Μπαρτσελόνα: «Εκδίκηση ή καταστροφή με Παναθηναϊκό»
Ως ένα ματς ζωής και θανάτου για την Μπαρτσελόνα παρουσιάζει ο ισπανικός Τύπος τον τέταρτο προημιτελικό των Καταλανών στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό.
Αναλυτικά, τα όσα γράφουν τρία μεγάλα Μέσα της Ισπανίας:
Marca: «Ή κερδίζει στην Αθήνα ή αποκλείεται. Εκδίκηση ή καταστροφή για την Μπαρτσελόνα. Την Πέμπτη στις 21:45, θα γίνει το ματς... όλα ή τίποτα για την Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ πρέπει να κερδίσει στην Αθήνα έτσι ώστε να μεταφέρει τη σειρά στη Βαρκελώνη μετά το 2-1».
Mundo Deportivo: «Η Μπαρτσελόνα πρέπει να κερδίσει. Η Μπαρτσελόνα πρέπει να νικήσει στην έδρα του Παναθηναϊκού σήμερα για να μείνει ζωντανή. Η Μπάρτσα έχει επανέλθει από παρόμοια κατάσταση στον τελικό του ισπανικού πρωταθλήματος στο παρελθόν».
AS: «Τελευταία ευκαιρία για την Μπαρτσελόνα στην Αθήνα. Η Μπαρτσελόνα χρειάζεται θεραπεία, ένωση, ανασυγκρότηση, πίστη και αυτοεκτίμηση που είναι ο καλύτερος τρόπος που μπορεί να παίξει για να κάνει το μπρέικ».