Original21: «Ενωσίτικο» κάλεσμα με... αιχμές...

Original21: «Ενωσίτικο» κάλεσμα με... αιχμές...

Τον κόσμο της ομάδας της ΑΕΚ καλεί στις 5 το απόγευμα της Δευτέρας (24/12) στα Σπάτα η Original που αποφασίζει να πάρει πια την κατάσταση στα χέρια της, καθώς όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που εξέδωσε: «Οι σωτήρες πέθαναν»!

Στην ανακοίνωση αναφέρεται μεταξύ άλλων πως η κατάσταση περνάει πια στα χέρια των ΑΕΚτζήδων και τονίζει πως λύσεις υπάρχουν, όπως είναι αυτή του «Πρωτοδικείου με τους Ενωσίτες παρόντες για διαφανή έλεγχο σε ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς».

Και αναρωτιέται αν είναι όλοι διατεθειμένοι να δουν την αλήθεια κατάματα και να υπερασπιστούν την ιδέα ΑΕΚ με κάθε κόστος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Original αναφέρει τα εξής:

Η ημέρα των σωτήρων πέρασε... αυτό που απέδειξε, για εμάς τουλάχιστον, είναι ότι οι σωτήρες πέθαναν ! Όλα ήταν στο χέρι τους...πλέον είναι στα δικά μας! Όχι μόνο στα δικά μας ως Οriginal21 αλλά όλων των ΑΕΚτζήδων.

Λύσεις ξαναείπαμε υπάρχουν, π.χ. λύση Πρωτοδικείου, με τους ενωσίτες παρόντες για διαφανή έλεγχο σε ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς ! Το ερώτημα πλέον είναι ένα: θα δούμε την αλήθεια κατάματα; Είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε την ιδέα ΑΕΚ με όποιο κόστος; Κακά τα ψέματα, αν υπήρχαν σωτήρες δεν θα ήμασταν εμείς εδώ. Εν τέλει αδέρφια μας, ήρθε ο καιρός να δείξουμε σε όσους ακόμα αναρωτιούνται ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΕΚ!

Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΣΗΜΕΡΑ (24/12) ΣΤΙΣ 17.00 ΜΜ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ»...ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΜΕΡΑ !

Η κατάληψη μας είναι κάτι αγνά ΑΕΚτζήδικο σε μια χώρα βρωμιάς, παλεύει για διαφάνεια και καθαρότητα , αλλά τα ΜΜΕ σιωπούν επιλεκτικά ανάμεσα από διαφημίσεις για δεκαοχτάχρονες καλλονές και σε δωρεάν καρτοκινητά, κάπου θυμούνται κι εμάς...τόσο αξίζουμε, τόσο αξίζει στην Ελλάδα του σήμερα η ανιδιοτέλεια και ο μη διαπλεκόμενος αγώνας! Ίσως αν υπήρχαν ναρκωτικά, μαχαίρια και ω! τι τύχη νεκροί και αίμα, θα αποκτούσε για εσάς πραγματικό νόημα. Αντί να στηρίξετε, υπονομεύετε και ή είστε απλά ηλίθιοι και ανίκανοι για το λειτούργημα, ή απλά τα συμφέροντα επιτάσσουν άλλη γραμμή.

Original 21



Πήγε να ψωνίσει βασικά αγαθά και έφυγε με 300.000 ευρώ
Πήγε να ψωνίσει βασικά αγαθά και έφυγε με 300.000 ευρώ
Euroleague, Μπαρτζώκας: «Παγίδα ότι έχουμε τρεις ευκαιρίες» - Με καθυστέρηση η πτήση λόγω μπλακ άουτ
Euroleague, Μπαρτζώκας: «Παγίδα ότι έχουμε τρεις ευκαιρίες» - Με καθυστέρηση η πτήση λόγω μπλακ άουτ
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τα highlights του από την αναμέτρηση των Μπακς με τους Πέισερς
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τα highlights του από την αναμέτρηση των Μπακς με τους Πέισερς
Άρχισε η τοποθέτηση του χλοοτάπητα στο νέο «Καμπ Νου»
Άρχισε η τοποθέτηση του χλοοτάπητα στο νέο «Καμπ Νου»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved