Ολοκληρώνεται ο διαγωνισμός της ΚΑΕ Ολυμπιακός
Στην τελική ευθεία έχει μπει ο διαγωνισμός που διοργανώνει η ΚΑΕ Ολυμπιακός, «Θρυλικές Φωτοστιγμές», μέσα από την επίσημη σελίδα της στο Facebook.
Όπως ενημερώνουν με σημερινή (23/07) ανακοίνωσή τους οι διοικούντες τους Πειραιώτες ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (25/07). Οι ενδιαφερόμενοι, λοιπόν, θα πρέπει να σπεύσουν είτε για να πάρουν μέρος είτε για να ενισχύσουν τη συμμετοχή τους, θέτοντας γερή υποψηφιότητα να είναι εκείνοι οι νικητές των «ερυθρόλευκων» δώρων.
Η ανακοίνωση: «Ο διαγωνισμός της ΚΑΕ Ολυμπιακός «Θρυλικές Φωτοστιγμές» από τη σεζόν 2011-2012 φτάνει στο τέλος του τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (25/07). Οι φίλοι της ομάδας που έχουν λάβει συμμετοχή έχουν ακόμα την ευκαιρία να δυναμώσουν τη συμμετοχή τους με τη βοήθεια των φίλων τους. Αυτό δεν σημαίνει ότι και δεν μπορούν να υπάρξουν νέες συμμετοχές. Όσοι θελήσουν να συμμετάσχουν τώρα στο διαγωνισμό θα πρέπει να δείξουν προσήλωση και φυσικά να έχουν τη βοήθεια των Facebook φίλων τους. Μπείτε στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο Facebook (www.facebook.com/olympiacosbc.gr) και αφήστε κι εσείς το στίγμα σας στο μοναδικό διαγωνισμό…».