Ξανθόπουλος στο Onsports: «Τα πάντα για τον Παναθηναϊκό!»

Ξανθόπουλος στο Onsports: «Τα πάντα για τον Παναθηναϊκό!»

Έτοιμος να δώσει ότι έχει και δεν έχει για τον Παναθηναϊκό είναι ο Βασίλης Ξανθόπουλος, όπως τόνισε ο ίδιος ο Έλληνας πλέι μέικερ στο Onsports…

Ο Ξανθόπουλος αναμένεται να αποτελέσει από τους παίκτες κλειδιά για τον παναθηναϊκό φέτος στη θέση του πλέι μέικερ με τον ίδιο να είναι ικανοποιημένος από το πρώτο δείγμα που παρουσιάζει η νέα του ομάδα: «Τα πρώτα δείγματα είναι πολύ θετικά, έχουμε ξεκινήσει από πολύ νωρίς την προετοιμασία μας, κάτι που είναι πολύ σημαντικό, γιατί είναι μία καινούρια ομάδα με καινούριο προπονητή. Στα πρώτα φιλικά παιχνίδια έχουμε δείξει καλά στοιχεία και εύχομαι να έχουμε την ίδια συνέχεια και ακόμη καλύτερη».

Για το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός είναι φέτος μία καινούρια ομάδα, υπογράμμισε: «Εντάξει θέλει χρόνο η ομάδα γι’ αυτό και ξεκινήσαμε τόσο νωρίς φέτος την προετοιμασία μας. Προσπαθούμε όλοι να εντάξουμε και τους νέους παίκτες, τους παίκτες που ήρθαν τώρα δηλαδή. Και τον Ούκιτς και τον Χίλτον στην ομάδα, γιατί είναι λίγο δύσκολο, καθώς αργήσανε τα παιδιά. Στόχος μας είναι να είμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος, του κυπέλλου και γενικά όλων των επίσημων υποχρεώσεών μας έτοιμοι».

Για το πόσο δύσκολο είναι για έναν παίκτη να προσαρμοστεί σε μία ομάδα με τόσους νέους αθλητές, ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου δήλωσε: «Εντάξει , είναι αρκετά δύσκολο. Δεν είναι μόνο ο συγκεκριμένος παίκτης, αλλά θα πρέπει να δέσουν και οι άλλοι μαζί του, ώστε να υπάρχει η κατάλληλη χημεία. Και αυτό γιατί είναι από διαφορετικές σχολές. Είμαστε όλοι από διαφορετική σχολή. Είναι τελείως καινούργια η ομάδα. Έχουνε μείνει μόλις δύο παίκτες από την περσινή ομάδα, οπότε είναι αρκετά δύσκολο. Σου είπα και πριν βέβαια ότι ο λόγος που ξεκινήσαμε τόσο νωρίς την προετοιμασία μας φέτος ήταν αυτός. Ότι είμαστε μία καινούρια ομάδα και έπρεπε να μας βοηθήσει αυτό ώστε να παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται και να δέσουμε πιο γρήγορα».

Ο Παναθηναϊκός θέλει και φέτος να φτάσει ψηλά και όπως τονίζει και ο Ξανθόπουλος, οι φίλαθλοι του Εξάστερου, θα πρέπει να περιμένουν από τους παίκτες της ομάδας, να δίνουν ότι έχουν και δεν έχουν για το «Τριφύλλι»: «Αυτό που θα πρέπει να περιμένει ο κόσμος του Παναθηναϊκού από την ομάδα είναι να τα δίνει όλα σε κάθε παιχνίδι. Όλοι οι παίκτες της ομάδας να δίνουν ότι έχουν και δεν έχουν και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο ευχόμενοι πως η ομάδα θα έχει κάνει μία πορεία ανάλογη με τα προηγούμενα χρόνια».

Τέλος ο Ξανθόπουλος ξεκαθάρισε πως οι στόχοι του Παναθηναϊκού δεν αλλάζουν και οι παίκτες του συλλόγου, όπως και το τεχνικό επιτελείο θα κυνηγήσουν και τους τρεις στόχους, όπως κάθε χρόνο: «Οι στόχοι του Παναθηναϊκού δεν αλλάζουν, θα προσπαθήσουμε να κυνηγήσουμε και τους τρεις τίτλους».



Παναθηναϊκός AKTOR: Τούρτα έκπληξη στον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ
Παναθηναϊκός AKTOR: Τούρτα έκπληξη στον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ
Asteras Aktor – Λεβαδειακός 1-1: Μοιρασιά που «χάλασε» τους φιλοξενούμενους
Asteras Aktor – Λεβαδειακός 1-1: Μοιρασιά που «χάλασε» τους φιλοξενούμενους
Serie A: «Διπλά» για Γιουβέντους και Ίντερ
Serie A: «Διπλά» για Γιουβέντους και Ίντερ
Παναθηναϊκός: Με Μάγκνουσον η αποστολή για ΑΕΚ – Εκτός ο Βαγιαννίδης
Παναθηναϊκός: Με Μάγκνουσον η αποστολή για ΑΕΚ – Εκτός ο Βαγιαννίδης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved