Ντιτρόιτ Πίστονς: Δεν φεύγει ο Μονρό

Ντιτρόιτ Πίστονς: Δεν φεύγει ο Μονρό

Το όνομά του έχει εμπλακεί σε σενάρια ανταλλαγών, αλλά ο Γκρεγκ Μονρό θεωρεί δεδομένη την παραμονή στους Ντιτρόιτ Πίστονς του Μο Τσικς.

Το επόμενο καλοκαίρι θα είναι restricted free agent, αν δεν υπογράψει νέο συμβόλαιο μέχρι τις 31 Οκτωβρίου, κάτι που δεν αναμένεται να συμβεί. Επίσης, στο ρόστερ των «πιστονιών» είναι πλέον ο Τζος Σμιθ, ενώ ο Αντρέ Ντράμοντ έδειξε αρκετά βελτιωμένος στο Summer League, οπότε δημιουργείται συσσώρευση στη frontline. Υπάρχει, πάντως, το ενδεχόμενο μεταφοράς του μέχρι πρότινος αρχηγού των Ατλάντα Χοκς στη θέση «3» και η καθιέρωση του Μονρό στη «4», άρα χωρούν όλοι στη βασική πεντάδα του νέου κόουτς των Πίστονς.

«Νομίζω πως ουδείς θέλει αλλαγή. Έχω καλή σχέση με τη διοίκηση και είμαι χαρούμενος που είμαι στους Πίστονς. Ελπίζω πως και η ομάδα είναι χαρούμενη με εμένα. Απ’ όσο ξέρω, καλύπτω τις απαιτήσεις του συλλόγου» δήλωσε χαρακτηριστικά ο 23χρονος φόργουορντ/σέντερ ξεκαθαρίζοντας πως δεν ανησυχεί για το μέλλον του.

Αντίθετα, ο Κιμ Ίνγκλις αποδεσμεύτηκε ήδη από τους εκπρόσωπους του Ντιτρόιτ, αλλά υποστήριξε πως τρεις ή τέσσερις ομάδες του NBA έχουν δείξει ήδη ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Δεν αναμένεται, πάντως, να «κλείσει» μεταγραφή, πριν οριστικοποιηθεί η τύχη σημαντικότερων free agents, όπως ο Τζέραλντ Χέντερσον των Σάρλοτ Μπόμπκατς και ο Γκάρι Νιλ.



Αστέρας Aktor - ΑΕΚ: Η ώρα και το κανάλι μετάδοσης του αγώνα
Αστέρας Aktor - ΑΕΚ: Η ώρα και το κανάλι μετάδοσης του αγώνα
LIVE Λαμία – Παναθηναϊκός: Οι «πράσινοι» στην έδρα των ουραγών
LIVE Λαμία – Παναθηναϊκός: Οι «πράσινοι» στην έδρα των ουραγών
Λαμία – Παναθηναϊκός: Αράο και Μαντσίνι στην ενδεκάδα
Λαμία – Παναθηναϊκός: Αράο και Μαντσίνι στην ενδεκάδα
Super League: Τέλος ο Μπράτσος από τον Βόλο - Ανακοίνωση για τη διαιτησία
Super League: Τέλος ο Μπράτσος από τον Βόλο - Ανακοίνωση για τη διαιτησία
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved