Ίκαρος: Φιλική νίκη στην Ελευσίνα
Αν και δυσκολεύτηκε στον πρώτο ημίχρονο, ο Ίκαρος κατάφερε να επικρατήσει εκτός έδρας σε φιλικό αγώνα του Πανελευσινιακού με 83-65.
Η ομάδα της Καλλιθέας δεν μπήκε δυνατά στον αγώνα, καθώς οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν το πάνω χέρι στο πρώτο ημίχρονο. Το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με 22-14 υπέρ της ομάδας του Γιώργου Σκαραφίγκα, ενώ στο ημίχρονο αν και η διαφορά μειώθηκε, ο Πανελευσινιακός κράτησε το προβάδισμα με 41-39. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι επέβαλαν τον ρυθμό τους και κατάφεραν να κατακτήσουν τη νίκη με 83-65.
Ο Ντάνι Γκίμπσον, στο ντεμπούτο του με την φανέλα της ομάδας της Καλλιθέας σημείωσε 19 πόντους και ήταν ο πρώτος σκόρερ του Ικάρου, ενώ από την άλλη για τον Πανελευσινιακό διακρίθηκε ο Νικ Ραΐβιο, ο οποίος σταμάτησε στους 23 πόντους.
Τα δεκάλεπτα: 22-14, 41-39, 56-61, 65-83.
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Σκαραφίγκας): Παπανικολόπουλος 5 (1), Παπανικολάου 9 (1), Λιακόπουλος 2, Τσιάκος, Μαγκουνής 7 (1), Δεληγιάννης 5, Χάρπερ 6 (1), Αμόκε 9 (1), Ραίβιο 23 (3), Αβραμίδης, Νίκου.
ΙΚΑΡΟΣ (Πρίφτης): Γκίμπσον 19 (3), Οικονομόπουλος 2, Σίμτσακ 7, Αγαδάκος 6, Φαγιέ 7 (1), Στρνάντ 12 (4), Στέβοβιτς 2, Βρκιτς 16 (2), Μίτσιαλος, Λαρεντζάκης 12 (2).