Πνίγηκε ο Νταν Ράουντφιλντ (photos)
Τραγικό θάνατο βρήκε ο Νταν Ράουντφιλντ, τρεις φορές all star (1980, ’81, ’82) και μέλος της καλύτερης πεντάδας το 1980.
Ο παλαίμαχος πάουερ φόργουορντ, που είχε γεννηθεί στις 26 Μαΐου του 1953 και στην καριέρα του σε ABA και ΝΒΑ αγωνίστηκε στους Ιντιάνα Πέισερς, τους Ατλάντα Χοκς, τους Ντιτρόιτ Πίστονς και τους Ουάσινγκτον Μπούλετς, πνίγηκε ενώ κολυμπούσε στην Καραϊβική. Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας στην Αρούμπα, Τζον Λαρμόνι, η σύζυγός του παρασύρθηκε από ισχυρά ρεύματα, με αποτέλεσμα να βγει εκτός της προστατευόμενης -και κατάλληλης προς μπάνιο- περιοχής. Στην προσπάθειά του να τη σώσει βρήκε τραγικό θάνατο. Την είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσε η αδερφή του, Τζούλια Ράουντφιλντ, με δηλώσεις της στο Associated Press. Η σύζυγος του Ράουντφιλντ είναι καλά στην υγεία της, ωστόσο παραμένει στην Καραϊβική, προσπαθώντας να συνέλθει από το σοκ.
Αποφοίτησε από το Σέντραλ Μίσιγκαν και επιλέχθηκε στο νούμερο 28 του ντραφτ του 1975 από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς. Τελείωσε την καριέρα του στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Τορίνο, το 1988.