Ντομίνγκεζ: «Τα πάντα για την ομάδα»

Ντομίνγκεζ: «Τα πάντα για την ομάδα»

Ικανοποιημένος από την ανατροπή και τη νίκη του Ολυμπιακού στα Χανιά, αλλά και από την προσωπική του απόδοση, εμφανίστηκε ο «Τσόρι» Ντομίνγκεζ στην κάμερα της Nova.

«Κάναμε ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο. Δεχθήκαμε γρήγορα το γκολ και αυτό βοήθησε τον αντίπαλο έτσι ώστε να είναι πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο, εμείς χάσαμε κάποια στοιχεία από το παιχνίδι μας, όπως την κατοχή της μπάλας, τις θέσεις μας και την ένταση. Στο δεύτερο ημίχρονο διορθώσαμε πολλά από αυτά τα πράγματα, κρατήσαμε περισσότερο τη μπάλα, παίξαμε από τα πλάγια και ήμασταν καλύτεροι», είπε αρχικά ο Αργεντινός άσος του Ολυμπιακού και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Ειμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοσή μου. Ειμαι χαρούμενος γιατί μετά από κάποιες εβδομάδες που είχα προβλήματα, τα ξεπέρασα και είμαι πολύ καλά. Όμως, πάνω από τον εαυτό μου μπαίνει πάντα η ομάδα. Ήταν πολύ καλό για την ομάδα που κατάφερε να διορθώσει πολλά πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο, να πετύχει αυτό το πολύ καλό αποτέλεσμα. Κάναμε πολύ καλή ομαδική προσπάθεια κι αυτό είναι που με ικανοποιεί».

Οσο για τη δική του απόδοση, συμπλήρωσε: «Είναι δύσκολο να μιλάω για τον εαυτό μου, δεν θα πω καλά λόγια για εμένα. Αυτό που πιστεύει είναι ότι ο καθένας που παίζει σε μια ομάδα πρέπει να υπερασπίζεται τα χρώματα της φανέλας. Εγώ αυτό κάνω με τον Ολυμπιακό, όπως και όλοι οι συμπαίκτες μου που δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους για το καλό της ομάδας».

Ενώ τέλος, για τον αγώνα με τη Μπενφίκα ανέφερε: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, γιατί και οι δυο ομάδες παίζουν πολλά σε αυτό το ματς και θέλουμε τη νίκη αμφότεροι. Θα υπάρχει μεγάλη δυσκολία, αλλά αν κάνουμε αυτό που πρέπει, πιστεύω πως τα πράγματα θα πάνε καλά. Αν εμείς πάμε με επιθυμία για να κάνουμε κάτι καλό και προσπαθήσουμε όπως πρέπει, πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά για εμάς».



Καταργούνται ως δικαιολογητικά τα πιστοποιητικά Γέννησης και Οικογενειακής κατάστασης
Καταργούνται ως δικαιολογητικά τα πιστοποιητικά Γέννησης και Οικογενειακής κατάστασης
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: «Έφυγε» ο Στάθης Φαφούτης
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: «Έφυγε» ο Στάθης Φαφούτης
Το μήνυμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου: «Ερχόμαστε να νικήσουμε και τα δύο»!
Το μήνυμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου: «Ερχόμαστε να νικήσουμε και τα δύο»!
Νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση ο γιος του Γκίλμπερτ Αρίνας
Νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση ο γιος του Γκίλμπερτ Αρίνας
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved