Διαμαντίδης: «Είμαστε αποφασισμένοι» (video+photos)

Διαμαντίδης: «Είμαστε αποφασισμένοι» (video+photos)

Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το… σπίτι του στους εκπροσώπους των ΜΜΕ και ο Δημήτρης Διαμαντίδης μίλησε στην κάμερα του Οnsports για τη νέα ομάδα του «τριφυλλιού» και την στήριξη που χρειάζεται από τον κόσμο...

Ανυπόμονος για το νέο πρόσωπο που θα παρουσιάσει ο Παναθηναϊκός, εμφανίστηκε ο αρχηγός του «τριφυλλιού», Δημήτρης Διαμαντίδης, στην σημερινή media day της ομάδας. Ο έμπειρος γκαρντ μίλησε στην κάμερα του onsports για την νέα προσπάθεια της ομάδας τους, για τις δυσκολίες της σεζόν που ξεκινάει και για τα πρώτα δείγματα γραφής του «τριφυλλιού». Παράλληλα ο Δημήτρης Διαμαντίδης έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του «τριφυλλιού», τονίζοντας πόσο πολύ τον έχει ανάγκη η ομάδα, ενώ έδωσε και την δική του υπόσχεση στους φίλους του Παναθηναϊκού.

«Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουμε όλοι ότι είμαστε μια νέα ομάδα. Εδώ και περίπου έναν μήνα έχουμε ξεκινήσει την προετοιμασίας μας και προσπαθούμε να μάθουμε ο ένας τον άλλον και να γίνουμε ομάδα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Πλέον, έχουμε μαζί μας και τον Ούκιτς, δεν ξέρω αν έχει συμπληρωθεί το ρόστερ αλλά  είμαστε σε μια διαδικασία να μάθουμε ο ένας τον άλλον  για να μπορέσουμε να γίνουμε μία καλή και ανταγωνιστική ομάδα» είπε ο αρχηγός του «εξάστερου» και τόνισε πως είναι νωρίς ακόμα και για.. συμπεράσματα. «Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να πούμε οτιδήποτε. Θέλουμε χρόνο, θέλουμε δουλειά και είμαστε αποφασισμένοι να δουλέψουμε στο γήπεδο γιατί δεν υπάρχει άλλο τρόπος. Σιγά-σιγά, βήμα-βήμα. Να μπορέσουμε μέσα από τα φιλικά να βελτιωνόμαστε. Θα κάνουμε λάθη αλλά χρειάζεται υπομονή από όλους. Και από εμάς και από τον κόσμο».

Ένα από τα σημαντικότερα και.. ξεκάθαρα στοιχεία του φετινού Παναθηναϊκού είναι το κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ. Αν και από την παλιά φουρνιά έχουν μείνει μόλις δύο παίκτες (ο Κώστας Τσαρτσαρής και ο Δημήτρης Διαμαντίδης) όλοι μοιάζουν σαν να είναι χρόνια στο «τριφύλλι».

«Όλα τα χρόνια ο Παναθηναϊκός είχε πολύ καλό κλίμα στην ομάδα. Σίγουρα αποτελεί πλεονέκτημα αυτό για μια νέα ομάδα. Όταν θες να έχεις μια καλή ομάδα και να διεκδικείς τρόπαια το να είναι καλά οι παίκτες μεταξύ τους και να έχουν ένα οικογενειακό κλίμα είναι το σημαντικότερο» λέει ο αρχηγός και προσθέτει «Νομίζω ότι είναι χαρακτηριστικό των μεγάλων ομάδων. Από τα πρώτα δείγματα γραφής νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Κάθε μέρα που θα περνάει όμως θα είμαστε και καλύτεροι».

«Προσπάθεια στο 100%, θέληση και πάθος»

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης αποτελεί εγγύηση για τον κόσμο του Παναθηναϊκού και ο ίδιος δίνει την δική του… τριπλή υπόσχεση. «Ο κόσμος πρέπει να περιμένει από την ομάδα ότι περίμενε και όλα τα προηγούμενα χρόνια. Δηλαδή, προσπάθεια 100%, θέληση, πάθος και από εκεί και πέρα ένα μήνυμα για τον κόσμο ότι θα τον χρειαστούμε δίπλα μας. Θα τον χρειαστούμε, δίπλα μας και στις καλές και στις κακές στιγμές. Κυρίως στις κακές στιγμές» λέει με έμφαση και συνεχίζει: «Αυτή η ομάδα είναι καινούρια, αυτό που γίνεται είναι διαφορετικό και τον κόσμο τον χρειαζόμαστε κοντά μας και δίπλα μας. Και στα δύσκολα. Και το τονίζω. Όλα τα χρόνια έχει αποδείξει ότι είναι δίπλα μας. Και ελπίζουμε πως θα συνεχίσει να είναι». Μάλιστα ο Διαμανατίδης απάντησε και στον χαρακτηρισμό του προέδρου του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, που του απέδωσε τον τίτλο του πάτερ-φαμίλια. «Δεν νομίζω ότι είμαι πάτερ φαμίλιας» είπε και έδωσε αλλού τον τίτλο «Ίσως να είναι ο Τσαρτσαρής που είναι περισσότερα χρόνια. Όλοι όσοι είμαστε εδώ θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο και να βοηθήσουμε από την μεριά μας. Και για μας είναι καινούριο, θα είναι δύσκολο και θα κάνουμε όλοι μαζί μια καλή προσπάθεια».

Διαβάστε επίσης…

Πεδουλάκης: «Εχουμε ένα μήνα, θα είμαστε όπως πρέπει»

Πάνκο: «Μια μεγάλη οικογένεια ο Παναθηναϊκός»

Σχορτσανίτης: «Στο μυαλό μου μόνο ο Παναθηναϊκός»

Ξανθόπουλος στο Onsports: «Τα πάντα για τον Παναθηναϊκό!»

Τσαρτσαρής: «Δεν έχει τελειώσει η αυτοκρατορία του Παναθηναϊκού»

Κίτσεν: «Θέλουμε να κατακτήσουμε πρωταθλήματα»

Ούκιτς: «Εδώ ήρθα για κάτι πιο μεγάλο»

Σκορδίλης: «Ο μεγαλύτερος σταθμός της καριέρας μου»

Διαμαντίδης: «Είμαστε αποφασισμένοι» (video+photos)



Καλαϊτζάκης: "Πάμε να πάρουμε το τρόπαιο"
Καλαϊτζάκης: "Πάμε να πάρουμε το τρόπαιο"
Σκηνές χάους στην Κολομβία: «Άγρια» επεισόδια με μαχαιριές στις εξέδρες, τουλάχιστον 20 τραυματίες
Σκηνές χάους στην Κολομβία: «Άγρια» επεισόδια με μαχαιριές στις εξέδρες, τουλάχιστον 20 τραυματίες
Καστρίτης: "Σύντομα θα φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα"
Καστρίτης: "Σύντομα θα φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα"
Αταμάν: "Οι ίδιοι και στον τελικό"
Αταμάν: "Οι ίδιοι και στον τελικό"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved