Μαϊάμι Χιτ: Στα πιτς ο Λουόλ Ντενγκ

Μαϊάμι Χιτ: Στα πιτς ο Λουόλ Ντενγκ

Αναγνώρισε την προοπτική αποκλεισμού από μερικά παιχνίδια των Μαϊάμι Χιτ ο Λουόλ Ντενγκ έπειτα από τραυματισμό στο δεξί χέρι.

Παραδέχθηκε ότι θα χρειαστεί μερικές ημέρες, ώστε να υποχωρήσει το πρήξιμο, οπότε είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το αυριανό παιχνίδι (06/12, 03:30) με τους Μιλγουόκι Μπακς στο «BMO Harris Bradley Center». Εξάλλου κατέγραψε περιορισμένη συμμετοχή στη σημερινή προπόνηση του Έρικ Σποέλστρα, ο οποίος ομολόγησε επίσης ότι ο 29χρονος σμολ φόργουορντ μάλλον θα χάσει τουλάχιστον ένα ματς, αν και οι ακτινογραφίες μετά το χθεσινό παιχνίδι με τους Ατλάντα Χοκς αποδείχθηκαν «καθαρές». Δεδομένα στο περιθώριο για περίπου δέκα ακόμα ημέρες θα μείνει ο Κρις Άντερσεν (αστράγαλος), αλλά ο Νόρις Κόουλ (ίωση) προπονήθηκε σήμερα και θα επιστρέψει αύριο ύστερα από απουσία ενός αγώνα διατηρώντας προστατευτικό στο μεσαίο δάκτυλο του αριστερού χεριού.

Μέσα σε όλα, οι εκπρόσωποι της Φλόριντα υποβίβασαν τον Αντρέ Ντόκινς στους Σιου Φολς Σκάιφορς της D-League. Από την άλλη, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναμένεται να παραμείνει στη βασική πεντάδα του Τζέισον Κιντ, ο οποίος θα στερηθεί εκ νέου των υπηρεσιών των Ερσάν Ιλιασόβα (πρόσωπο), Τζον Χένσον (πόδι), Τζόνι Ο’ Μπράιαντ (γόνατο) και Νταμιέν Ίνγκλις (πόδι).



Γυναίκα ζητά αποζημίωση ύψους 50 εκατ. δολαρίων από τον Σάνον Σαρπ
Γυναίκα ζητά αποζημίωση ύψους 50 εκατ. δολαρίων από τον Σάνον Σαρπ
ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Έχουμε και επίσημα sold out»
ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Έχουμε και επίσημα sold out»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: Το μήνυμα προς τους φιλάθλους για το... 1-0
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: Το μήνυμα προς τους φιλάθλους για το... 1-0
Eurobasket 2025: Από sold out σε sold out οι αγώνες της Εθνικής
Eurobasket 2025: Από sold out σε sold out οι αγώνες της Εθνικής
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved