισχίο. Από την άλλη, έμεινε έξω ο Μπράντον Τζένινγκς (αχίλλειος τένοντας) μαζί με το Σπένσερ Ντινγουίντι (αστράγαλος), ο οποίος δεν θα ξαναπαίξει φέτος, ενώ περιθωριοποιήθηκε και ο Ταϊσόν Πρινς, ο οποίος επίσης δεν αναμένεται να ξαναπαίξει φέτος. Το καλοκαίρι θα γίνει restricted free agent o Γκρεγκ Μονρό (11π. σε 25.47’), ο οποίος είπε πως δεν έχουν ξεκινήσει οι διαπραγματεύσεις για το νέο συμβόλαιό του, κάτι που επιβεβαίωσε και ο Σταν Βαν Γκάντι, ενώ πρόθεση για παραμονή εξέφρασε ο Καρόν Μπάτλερ ελπίζοντας σε μονομερή ανανέωση του συμβολαίου του από τα «πιστόνια» για το 2015-16, αντί 4,5 εκατ. δολαρίων.

Δείτε εδώ τις βαθμολογίες και το υπόλοιπο πρόγραμμα του NBA.

NBA: «Ζωγραφιές» από Αντετοκούνμπο, μηνύματα από Κάρτερ-Ουίλιαμς (videos)



Κινδύνεψε ο Λεμπρόν Τζέιμς από σκορπιό στο δωμάτιο του ξενοδοχείου
Κινδύνεψε ο Λεμπρόν Τζέιμς από σκορπιό στο δωμάτιο του ξενοδοχείου
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής για το 2024 – Υπερδιπλάσια κέρδη από Μέσι!
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής για το 2024 – Υπερδιπλάσια κέρδη από Μέσι!
Βαθμολογία Euroleague: Δεύτερη ήττα ο Παναθηναϊκός AKTOR - Απίστευτη ανατροπή η Ζαλγκίρις
Βαθμολογία Euroleague: Δεύτερη ήττα ο Παναθηναϊκός AKTOR - Απίστευτη ανατροπή η Ζαλγκίρις
Είπαν το πρώτο «αντίο» στον Μπάλντοκ – Στην Αγγλία η σορός
Είπαν το πρώτο «αντίο» στον Μπάλντοκ – Στην Αγγλία η σορός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved