Βιέιρα: «Αρκετά πιθανό να έρθω στην Ελλάδα»

Βιέιρα: «Αρκετά πιθανό να έρθω στην Ελλάδα»

Ο Ούγκο Βιέιρα αποτελεί μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ και σύμφωνα με όσα δηλώνει ο Πορτογάλος φορ είναι πολύ πιθανό τη νέα σεζόν να αγωνίζεται στην Ελλάδα.

Στην εφημερίδα «Metrosport» μίλησε ο Ούγκο Βιέιρα και αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ προς το πρόσωπό του. Ο Πορτογάλος στράικερ επιβεβαίωσε πως υπάρχει θέμα με τους Θεσσαλονικείς, ωστόσο δεν θέλησε να δώσει λεπτομέρειες για τις επαφές που έχει με τον «δικέφαλο του Βορρά». Πάντως, τόνισε πως υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να αγωνίζεται στην Ελλάδα τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τις πληροφορίες που τον θέλουν να "μετακομίζει" στον ΠΑΟΚ:

«Δεν μπορώ να σας πω αρκετές λεπτομέρειες. Υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να συνεχίσω να αγωνίζομαι στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά δεν μπορώ να σας αποκαλύψω την ομάδα αφού δεν μου επιτρέπεται να κάνω κάτι τέτοιο ακόμη από την ομάδα μου. Όπως γνωρίζετε αγωνίζομαι στην Μπενφίκα. Υπάρχει η σκέψη να αποχωρήσω με την μορφή δανεισμού αλλά δεν αποκλείω και το ενδεχόμενο να πάρω μεταγραφή . Γνωρίζω ότι δεν είμαι στα πλάνα του προπονητή μου και επομένως αυτό που με ενδιαφέρει είναι να παίξω ποδόσφαιρο. Θέλω να πάω σε μια ομάδα που θα αποδείξω μέσα από τις συμμετοχές μου ότι αξίζω να παίζω. Να δείξω ποιος είμαι, αυτό με ενδιαφέρει Αυτό που θέλω είναι να βρω μια ομάδα που θα με εκτιμήσει και θα μου δώσει την ευκαιρία να παίξω.Έχω συμβόλαιο με την Μπενφίκα και η θέση μου είναι λεπτή τη δεδομένη στιγμή. Έτσι δε θα μπορούσα δημόσια να πω την προτίμηση μου. Αλλά θεωρώ ότι σύντομα θα κλείσει το θέμα μου».

Για τον Βίτορ, που έφυγε από την Μπενφίκα και είναι πλέον στον ΠΑΟΚ:

«Το γνωρίζω αλλά δεν έχω μιλήσει μαζί του. Είμαι φίλος του αφού ήμασταν συμπαίκτες μαζί στην Μπενφίκα πέρσι».

Για τους Πορτογάλους στο Ελληνικό πρωτάθλημα:

«Ναι γνωρίζω για τον Βιεϊρίνια, τον Μασάντο και άλλους. Όλοι αυτοί οι παίκτες δεν είχαν την ευκαιρία τους στην Πορτογαλία. Το ελληνικό πρωτάθλημα τους έδωσε την ευκαιρία να βγουν και πάλι στο προσκήνιο και αυτό είναι πολύ σημαντικό και για μένα».

Για τη παρουσία του Χιουμπ Στέφενς στον ΠΑΟΚ:

«Προσωπικά δεν τον γνωρίζω αλλά ξέρω ότι είναι ένας πετυχημένος προπονητής. Σαφώς και παίζει ρόλο για έναν παίκτη ποιος είναι ο προπονητής στην ομάδα που ενδιαφέρεται να συνεργαστεί αλλά δε είναι ο πρώτιστος ρόλος αυτός».



Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Επέστρεψε ο Μάγκνουσον, προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς μετά από πέντε μήνες
Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Επέστρεψε ο Μάγκνουσον, προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς μετά από πέντε μήνες
Super League: Η ανάλυση του Βαλέρι για την κόκκινη στον Καμαρά στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός
Super League: Η ανάλυση του Βαλέρι για την κόκκινη στον Καμαρά στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός
ΕΠΙΣΗΜΟ: Σε SUNEL Arena ή Παρίσι το Final Four του BCL | Το κρίνει η σειρά ΑΕΚ - Ναντέρ
ΕΠΙΣΗΜΟ: Σε SUNEL Arena ή Παρίσι το Final Four του BCL | Το κρίνει η σειρά ΑΕΚ - Ναντέρ
Λεσόρ: «Είμαι καλά, αν κερδίσουμε τη Euroleague θέλω να είμαι κομμάτι αυτής της προσπάθειας»
Λεσόρ: «Είμαι καλά, αν κερδίσουμε τη Euroleague θέλω να είμαι κομμάτι αυτής της προσπάθειας»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved