Πεδουλάκης: «Έχουν αλλάξει πολλά από το πρώτο ματς»

Πεδουλάκης: «Έχουν αλλάξει πολλά από το πρώτο ματς»

Ο Αργύρης Πεδουλάκης έδωσε σύνθημα νίκης και ξεκαθάρισε πως αύριο θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Τζέιμς Γκιστ.

Όλοι, πλέον, στον Παναθηναϊκό ζουν και αναπνέουν για τον αυριανό αγώνα με την Μπαρτσελόνα. Οι «πράσινοι» θέλουν να κάνουν το 2-1 για να «εξαργυρώσουν» το διπλό στην Ισπανία και να δώσουν μια ακόμα τεράστια χαρά στον κόσμο τους που αναμένεται να βάλει… φωτιά, με την παρουσία του,  στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης στην συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε μίλησε για τον Τζέιμς Γκιστ τονίζοντας πως η παρουσία του θα αποφασιστεί αύριο,  για τον κόσμο και την… διαχείρισή του, αλλά και τις διαφοροποιήσεις που υπάρχουν σε σχέση με τα παιχνίδια της Ισπανίας.

«Αύριο είναι το τρίτο παιχνίδι της σειράς. Έχουν αλλάξει αρκετά τα πράγματα. Θα είμαστε στο γήπεδό μας, με τον κόσμο μας. Αυτό θέλει προσοχή. Πάρα πολύ καλή διαχείριση. Αυτό πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε στην άμυνα μας και στην επίθεση να νιώθουμε πως δεν  υπάρχει κανένας στο γήπεδο. Υπάρχουν παιχνίδια που μας παρέσυρε ο κόσμος και χάσαμε το μυαλό μας. Όπως στο ματς με την ΤΣΣΚΑ. Και στο αμυντικό και το επιθετικό δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Ελάχιστοι έχουν παίξει σε τόσο κρίσιμα ματς με 20.000 κόσμου» είπε ο Έλληνας τεχνικός και αναφέρθηκε στους Καταλανούς.

« Η Μπαρτσελόνα πολύ ποιοτική ομάδα. Έχεις τις λύσεις και θα έχει το χρόνο για να αντιδράσει. Αυτό που έχουμε κερδίσει είναι ότι έχουμε περισσότερες πιθανότητες και σεβασμό. Δικαιολογημένα κάποιοι πίστευαν ότι θα είναι εύκολη σειρά. Με όσα είχε δείξει η Μπαρτσελόνα μέχρι στιγμής. Είχε μόλις 2ήττες σε 24 ματς».

«Θα δοκιμάσει αύριο»

Όσο για τον τραυματισμό του Τζέιμς Γκιστ, υπογράμμισε πως «Θα βάλει αύριο το πρωί ένταση για να δούμε αν μπορεί να αντιδράσει. Είναι ένα παιδί που παίζει πολύ  με τα πόδια αλλά εμείς θα κάνουμε ότι μας πουν οι γιατροί. Από την πλευρά του είναι σίγουρο ότι θα γίνει ότι καλύτερο για να είναι κοντά μας. Αν δεν μπορέσει θα είναι πρόβλημα στην τακτική μας. Είχε πολύπλευρη δραστηριότητα στα πρώτα ματς. Συμμετείχε παντού, ξεκλείδωσε πράγματα στο αμυντικό κομμάτι. Πολύ σημαντικός όπως όλοι…»

«Βλέπουμε μόνο το αυριανό ματς»

Ο Αργύρης Πεδουλάκης «πονοκεφαλιάζει» την για πίεση που μπορεί να αισθανθούν κάποιοι παίκτες του από τους 20.000 και πλέον φίλους της ομάδας και δεν το κρύβει. «Αν εξαιρέσεις τους Διαμαντίδη και Τσαρτσαρή και ίσως τον «Σόφο» σα αντίπαλο εδώ μέσα δεν έχουν ξαναπαίξει με 20.000 κόσμο. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο τέλος με την ΤΣΣΚΑ γι αυτό τον λόγο πήρα τάιμ άουτ για να τους πω ότι δεν παίζουμε μόνο για μας. Είχαμε χάσει το μυαλό μας. Και αυτό μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε σημείο του ματς. Μαθαίνουμε όμως και από αυτό. Μέσα από την επανάληψη γίνεται αυτόματα. Τώρα θα έχουμε μεγαλύτερη αυτοσυγκέντρωση. Εμείς βλέπουμε μόνο το αυριανό ματς. Σα να έχουμε μπροστά μας ένα δεκάλεπτο. Ακόμα και στην αναμέτρηση που κερδίσαμε κάναμε λάθη μυαλού».

«Δεν είναι θέμα προπονητών»

Ερωτηθείς για το αν έχει ετοιμάσει κι άλλες εκπλήξεις στον Τσάβι Πασκουάλ, πέταξε από πάνω του τους προβολείς… «Δεν είναι θέμα προπονητών. Πάντα για εμάς πρωταγωνιστής είναι η ομάδα. Οι παίκτες. Ο Γκιστ έχει αμυντικές ικανότητες που δεν έχουν άλλοι στην Ευρώπη. Το ξέραμε και το δουλεύαμε πολύ καιρό πριν. Και οι αγώνες με την Μπαρτσελόνα ήταν η καλύτερή μας ευκαιρία. Πλέον όμως δεν υπάρχει το στοιχείο του αιφνιδιασμού. Αυτό που θέλω εγώ είναι να είμαστε υγιείς. Όλο το προηγούμενο διάστημα παίξαμε με πάρα πολλές ελλείψεις. Και μιλάω και ποιοτικά και ποσοτικά. Ο μόνος προβληματισμός μου είναι η κούραση, που νομίζω ότι θα είναι και το κλειδί». Τελειώνοντας σχολίασε και την ήττα της Μπαρτσελόνα από την Γκραν Κανάρια. «Δεν λέει τίποτα… Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν μια ταχύτητα πίσω,. Και το μυαλό. Το έχουμε δει και σε εμάς. Αλλιώς ετοιμάζονται στην Ευρωλίγκα και αλλιώς στην Α1. Με την Κανάρια πήγε πιο χαλαρά. Βλέπω και από τις προπονήσεις».



ΑΕΚ – Βόλος: «Έπεσε» το gov.gr, ταλαιπωρία για τον κόσμο στην «OPAP Arena» - Τι πρέπει να κάνεις
ΑΕΚ – Βόλος: «Έπεσε» το gov.gr, ταλαιπωρία για τον κόσμο στην «OPAP Arena» - Τι πρέπει να κάνεις
Champions League: Σέντρα στη νέα εποχή! – Το τηλεοπτικό πρόγραμμα του τριημέρου στη League Phase
Champions League: Σέντρα στη νέα εποχή! – Το τηλεοπτικό πρόγραμμα του τριημέρου στη League Phase
Παναθηναϊκός Aktor: Εκτός ο Ναν από τον αγώνα με την Μακάμπι
Παναθηναϊκός Aktor: Εκτός ο Ναν από τον αγώνα με την Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: Εκδηλώσεις λατρείας από εκατοντάδες φιλάθλους στην Κύπρο για τον Αταμάν (vid)
Παναθηναϊκός AKTOR: Εκδηλώσεις λατρείας από εκατοντάδες φιλάθλους στην Κύπρο για τον Αταμάν (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved