Παναθηναϊκός: «Εργαλεία» για όλες τις… δουλειές

Παναθηναϊκός: «Εργαλεία» για όλες τις… δουλειές

Με το ρόστερ του Παναθηναϊκού να είναι συμπληρωμένο ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει στα χέρια του ένα υλικό που αποτελείται από παίκτες που μπορούν να κάνουν τα πάντα.

Από την στιγμή που έγινε γνωστή η νέα συμφωνία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με τον Γιόνας Ματσιούλις, για τα επόμενα δύο χρόνια και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σήμανε το… τέλος των μεταγραφών έχει αρχίσει και γίνεται μεγάλη κουβέντα γύρω από το ρόστερ της ομάδας του «τριφυλλιού». Το internet, στα… ερτζιανά αλλά και στις συζητήσεις των φιλάθλων, επικρατεί η άποψη πως το φετινό ρόστερ του Παναθηναϊκού είναι (αν όχι το πιο πλήρες), ένα από τα πιο πλήρη ρόστερ στην ιστορία της ομάδας.

Αυτό όμως, είναι κάτι που θα φανεί στην πορεία. Είναι κάτι το οποίο θα αποδειχθεί κατά την διάρκεια της σεζόν μέσα από τα παιχνίδια. Ακόμα είναι πολύ νωρίς για να κάνουμε τέτοιες διαπιστώσεις, μιας και η ομάδα μπορεί να είναι έτοιμη, αλλά μόνο στα… χαρτιά.

Αυτό που μπορούμε όμως να πούμε χωρίς δεύτερη σκέψη είναι ότι ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει στην διάθεσή του 15 παίκτες που μπορούν να κάνουν όλες τις... δουλειές. Παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν με την ίδια ευκολία σε πάνω από μία θέση (και μερικές φορές ακόμα και σε τρεις θέσεις), κάτι που κάνει το έργο του Έλληνα τεχνικού ακόμα πιο εύκολο.

Είναι δεδομένο πως στον Παναθηναϊκό θα δούμε παιχνίδι με συνεχείς εναλλαγές προσώπων και σχημάτων και το γεγονός ότι οι περισσότεροι «πράσινοι» έχουν την ευχέρεια να αγωνίζονται με την ίδια ευκολία σε πολλές θέσεις, κάνει την ζωή του «Άρτζι» ακόμα πιο εύκολη.

Αναλυτικά:

Δημήτρης Διαμαντίδης, Ρόκο Λένι Ούκιτς, Ραμέλ Κάρι και Νίκος Παππάς μπορούν να αγωνιστούν τόσο στην θέση «1» όσο και στην θέση «2». Παράλληλα δεν θα πρέπει να μας προξενήσει έκπληξη αν δούμε τον Διαμαντίδη να παίζει «3» σε σχήμα με τρεις περιφερειακούς. Στην θέση «2» προσθέστε και τον Μάικ Μπράμος, ο οποίος μαζί με τον Γιόνας Ματσιούλις και τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς θα αποτελούν την δύναμη.. πυρός στο «3», με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο να συμπληρώνει. Βέβαια, τόσο ο Λιθουανός όσο και ο Γιάνκοβιτς σε ειδικές καταστάσεις μπορούν κάλλιστα να βρεθούν και στο «4», όπου σε πρώτο… πλάνο θα είναι οι Αντώνης Φώτσης και Τζειμς Γκιστ, ενώ βοήθειες αναμένονται και από τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, αλλά και τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο. Τέλος στην θέση «5», μαζί με τον Στεφάν Λάσμε θα είναι ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, ο Γάιος Σκορδίλης, ο Πινγκ Σανγκ (μόλις ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του), αλλά και ο Γιώργος Διαμαντάκος.  

Η… λίστα με τα «εργαλεία»
Θέση «1»: Διαμαντίδης, Ούκιτς, Κάρι, Παππάς
Θέση «2»: Διαμαντίδης, Ούκιτς, Κάρι, Παππάς, Μπράμος,
Θέση «3»: Ματσιούλις, Μπράμος, Γιάνκοβιτς, Διαμαντίδης, Γκιστ, Χαραλαμπόπουλος
Θέση «4»: Φώτσης, Γκιστ, Ματσιούλις, Γιάνκοβιτς, Μαυροκεφαλίδης, Χαραλαμπόπουλος
Θέση «5»: Λάσμε, Μαυροκεφαλίδης, Σκορδίλης, Σανγκ, Διαμαντάκος



Euroleague: Παπαγιάννης και Καλάθης πήγαν στη Μονακό και το έριξαν στα… γαλλικά! (video)
Euroleague: Παπαγιάννης και Καλάθης πήγαν στη Μονακό και το έριξαν στα… γαλλικά! (video)
Gala κάτω απ' την Ακρόπολη με συγκίνηση και αναμνήσεις από τον Παύλο Γιαννακόπουλο
Gala κάτω απ' την Ακρόπολη με συγκίνηση και αναμνήσεις από τον Παύλο Γιαννακόπουλο
Διαιτητής δεν απέβαλε τον Μέσι για να πάρει τη φανέλα του!
Διαιτητής δεν απέβαλε τον Μέσι για να πάρει τη φανέλα του!
ΠΑΟΚ: Χωρίς Ζίβκοβιτς στο Βόλο
ΠΑΟΚ: Χωρίς Ζίβκοβιτς στο Βόλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved