Άρης: «Μεγάλο και ανηφορικό δρόμο»
Δεν σταματάει η προσπάθεια του Άρη για την επιστροφή του στο θρόνο του, παρά το ατυχές αποτέλεσμα από τον ΠΑΟΚ.
Οι παίκτες του Βαγγέλη Αγγέλου ηττήθηκαν στο «Nick Galis Hall» από το συμπολίτη, αυτό δεν σημαίνει όμως πως αποθαρρύνονται εν όψει της συνέχειας στην Basket League ΟΠΑΠ. Στον Άρη έχουν ξεκινήσει από πέρυσι την πορεία τους για την επιστροφή τους στην κορυφή και, όπως αναφέρουν οι διοικούντες την ΚΑΕ με σχετική ανακοίνωσή τους, το κατάμεστο Παλέ τους γεμίζει με δύναμη και κουράγιο εν όψει της συνέχειας, που είναι δύσκολη.
Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Άρης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της ομάδας για τη μοναδική τους παρουσία και την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς στο «Nick Galis Hall» το βράδυ του Σαββάτου (19/10). Η προσπάθεια της ομάδας μας δεν σταματά σε μία νίκη ή σε μία ήττα. Ο φετινός Άρης αποτελείται από νεαρούς παίκτες με πολλές δυνατότητες, τους οποίους ο κόσμος πιστεύει.
Το χειροκρότημα μετά το τέλος του αγώνα είναι η μεγαλύτερη απόδειξη στήριξης προς την ομάδα. Έχουμε μεγάλο και ανηφορικό δρόμο μπροστά μας, προκειμένου να φέρουμε και πάλι τον Αυτοκράτορα στο θρόνο του. Το πρώτο sold out μάς γεμίζει με ελπίδες και μας κάνει να πιστεύουμε ότι ο φίλαθλος κόσμος του Άρη αναγνωρίζει την προσπάθεια της διοίκησης, του τεχνικού επιτελείου και των νεαρών αθλητών της ομάδας μας. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας το ερχόμενο Σάββατο (26/10, 18.00) στο «Nick Galis Hall» για τον αγώνα με την Κηφισιά».