ΠΑΟΚ: Στα 200 ευρώ ο διαγωνισμός
Ανέβηκε, κατά εκατό ευρώ, το ποσό που θα κερδίσει ο τυχερός φίλαθλος του ΠΑΟΚ που θα ευστοχήσει από το κέντρο του παρκέ.
Συνεχίζεται, για δεύτερο διαδοχικό εντός έδρας αγώνα του «Δικεφάλου του Βορρά», ο διαγωνισμός που διοργανώνει σε συνεργασία με το μεγάλο χορηγό του, την «Prime Insurance». Ένας τυχερός φίλαθλος θα έχει αύριο (16/11, 16.00), στο περιθώριο της αναμέτρησης με τον Πανελευσινιακό στο κλειστό της Πυλαίας, την ευκαιρία να διεκδικήσει 200 ευρώ, τα οποία θα κερδίσει εφόσον καταφέρει να ευστοχήσει από το κέντρο.
Η ανακοίνωση: «Συνεχίζεται και αυτή την Κυριακή, 18 Νοεμβρίου, στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Πανελευσινιακό ο μεγάλος διαγωνισμός της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και της Prime Insurance, που δίνουν την ευκαιρία σε ένα φίλαθλο της ομάδας να δοκιμάσει τις ικανότητές του με ένα σουτ από το κέντρο του γηπέδου στο ημίχρονο του αγώνα και εφόσον ευστοχήσει να κερδίσει 200 ευρώ.
Η αρχή έγινε στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Khimik, όπου ο φίλαθλος του ΠΑΟΚ Θεόδωρος Σαρρής επιχείρησε σουτ από το κέντρο του γηπέδου, χωρίς όμως να βρει στόχο. Τα 100 ευρώ που διεκδίκησε, αλλά δεν κέρδισε, μεταφέρονται πλέον στον επόμενο διαγωνισμό κι αυτό σημαίνει ότι ένας από τους φιλάθλους που θα παρακολουθήσει τον αγώνα ΠΑΟΚ - Πανελευσινιακός θα έχει την ευκαιρία να σουτάρει από το κέντρο του γηπέδου για 200 ευρώ. Σε περίπτωση που ευστοχήσει ο φίλαθλος της ομάδας θα κερδίσει τα 200 ευρώ, ενώ σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει, στον επόμενο διαγωνισμό, το σουτ από το κέντρο θα γίνει για 300 ευρώ. Όλα αυτά σε μια προσφορά του μεγάλου χορηγού της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, της Prime Insurance, που για δεύτερη συνεχή σεζόν στηρίζει την προσπάθεια της ομάδας μπάσκετ».