Χάινς: «Ένιωσα ντροπή για τον Ντόρσεϊ»

Χάινς: «Ένιωσα ντροπή για τον Ντόρσεϊ»

Ο Κάιλ Χάινς δεν έκρυψε την έκπληξή του με τη συμπεριφορά του Τζόι Ντόρσεϊ το τελευταίο διάστημα, ενώ παραδέχθηκε πως ένιωσε ντροπή για όσα είπε ο συμπατριώτης του για τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό.

«Ειλικρινά, έμεινα έκπληκτος όταν το έμαθα. Αισθάνθηκα ακόμη χειρότερα όταν βγήκε δημόσια και μίλησε για μας τους συμπαίκτες του. Ένιωσα ντροπή!», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Χάινς για να προσθέσει: «Αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να βγαίνουν δημόσια. Αν θέλεις κάτι, έλα και πες το ματς στα αποδυτήρια. Όχι έτσι! Η ομάδα είναι πάνω από όλα. Ειλικρινά δεν μπορώ να τον καταλάβω. Είμαστε σε μια ομάδα που μας συμπεριφέρονται άψογα. Ο Τζόι έδειχνε να απολαμβάνει τη ζωή στην Αθήνα, ενώ και οι φίλαθλοι τον συμπαθούσαν πολύ. Αυτά που έκανε ήταν πέρα από κάθε λογική». 

Για τη συνέχεια του Ολυμπιακού, ο Χάινς είπε: «Πλέον δεν είμαστε εμείς οι κυνηγοί, αλλά αυτοί που κυνηγούν όλοι. Είμαστε οι πρωταθλητές και κάθε αντίπαλος θα θέλει να μας νικήσει. Αυτό είναι φυσιολογικό και είναι η μεγαλύτερη διαφορά σε σχέση με την περσινή σεζόν. Δεν πρέπει, όμως, να μας πάρει από κάτω. Είναι ανάγκη να σταθούμε στα πόδια μας και μέσα από τη σκληρή δουλειά να κερδίσουμε το χαμένο έδαφος στην Ευρωλίγκα. Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με την Τσεντεβίτα για να ανακτήσουμε την αυτοπεποίθησή μας, ενώ μετά ακολουθούν δύο εκτός έδρας ματς-κλειδιά που θα κρίνουν τι μπορούμε να κάνουμε στον όμιλο».

Υπενθυμίζεται πως ο Ντόρσεϊ απολογήθηκε τη Δευτέρα (29/10) στον γενικό διευθυντή της ΚΑΕ, Χρήστο Σταυρόπουλο, ζήτησε συγγνώμη, αλλά δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα.



Συντάξεις Μαΐου: Πότε θα πληρωθούν - Αναλυτικά οι ημερομηνίες
Συντάξεις Μαΐου: Πότε θα πληρωθούν - Αναλυτικά οι ημερομηνίες
World Cup γυναικών: Με πολλά νέα πρόσωπα η εθνική στην τελική φάση
World Cup γυναικών: Με πολλά νέα πρόσωπα η εθνική στην τελική φάση
Έτοιμος να ανανεώσει με την Ίντερ Μαϊάμι ο Λιονέλ Μέσι
Έτοιμος να ανανεώσει με την Ίντερ Μαϊάμι ο Λιονέλ Μέσι
Euroleague: Playoffs και play-in προ των πυλών
Euroleague: Playoffs και play-in προ των πυλών
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved