Super League: Μακεδονική... υπεροχή
Με δύο νίκες και δύο ήττες ολοκληρώθηκαν τα φιλικά των ελληνικών ομάδων την Τετάρτη (10/7). Άρης και ΠΑΟΚ επικράτησαν των Πιρίν και Κοπεγχάγης, αντίστοιχα, ενώ ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από την Γάνδη και η Ξάνθη από την Ομόνοια.
Θετικά τα πρώτα... δείγμα για τον Άρη του Γιάννη Χατζηνικολάου. Οι «κίτρινοι» επικράτησαν άνετα 4-0 της Πιρίν από την Βουλγαρία, στο πρώτο φιλικό των Θεσσαλονικέων στην περίοδο της προετοιμασίας.
Την πρώτη του νίκη στα φιλικά προετοιμασίας πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος επιβλήθηκε 2-0 της Κοπεγχάγης, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, στο δεύτερο τεστ επί εποχής Χουμπ Στέφενς.
Η... συνέχεια δεν ήταν ανάλογη από τις ελληνικές ομάδες, καθώς ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα 2-1 από την Γάνδη, στο τρίτο και τελευταίο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, ενώ η Skoda Ξάνθη αν και προηγήθηκε... είδε την Ομόνοια να κάνει την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο και να παίρνει τη νίκη 3-1 στο φιλικό που έγινε στην Κύπρο.
Θυμηθείτε τις φιλικές αναμετρήσεις, όπως σας τις πρόσφερε το Onsports:
{coveritlive}5379dd3b2b{/coveritlive}