Μαρινάκης: «Και πολύ ασχοληθήκαμε»

Μαρινάκης: «Και πολύ ασχοληθήκαμε»

Ο γενικός αρχηγός του ΟΦΗ, Πέτρος Μαρινάκης, μίλησε για όσα έγιναν στον αγώνα της Ξάνθης και υποστήριξε πως πλέον οι Κρητικοί θα σταματήσουν να ασχολούνται με τον διαιτητή Λαμπρόπουλο και θα στρέψουν το βλέμμα τους στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra 103.3 μίλησε ο Πέτρος Μαρινάκης και αναφέρθηκε σε όσα έγιναν στον αγώνα του ΟΦΗ με την Ξάνθη στα «Πηγάδια». Ο γενικός αρχηγός των Κρητικών μίλησε για τη διαιτησία του Μάριου Λαμπρόπουλου και για τις αντιδράσεις του Ρικάρντο Σα Πίντο, υπογραμμίζοντας ωστόσο πως πλέον στην ομάδα του σταματούν να συζητούν για τα… όργια που έγιναν στην Ξάνθη και στρέφουν την προσοχή τους στον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη διαιτησία του Λαμπρόπουλου: «Δεν θέλω να μιλήσω. Ο κόσμος είδε τι έγινε και υπήρχε κι άλλο ένα πέναλτι στο 0-0 που δεν μας έδωσε. Στο φύλλο αγώνα μπορεί να γράφει ό,τι θέλει και για τον Κουτσιανικούλη, αλλά και για μένα έγραψε διάφορα που δεν ειπώθηκαν».

Για το αν τα... έχωσε στον Λαμπρόπουλο: «Ξέρουν όλοι το ήθος που είχα κι έχω ως ποδοσφαιριστής, αλλά και τώρα ως γενικός αρχηγός. Σέβομαι και μιλάω καλά στους ανθρώπους, για το ποδόσφαιρο που θέλουμε να πάει μπροστά. Θέλω λοιπόν όπως σέβομαι να σέβονται την ομάδα μου. Έχουμε βελτιωθεί πολύ και μπορούμε κάθε παιχνίδι να το διεκδικούμε μέσα στο γήπεδο».

Για το ξέσπασμα του Σα Πίντο: «Ηταν φυσική αντίδραση γιατί είναι ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου, δουλεύει όλη μέρα. Είναι 2 μήνες στο Ηράκλειο και δεν ξέρει τίποτα… Δεν είναι μόνο εκείνη η φάση, υπήρχε το πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο, υπήρχαν διάφορα σφυρίγματα. Λογικό είναι όταν κάποια στιγμή βλέπεις και σε αδικούν τι να κάνεις; Να πάρεις τη μπάλα να τη βάλεις στα δίχτυα;

Δεν θέλουμε τη βοήθεια κανενός. Το παιχνίδι να παίζεται μέσα στο γήπεδο κι ο καλύτερος να κερδίζει. Σίγουρα έχει διαφορετική νοοτροπία και με όλα όσα έχει δει κάποια στιγμή θα αντιδρούσε. Οι παίκτες που δουλεύουν όλη μέρα, αξίζουν να αμοίβονται μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να υπάρχει σεβασμός απ' όλους. Ασχοληθήκαμε πολύ με τον κ. Λαμπρόπουλο, δεν αξίζει να ασχολούμαστε τόσο πολύ...»

Για τη συνέχεια: «Μας ενδιαφέρει το αγωνιστικό κομμάτι και σκεφτόμαστε το ματς του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό για να τελειώσουμε το πρώτο μισό αρκετά καλά και να περάσουμε καλές γιορτές»

Για το αν αληθεύουν τα δημοσιεύματα από την Αργεντινή για τη φυγή του Γκαλέτι: «Αυτό δεν το γνωρίζω... Ο Λούτσι θα κάτσει να σκεφτεί ορισμένα πράγματα, τι θέλει, τι τον συμφέρει, του λείπει και η οικογένειά του. Αυτός θα αποφασίσει αν θα επιστρέψει στο Ηράκλειο και τον ΟΦΗ».

 



Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, Φύσσας: «Κακός διαιτητής, ξεκάθαρη κόκκινη στον Πιρόλα στο 3ο λεπτό»
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, Φύσσας: «Κακός διαιτητής, ξεκάθαρη κόκκινη στον Πιρόλα στο 3ο λεπτό»
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων για τα Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων για τα Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Κωνσταντέλιας και Πήλιος έδωσαν τις φανέλες τους σε παιδί που νίκησε τον καρκίνο
ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Κωνσταντέλιας και Πήλιος έδωσαν τις φανέλες τους σε παιδί που νίκησε τον καρκίνο
Επίδομα Παιδιού: Ανοίγει η πλατφόρμα – Πότε λήγει η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων
Επίδομα Παιδιού: Ανοίγει η πλατφόρμα – Πότε λήγει η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved