Πεδουλάκης: «Είμαστε καλύτεροι, πρέπει να γίνουμε ομάδα»
Ο Αργύρης Πεδουλάκης αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο, ανέλυσε τα συμπεράσματά του για την πορεία της ομάδας και μίλησε για τον «καυτό» Ραμέλ Κάρι.
Η προετοιμασία τελείωσε, τα φιλικά έφτασαν στο τέλος τους και πλέον ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για τον πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν. Την Τρίτη το μεσημέρι, στην Κρήτη, κόντρα στο Ρέθυμνο για το εισιτήριο της επόμενης φάσης του Κυπέλλου. Ο Αργύρης Πεδουλάκης μιλώντας για τον αγώνα με τον Πανιώνιο τόνισε « Το σκορ δεν μας ενδιαφέρει. Είναι για να δούμε κάποια πράγματα, είναι προπονητικού χαρακτήρα. Βελτιώσαμε κομμάτια της άμυνας μας, αλλά ακόμα θέλουμε δουλειά. Θέλουμε αρκετή δουλειά» είπε με νόημα και πρόσθεσε «Ευχαριστημένοι σε κάποια πράγματα που έχουμε βελτιώσει, κοιτάξαμε να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά, γιατί είναι το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, έχουμε και μεθαύριο άλλο ένα. Νομίζω ότι πήγαν όλα καλά».
Ο Έλληνας προπονητής δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον Ραμέλ Κάρι. «Ο Κάρι είναι ένα παιδί που είναι πιστός στην ομάδα. Αν χρειαστεί να σκοράρει, μπορεί να το κάνει, αλλά προσπάθησε και στην άμυνα, μπορεί να καλύψει και το δημιουργικό παιχνίδι. Το σημαντικό είναι ότι είναι πιστός στην ομάδα, έφυγε ο Δημήτρης, κατάλαβε ότι έπρεπε να πάρει πρωτοβουλίες και λειτούργησε θετικά». Σε ερώτηση για το τι βαθμό βάζει στην ομάδα του σχολίασε «Ακόμα δεν έχουν γράψει τεστ, τι βαθμοθηρία είναι αυτή που μας έχει πιάσει. Κρατάω ότι κάναμε αγώνες και ότι κομμάτια αυτών των αγώνων και στο επιθετικό και στο αμυντικό κομμάτι, μας βοηθάνε μέσα από τα μίτινγκ να βελτιωνόμαστε».
Τέλος, ο Έλληνας προπονητής υπογράμμισε «Είμαστε καλύτεροι, πρέπει να γίνουμε ομάδα. Δεν είμαστε ακόμα ομάδα. Βαδίζουμε από την 2η στην 3η περιστροφή. Για να είσαι καλή ομάδα πρέπει να φτάσεις στην 5η περιστροφή. Άρα καταλαβαίνετε πόσο δρόμο έχουμε ακόμα για να γίνουμε ομάδα».