Χιούστον Ρόκετς: Προς τρίτη απουσία ο Χάρντεν

Χιούστον Ρόκετς: Προς τρίτη απουσία ο Χάρντεν

Αρχικά εκτιμήθηκε πως ο Τζέιμς Χάρντεν θα χάσει δύο παιχνίδια των Χιούστον Ρόκετς με αφορμή τραυματισμό στο πόδι, αλλά ίσως απουσιάσει από τρίτο.

Δεν έχει σημειώσει την απαραίτητη πρόοδο εντός της ολιγοήμερης αποθεραπείας, οπότε η παρουσία του 24χρονου γκαρντ στο αυριανό ματς (28/11, 03:00) με τους Ατλάντα Χοκς στο «Toyota Center» κρίνεται αμφίβολη. Στο μεταξύ δημιουργήθηκαν φημολογίες για μήνυση φιλάθλου σε βάρος του πρώην παίκτη των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ για βιαιοπραγία, οι οποίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί. Ακόμα, ο Άαρον Μπρουκς θα παίξει κανονικά και θα έχει σημαντικό ρόλο στο rotation του Κέβιν Μακ Χέιλ, αν απουσιάσει ο Χάρντεν, παρά την πρόωρη αποχώρησή του από τον χθεσινό αγώνα με τους Μέμφις Γκρίζλις των Κώστα Κουφό και Νικ Καλάθη.

Από την πλευρά τους, οι Γκρεγκ Σμιθ (γόνατο) και Ρόνι Μπρούερ (πόδι) δεν φαίνονται ακόμα έτοιμοι για επιστροφή στη δράση, ενώ τα «γεράκια» αναμένεται να συνεχίσουν την κυκλική χρήση των Λου Ουίλιαμς και Γκουστάβο Αγιόν, καθώς ο μεν θα παίξει στο σημερινό ματς (27/11, 02:30) με τους Ορλάντο Μάτζικ στο «Amway Arena» και θα πάρει ρεπό αύριο, ενώ το αντίστροφο θα ισχύσει για τον Μεξικό φόργουορντ/σέντερ. Ίσως, όμως, ο Μάικ Μπουντενχόλζερ αποφασίσει να σταθεροποιήσει αμφότερους στο rotation του, από τη στιγμή που δείχνουν σε καλύτερη κατάσταση έπειτα από τραυματισμό.

Παρακάτω το τωρινό ρόστερ των Ρόκετς:
Γκαρντ
Τζέιμς Χάρντεν
Τζέρεμι Λιν
Πάτρικ Μπέβερλι
Άαρον Μπρουκς
Φραντσίσκο Γκαρσία
Αϊσάια Κανάν (D-League)

Φόργουορντ
Τσάντλερ Πάρσονς
Ρόνι Μπρούερ
Τέρενς Τζόουνς
Όμρι Κάσπι
Γκρεγκ Σμιθ
Ρόμπερτ Κόβινγκτον (D-League)

Σέντερ
Ντουάιτ Χάουαρντ
Ομέρ Ασίκ
Ντονάτας Μοτιεγιούνας



Ουόρνικ: «Πέντε λάθη κατά του Παναθηναϊκού στο φινάλε του αγώνα»
Ουόρνικ: «Πέντε λάθη κατά του Παναθηναϊκού στο φινάλε του αγώνα»
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Τα διλήμματα Αλμέιδα για την ενδεκάδα στο ντέρμπι της «OPAP Arena»
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Τα διλήμματα Αλμέιδα για την ενδεκάδα στο ντέρμπι της «OPAP Arena»
Κύπελλο Ελλάδας: Οριστικό! Τόσα εισιτήρια θα πάρουν οι ομάδες στον τελικό ΟΦΗ - Ολυμπιακός
Κύπελλο Ελλάδας: Οριστικό! Τόσα εισιτήρια θα πάρουν οι ομάδες στον τελικό ΟΦΗ - Ολυμπιακός
Καλό πρόσωπο από τη Μαρία Σάκκαρη και πρόκριση στις 32 της Μαδρίτης
Καλό πρόσωπο από τη Μαρία Σάκκαρη και πρόκριση στις 32 της Μαδρίτης
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved