«Η αγανάκτησή μας ξεχειλίζει»

«Η αγανάκτησή μας ξεχειλίζει»

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το γεγονός ότι δεν έγινε δεκτό το αίτημα της για να γίνει την Δευτέρα (28/03) η εκδίκαση των επεισοδίων με την ΑΕΚ.

Στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρεται:

«Για πολλοστή φορά προσπαθούμε να καταλάβουμε αν στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και στα Πειθαρχικά της όργανα, υπάρχει στοιχειώδης λογική.  Η άρνηση του προέδρου της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής, κ. Ναυπλιώτη, να δικάσει ως οφείλει μέσα στις προθεσμίες που ορίζονται από τον Κανονισμό, αν μη τι άλλο μας φαίνεται παράλογη.

Πόσο δύσκολο είναι να τηρηθεί μια υποτυπώδης ισονομία, γιατί για ουσιαστική και πραγματική δικαιοσύνη δεν βγήκε ακόμη... κασέτα να μας διδάξει;

Με ποια λογική, υπόθεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός (για τις αγωνιστικές ημέρες τιμωρίας του Kevin Mirallas) δικάζεται ημέρα Σάββατο (!!!), της ΠΑΕ ΑΕΚ εκτάκτως Δευτέρα προκειμένου να αγωνιστεί εναντίον μας  με την παρουσία κόσμου στον ημιτελικό του Κυπέλλου, ενώ για την υπόθεση της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. δεν μπορεί να βρεθεί μια από τις δεκάδες βολικές ημερομηνίες για να ικανοποιηθεί το περί δικαίου αίσθημα; Θα έπρεπε να ντρέπεστε, που σε κάποιους κάνετε εξυπηρετήσεις και απέναντί μας δεν κάνετε ούτε το καθήκον σας.

Γιατί μας θέλετε απέναντί σας; Γιατί δεν σέβεστε μια ομάδα με στελέχη που έχουν προσφέρει στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο; Γιατί προκαλείτε τον φίλαθλο κόσμο να απαξιώσει ακόμη περισσότερο το Ελληνικό Ποδόσφαιρο ή στη χειρότερη περίπτωση να αγνοήσει τους νόμους σας, αφού εσείς οι ίδιοι δεν τους σέβεστε;

Απαντήσεις σε όλα αυτά, όπως και για τον ορισμό της εκδίκασης της υπόθεσής μας στις 31 Μαρτίου 2011, δεν πρόκειται να μας δώσετε. Όπως δεν καταφέρατε να μας εξηγήσετε καμιά απόφασή σας, εκμεταλλευόμενοι την καλή μας πίστη και την προσπάθειά μας να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η αγανάκτησή μας ξεχειλίζει. Αν η παρουσία του Π.Α.Ο.Κ. στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τόσο πολύ σας ενοχλεί, μην μας το δείχνετε χρησιμοποιώντας πλάγιες οδούς, αλλά πείτε το μας ευθέως για να πράξουμε αναλόγως.

Πλέον μας έχετε απέναντί σας. Δεν πρόκειται για απειλή, αλλά για δική σας επιλογή. Σας παραδίδουμε στην κοινή γνώμη, όπως σας αξίζει».



Μαρία Σάκκαρη: Άνετη πρόκριση στον 2ο γύρο του Charleston Open
Μαρία Σάκκαρη: Άνετη πρόκριση στον 2ο γύρο του Charleston Open
Σάλτσμπουργκ – Ολυμπιακός 1-0: Αποκλεισμός στα προημιτελικά του Youth League για τους Πειραιώτες
Σάλτσμπουργκ – Ολυμπιακός 1-0: Αποκλεισμός στα προημιτελικά του Youth League για τους Πειραιώτες
Η ανάλυση του Λανουά για το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ | Ξέχασε την κόκκινη στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
Η ανάλυση του Λανουά για το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ | Ξέχασε την κόκκινη στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
Καρέτσας: Η Ευρώπη στα πόδια του 17χρονου - Πληθαίνουν οι ομάδες που τον θέλουν
Καρέτσας: Η Ευρώπη στα πόδια του 17χρονου - Πληθαίνουν οι ομάδες που τον θέλουν
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved