Και τώρα η Μπάμπεργκ
Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον αγώνα της Πέμπτης στην Γερμανία με τον Δημήτρη Διαμαντίδη να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.
Το να… μείνουν στον Παναθηναϊκό στον αγώνα με το Περιστέρι δεν θα είχε κανέναν απολύτως λόγο. Και γι αυτό σήμερα το απόγευμα ο Αργύρης Πεδουλάκης χωρίς να χάσει χρόνο ξεκίνησε την προετοιμασία της ομάδας του για τον πολύ σημαντικό αγώνα με κόντρα στην Μπάμπεργκ. Οι «πράσινοι» την Πέμπτη το βράδυ, στην Γερμανία, θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν το «διπλό» και ταυτόχρονα την πρόκριση στις «8» καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκας. Ο αγώνας είναι τελικός, στον Παναθηναϊκό το ξέρουν και το παραδέχονται και ο Πεδουλάκης θέλει να έχει όλους τους παίκτες του πανέτοιμους.
Το πρόγραμμα στην σημερινή προπόνηση είχε… βίντεο με τα SOS της Μπάμπεργκ και ακολούθως οι «πράσινοι» βγήκαν στην κεντρική σάλα του ΟΑΚΑ για το… πρακτικό κομμάτι της προπόνησης. Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, έχοντας όλους τους παίκτες του στην διάθεσή του. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης συνεχίζει το πρόγραμμα… συντήρησης κάνοντας σήμερα ατομικό πρόγραμμα, έτσι ώστε να φουλάρει ακόμα περισσότερο τις μπαταρίες εν όψει… τελικού.